עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
[/COLOR]
חידה משלי:
נסיעה הלוך חזור ברכבת עולה 10 שקלים, ונסיעה רק הלוך עולה 5 שקלים. בן אדם אילם קונה כרטיס הלוך חזור, איך המוכרת מבינה שהוא רוצה הלוך חזור בלי לדבר איתה?
איך הוא מביא לה 10 שקל ככה שהיא יודעת שהוא רוצה הלוך חזור, ולא סתם הלוך ושתחזיר לו עודף?
צריך לערוך את הכותרת ל:"חידות, עד כה ברמה של כיתה א' ומטה"
זה תמיד נחמד לדעת ולפתור חידות מעניינות, שתפו אותי בכל מיני חידות נחמדות
אני אתחיל: יש בריכה שכל יום ממלאים אותה במים, במשך 10 ימים. בכל יום, ממלאים כפול מהיום שלפני. באיזה יום תגיע כמות הבריכה לחצי?
ישנם 25 סוסי מירוץ ואיצטדיון בן 5 מסלולי ריצה. מה מס' המירוצים המינימלי הנדרש על מנת לקבוע את שלושת הסוסים הכי מהירים?
אני מקבל מידע:
1.מי המנצח
2.מה הדירוג של כל סוס
3.מה התוצאה הסופית של כל סוס במספרים
איזה מאלה?
כן יש לי גם חידה.
במערכת מחשב N פרוססים החולקים CPU באמצעות מנגנון Round Robin . הנח כי כל Context switch לוקח S מילישניות ושכל Time Quantum אורך Q מילישניות. לצורך פשטות, הנח כי פרוססים אף פעם לא עושים Blocking ורק עוברים בין הCPU וה Ready Queue. מהו הערך המקסימלי של Q כך שהזמן המקסימלי בין הרצת שתי Instructions של אותו פרוסס הוא T מילישניות? (התשובה צריכה להיות פונקציה של N, S ,T)
---------- התגובה התווספה ב 00:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------
Q = (T-SN) \ N
?
והתשובה לשאלת הסוסים היא לא 11.
תשובה בלי הסבר לא מתקבלת.
אבל למה אתה מנסה להרוס לי את ההטרלה?
נכתב ע"י 12344:טוב הסקרנות הרגה אותי והגעתי ל8.
הצלחתי לעייל עד הסוף?
התבלבלתי לגמרי קלטתי את הטעות שליישנם 25 סוסי מירוץ ואיצטדיון בן 5 מסלולי ריצה. מה מס' המירוצים המינימלי הנדרש על מנת לקבוע את שלושת הסוסים הכי מהירים?