הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל עם יהומבין אחרי 2 סייקלים של קלן

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך
תחכה עוד אחי, אתה עדיין על אחוז גבוה מדי ליהומבין לדעתי.
גם אל תשכח שיהומבין יעלה אותך בנוזלים (אחת הסיבות שהפסקתי את השימוש בו).

• פותח/ת השרשור
תחכה עוד אחי, אתה עדיין על אחוז גבוה מדי ליהומבין לדעתי.
גם אל תשכח שיהומבין יעלה אותך בנוזלים (אחת הסיבות שהפסקתי את השימוש בו).

טוב נמשיך בחיטוב,
מזה התבאסתי מהסייקל קלן השני.. לא הרגשתי שום שינוי איתו לעומת הסייקל הראשון

מזאת אומרת ? לאיזה שינוי ציפית ? אני גם עשיתי 2. אחרי השני פשוט חזרתי לאפדרין, הרבה הרבה יותר נוח.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת ? לאיזה שינוי ציפית ? אני גם עשיתי 2. אחרי השני פשוט חזרתי לאפדרין, הרבה הרבה יותר נוח.

בסייקל הראשון שמתי לב שאני הרבה יותר ייבש והיו לי תופעות לוואי
בסייקל השני לא ראיתי שינוי מההפסקה בין הסייקלים..וגם לא היו לי תופעות לוואי..

לא היו לך בכלל תופעות לוואי?
לי היה הפסקה של שבוע בין סייקל לסייקל, ועדיין הרגשתי את התופעות לוואי של החומר (לא כמו בסייקל הראשון, אבל הרגשתי..)
מזאת אומרת יותר יבש ? ירדת במשקל בשבועיים האלה ?

• פותח/ת השרשור
לא היו לך בכלל תופעות לוואי?
לי היה הפסקה של שבוע בין סייקל לסייקל, ועדיין הרגשתי את התופעות לוואי של החומר (לא כמו בסייקל הראשון, אבל הרגשתי..)
מזאת אומרת יותר יבש ? ירדת במשקל בשבועיים האלה ?

כה, ירדתי במשקל
ויותר יבש לפני זה הייתי מפוצץ בנוזלים..ובזמן הסייקל שמתי לב שהנוזלים יורדים במהירות

תעשה מה שאני עשיתי- תחזור/תתחיל עם אפדרין. ראיתי הרבה יותר תוצאות איתו, הרבה הרבה הרבה פחות תופעות לוואי, והכי חשוב- מדכא רעב בצורה מטורפת (לפחות אצלי).

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאני עשיתי- תחזור/תתחיל עם אפדרין. ראיתי הרבה יותר תוצאות איתו, הרבה הרבה הרבה פחות תופעות לוואי, והכי חשוב- מדכא רעב בצורה מטורפת (לפחות אצלי).

תודה על העצה אבל הפסקתי עם החיטוב עברתי לנטרלי ומשם למאסה
בחיטוב הבא אני יביא אפדרין במקום קלן שבאמת איכזב אותי למרות הכל

שים לב שאתה לוקח שבועיים הפסקה בין המחזורים של הקלן ולא לוקח בהפסקה שום דבר שמשפיע על רצפטורי הבטא (AKA אפדרין).
מה גם שאם ניסית סוג של אחר של קלן, יכול להיות שזה בגלל זה (סוגים שונים, מביאים תופעות לוואי שונות ולפעמים גם נופלים על זיופים).

• פותח/ת השרשור
שים לב שאתה לוקח שבועיים הפסקה בין המחזורים של הקלן ולא לוקח בהפסקה שום דבר שמשפיע על רצפטורי הבטא (AKA אפדרין).
מה גם שאם ניסית סוג של אחר של קלן, יכול להיות שזה בגלל זה (סוגים שונים, מביאים תופעות לוואי שונות ולפעמים גם נופלים על זיופים).

לקחתי הפסקה של 3 שבועות מסייקל לסייקל
והקלן של חברת סיירוקס

לקחתי אפדרין יומיים אחרי הסייקל קלן לשלושה ימים כדי לדכא רעב. אחר כך התחלתי שוב סייקל אחרי שלושה ימים של "מנוחה".

לקחתי אפדרין יומיים אחרי הסייקל קלן לשלושה ימים כדי לדכא רעב. אחר כך התחלתי שוב סייקל אחרי שלושה ימים של "מנוחה".
תעשה מה שאתה רוצה, לא עושים ככה סייקל של קלן.

אפשר רשימה של הקלנים המומלצים?
בגדול כל קלן רפואי הוא קלן טוב. הרפואים הנפוצים בארץ (או לפחות היו) זה הגרמני והבולגרי. הסיני מככב גם כן אבל השמועות אומרות שהוא פחות איכותי כי הוא סיני, לדעתי זה קשקוש.

המטרה זה לא לעשות סייקל קלן, אלא לסיים אותו כמה שיותר מהר..
אני מצטער על זה שבכלל התחלתי איתו וויתרתי על האפדרין.
הקטע של לעשות "הפסקה של שבועיים" בין קלן לקלן או קלן לאפדרין וההיפך הוא משהו מוכח, או בתיאוריה ? כי איך שלא תסתכל על זה, זה לא אותו חומר. מעניין אותי ..

זה לא אותו חומר אבל זה עובד על רצפטורים דומים (בטא) ככה שאם אתה מפסיק את הקלן אבל ממשיך עם אפדרין, אתה עדיין משפיע על אותם הרצפטורים.
למה שמישהו יעשה מחקר מה קורה לך אם אתה לוקח קלן אחרי אפדרין? לא לכל דבר צריך מחקר, יש גם הגיון בריא.

ברור. אבל יש גם הגיון בריא שצריך ישר אחרי אימון משקולות להקפיץ את רמות האינסולין בדם, מה שהוכח כשטויות.
מה שאני מנסה לומר זה שיש הרבה מאוד דעות לגביי זה, ושהנה- אני לקחתי אפדרין 3-4 ימים לאחר סייקל קלן ואני עדיין חיי ונושם. מה גם שבחיים לא הרגשתי את האפדרין ככה (לטובה כמובן), אני משתמש באותו אפדרין הודי.
ושוב אני שואל- ההפסקה הזאת שנחשבת ל"חובה" בין קלן לאפדרין והפוך, האם היא בתיאוריה נחוצה, או שבאמת יש הוכחות לכך שיש פגיעה בקולטנים בשימוש כזה ?
לא מנסה להטריל או משהו, סתם חומר למחשבה..

יש ירידה בכמות הקולטנים. מה לא מובן בזה? בשביל זה אתה עושה את ההפסקה. כדי שמספרם יעלה בחזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית