לגיטריסטים פה

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
טוב אני מנגן על גיטרה קלאסית כבר בערך שנה,ואוטטו יומולדת ורציתי לפנק את עצמי באיזה חשמלית ומגבר

אני די מתחיל-בינוני כזה,אבל יש הרבה זמן בצבא(לא באמת) ומנגן כשאפשרי.

בכל אופן אחרי הרבה בירורים בכל מני אתרים והמלצות וכו הגעתי לגיטרה

Schecter Omen-6
http://www.amazon.com/Schecter-Omen...cal-instruments&ie=UTF8&qid=1315014201&sr=1-1

ולמגבר MUSTANG I של FENDER

http://www.amazon.com/Fender-Mustan...lifier/dp/B0042EZH6W/ref=cm_cr_pr_product_top

בטוטאל זה יוצא 3000 שקל(2000 גיטרה 1000 מגבר).

הייתי רוצה חוו"ד וכו אם למישהו יש נסיון,או אולי המלצות למשהו אחר.

🤘🤘🤘🤘

אתה לא יכול לקנות גיטרה מבלי לבדוק אותה קודם. לך לכלי זבל ותתחיל לנגן.

היום יש עוד חנויות מלבד כלי זבל, ושם המחירים הגיוניים.

חפש "רעש געש", "ווילד גיטרס", "המיתר השישי".

לא התכוונתי חלילה שיקנה משם. פשוט שם יש שמות ודגמים טובים וזה מקום טוב לבדוק בו.

אני אישית לא בעד לקנות מגבר בכלל אם המטרה היא נגינה בבית. מגבר שתהנה ממנו יעלה לך לא פחות מ1500 ש"ח, וגם אז הוא יהיה מאוד מינימלי.
אני מנגן כבר תקופה עם Guitar Rig, בטח יש עוד תוכנות שאני לא מכיר, וזה תענוג. אתה משקיע קצת בכרטיס קול טוב וברמקולים סבירים ומחבר את הגיטרה למחשב, ואתה מקבל וורסטיליות מטורפת, מה ששום מגבר בתקציב נורמאלי לא ייתן לך.

אני תמיד בעד ללכת על יד שניה בכל מה שקשור לגיטרות, יש מציאות צריך לדעת לדוג.

לגבי מגבר.... במחיר הזה הייתי קונה מולטי ומחבר למערכת סטריאו. ככה אישית אני מנגן בבית.
זו דעתי בכל אופן...

איזה סאונד אתה מחפש אגב?

אחי אני מוכר את שלי גיטרה ששירתה אותי באמת בנאמות גיטרה על רמה
ibanez rg 270 תחפש ביקורות לא תתאכזב וזה בטווח המחירים שלך .
גיטרת שבנוייה לסולואים 😃
חפש ביקורות תגיד לי מה מצאת

• פותח/ת השרשור
אין את הגיטרה הזאת בכלי זבל מצאתי אותה בMUSICALL

תראה שכטר טובות למטאל.... יש אותן ב WildGuitars
פשוט לך לחנות כלי נגינה ונסה גיטרות אפשר גם איבנז יש להם טובות (לא במחירים הנמוכים)

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא בעד לקנות מגבר בכלל אם המטרה היא נגינה בבית. מגבר שתהנה ממנו יעלה לך לא פחות מ1500 ש"ח, וגם אז הוא יהיה מאוד מינימלי.
אני מנגן כבר תקופה עם Guitar Rig, בטח יש עוד תוכנות שאני לא מכיר, וזה תענוג. אתה משקיע קצת בכרטיס קול טוב וברמקולים סבירים ומחבר את הגיטרה למחשב, ואתה מקבל וורסטיליות מטורפת, מה ששום מגבר בתקציב נורמאלי לא ייתן לך.

זה דווקא רעיון טוב,אני כנראה אעשה את זה,זה באמת בזבוז כרגע לזרוק 1000 שקל על מגבר לנגינה בבית.

הקטע עם הלנגן לפני שאני קונה,לבן אדם שהוא מקצוען תהיה יותר אוזן לאיזה גיטרה הוא בדיוק צריך,אני בטוח שאני לא ארגיש יותר מדי את הגיטרה *כרגע* ,עם הזמן אני ארגיש את ההבדל ואני רוצה שאני עדיין ארגיש טוב עם הגיטרה גם בעוד 5 שנים.
זאת גיטרה אגב עם HUMBUCKER פיקאפס,אז לפי דעתי הצליל הזה יותר מתאים לסגנון נגינה שלי.

הגיטרה זה לא כזה קריטי, חשוב בעיקר שהיא תיהיה נוחה לך, והיא לא תצא מכיוון כל שניה. את מירב הסאונד אתה מקבל מהמגבר ואם צריך אתה מחבר לו איזה פדאל או כל דבר אחר.

סביר להניח שמגבר ב1000 שח ישמע די גרוע ככה לבד. לפחות בכל מה שקשור לאוברדרייב\דיסטורשיין. כדאי לבדוק אם יש לו חיבורים של sendו return

אני בתקציב שלך הייתי קונה POD 2.0, מחבר אותו לאיזה מיקסר אם יש לך, אם אין למערכת סטריאו. זה ישמע יותר טוב מכל מדבר בתקציב הזה.

