עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי את הכתבה ואני לא זוכר את התמונה השלישית (התחתונה ביותר) שפרסמת... דרך אגב הדברים שכתבו שם על הילדות שלך נכונים?? סתם מתעניין :D
תמונות יפות, איפה אפשר לקרוא את הכתבה (באינטרנט)?
לא אוהב אותו.כמו שאתה מבין -הכתוב עבר כמה וכמה שינויים ממה שנאמר במקור. ללא קשר לזה יש כמה עובדות מחיים של ארנולד שעושות אותו ממש דוחה בעיניי...למה הלכלוך על שוורצנגר? לא אוהב אותו?
תמונות יפות
החשיפה והצורך להיות חטוב לצילומים במהלך כל השנה לא פוגעת לך בהתקדמות ?
זה נראה שאתה כאילו ויתרת ואתה עסוק בלקדם ספורטאים צעירים ואת הענף באופן כללי ופחות את עצמך
והאשם ממציא תארים?
אני בטוח בזה ,כתבים של היום.... ,ניגרי צריך לקבל איזה 2-3 עמודים באיזה עיתון חודשי מפורסםוואללה,פאדיחה.במיוחד שהתעקשתי איתה שתרשום את התארים במדוייק והסברתי לה שאין יותר בושה בקהילה מלשקר לגבי התארים שאין לך... בכל מקרה רשמו מה בזין שלהם ולא רק לגבי התארים.
אני מתנחם בזה שמי שמכיר אותי -יודע שאני לא יעשה דבר כזה.
יפה אהבתי את התמונה הראשונה ;)
ולגבי שוורצנגר, זה שהוא היה דמות יחסית מוכרת בענף לא הופכת אותו למישהו שכולם צריכים לאהוב אוטומטית. כל דמות ציבורית עוברת ביקורת, בין אם זה ארנולנד, רוני קולמן והשטויות שהוא דיבר במפגש וינגייט וכל ספורטאי בלי קשר להשגים שלו.
תהרוס, גם ככה הרסת לי את החיים עם השיעורי פילוסופיה החופרים שלך!עוד פעם תכתוב משהו בגנות קולמן ואני אאלץ להרוס לך את הפורום. עד כאן!
אני לא יודע גרמניתמה אתה מתבכיין, אתה רוצה ללמוד על הצו הקטגורי בגרמנית??