עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה aftermath,
התבאסתי כשראיתי שהקדמת אותי :(
בכל מקרה חידה מצוינת,
היתה פה פעם חידה הרבה יותר קשה שלקח לי איזה 6 שיעורי תנ"ך לפתור.
אם המרחק בין הנקודה לנקודה הכי רחוקה בהיקף המעגל יותר גדולה מהמרחק בין 2 הנקודות הכי רחוקות בצורה אז הנקודה היא בטוח מחוץ לצורה
לא מעגל התכוונתי לצורה הגיאומטרית
אם המרחק בין הנקודה לנקודה הכי רחוקה בהיקף הצורה יותר גדולה מהמרחק בין 2 הנקודות הכי רחוקות בצורה אז הנקודה היא בטוח מחוץ לצורה
נכתב ע"י 12344:המרחק בין הקודקודים הנגדיים יותר גדול מהמרחק בין הנקודה לכל אחד מהקודקודים ועדיין היא בחוץ. (תתעלם מה"?")
מקווה שאתה רואה את המלבן...
מספר הפעמים השמשיק לצורה שעובר בנקודה עבר על הצורה?
אין משיק כזה או מספר אי זוגי-בתוך
מספר זוגי של פעמים-בחוץ
כל קו שאפשר להעביר ויגע בצורה פעם אחת או אינסוף פעמים
עכשיו הניסוח מושלם?
בחדר ריק ואטום נמצא אדם ללא רוח חיים תלוי על חבל (התאבד)
החבל היה יותר מדי גבוהה מבשביל שאדם רגיל יצליח להגיע אליו ולתלות את עצמו. מתחת לחבל יש שלולית של מים. איך הצליח להגיע לחבל?
הוא לא השתמש בשום עזרים או חפצים
מספיק שאחד יקיים את התנאי שרשמתי והנקודה בחוץ
אחרת-בפנים.
או תשובה אחרת-אם מספר הקווים שאפשר להוציא מהנקודה ויגעו בצורה פעם אחת בלבד או אינסוף פעמים הוא 2-היא בחוץ.
אחרת-בפנים.
זה בסדר?
אם אני מאוד קרוב אבל לא צודק תביא דוגמה נגדית..
אם לוקחים את התשובה השנייה שלך:
אם מספר הקווים שאפשר להוציא מהנקודה ויגעו בצורה פעם אחת בלבד או אינסוף פעמים הוא 2-היא בחוץ.
אחרת-בפנים.
ומסתכלים על מלבן כך שהנקודה נמצאת מחוצה לו ושיעור ה-X שלה הוא שיעור ה-X של הנקודה שמהווה את מרכז אחת הצלעות, אז:
מס' הקווים שניתן להוציא מהנקודה ושיגעו בצורה פעם אחת בלבד או אינסוף פעמים הוא 0 ( כל קו שתוציא מהנקודה לא ייגע בצורה בכלל או יגע בצורה פעמיים ) . מאחר ו 0 שונה מ -2 אתה תקבע שהנקודה בפנים כשהיא בחוץ.