נהוג לאמר שכל חשמלית מתחת ל5000 שקל לא שווה הרבה, אני מניח שזה תלוי בהמון דברים. דבר ראשון אתה צריך לבדוק שהיא נוחה לך, יש המון מציאות ביד 2. לי יש וושבורן מרקיורי 2 עם גשר צף, סיוט במיוחד אם אתה נגן מתחיל שלא משתמש בטרמולו.

אני חושב שבתור התחלה באמת לך לכלי זבל ותראה את הגיטרות היחסית זולות, תראה מה נוח לך ולמה אתה מתחבר יותר, לא צריך להשקיע בגיטרה הראשונה המון כסף במיוחד אם אתה מתחיל, כנ"ל לגבי המגבר. מקסימום תנגן יותר ותשתפר אז תחסוך לגיטרה טובה יותר. (מה שאני מקווה לעשות כשיהיה לי כסף זה לקנות או לס פול או את לוסיל).

אגב מבחינת נוחות יש דברים שעושים שינוי, כמו זווית חיבור של הצוואר עם הגוף, רדיוס הצוואר, עובי הצוואר, גודל הFRET( יש FRETים גדולים[ג'אמבו] יש כאלו מדיום וכאלה קטנים, תראה מה נוח לך. סטיב ואי לדוגמה משתמש בג'אמבו ובבלוז המון פעמים משתמשים במדיום), תבדוק אם נוח לך להחזיק את הגיטרה, אם הכפתורים שלה במקום נוח לך. לטווח הארוך זה משפיע.

נערך לאחרונה:

לחבר שלי נהרסו הרמקולים כשחיבר את גיטרה למחשב והם היו רמקולים די טובים..

אני משתמש במגבר איבנז TBX

http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7330

ואני מרוצה ממנו ונהנה ממנו.
המורה שלי ניגן שיעור אחד כשחיבר את הגיטרה למערכת סטריאו וחיבר אליה גם כמה אפקטים ואת האמת זה נשמע זוועתי, למרות שזאת מערכת די טובה.

לחבר שלי נהרסו הרמקולים כשחיבר את גיטרה למחשב והם היו רמקולים די טובים..

אני משתמש במגבר איבנז TBX

http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7330

ואני מרוצה ממנו ונהנה ממנו.
המורה שלי ניגן שיעור אחד כשחיבר את הגיטרה למערכת סטריאו וחיבר אליה גם כמה אפקטים ואת האמת זה נשמע זוועתי, למרות שזאת מערכת די טובה.

לא יודע מה חבר שלך עשה, אני מנגן ככה לא מעט זמן ויש לי חברים שמנגנים ככה כבר 5-6 שנים ושום דבר לא קרה. צריך כרטיס קול שיכול לסחוב את זה ורמקולים סבירים.

מה ההגיון לנגן לתוך כרטיס קול אם הוא לא הולך להקליט דברים? זה נראה לי קשקוש מטורף. עדיף להשקיע פעם אחת במגבר טוב וזהו. מגבר אתה יכול לקחת איתך למקומות, אפשר להגיע לווליום מטורף, האיכות טובה..

לא יודע מה חבר שלך עשה, אני מנגן ככה לא מעט זמן ויש לי חברים שמנגנים ככה כבר 5-6 שנים ושום דבר לא קרה. צריך כרטיס קול שיכול לסחוב את זה ורמקולים סבירים.

בכל מקרה לא נראה לי שלנגן עם גיטרה מחוברת למערכת סטריאו זה ישמע יותר טוב מגיטרה מחוברת למגבר של בין 1000 ל1500 שקל..

מה ההגיון לנגן לתוך כרטיס קול אם הוא לא הולך להקליט דברים? זה נראה לי קשקוש מטורף. עדיף להשקיע פעם אחת במגבר טוב וזהו. מגבר אתה יכול לקחת איתך למקומות, אפשר להגיע לווליום מטורף, האיכות טובה..

ההגיון הוא שלהשקיע במגבר "טוב" זה לא פחות מ3000 שקל. ההשקעה בכרטיס קול ורמקולים תהיה אולי 600 שקל. האיכות טובה פי כמה וכמה באופציה שאני מציע.
אולי אתה לא קורא מה שכותבים וסתם מגיב, אבל אני כתבתי שזה במידה והמטרה היא נגינה בבית.
אתה מנגן/ניגנת/יש לך רקע כלשהו במוזיקה?

ADAMG: מה זאת אומרת "לא נראה לי"? ניסית את זה, או שאתה סתם זורק באוויר?

אני מנגן\ניגנתי ואני עדיין לא מסכים איתך לגמרי. אתה גם צריך כרטיס קול וגם רמקולים מטורפים בשביל להגיע לווליום נורמלי. בקשר למחירים של מגברים אז אולי אתה צודק ומגבר טוב עולה המון, השאלה איך מגדירים "טוב"... אם אתה מנגן בבית אתה לא צריך מגבר מטורף של מרשל.. אתה יכול להסתפק במגבר של 1000 שקל והוא עדיין יהיה סבבה...

מה גם שניתן לקנות מגברים משומשים מיד2 במחיר מוזל בהרבה ממגבר חדש..

לנגן עם חשמלית לתוך מחשב נראה לי לא הכי כיף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית