הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תיאוריית האדם הקדמון.

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
לאחרונה אני שומע הרבה על התאוריה הזו שגורסת כי התזונה החקלאית שכוללת דגנים היא זו הגורמת לכל התחלואה בימנו ...וכמובן שהמזון המתועש הוא השלב הבא בהרס המזון.
התאוריה ממליצה להמנע לגמרי מדגנים.

מה דעתכם המלומדת?

אישית כאשר אני נכנס לדיאטה כזו אני מרגיש חלש וחסר חיוניות
שלא נגיד מדוכא. אולי זו ההתמכרות...

תריץ חיפוש "פלאו", בקר בנעוץ שלי, ובקר באתר קוקוס להמונים של מורן.
זה יקח לך כמה ימים טובים.
בהצלחה.

לאחרונה אני שומע הרבה על התאוריה הזו שגורסת כי התזונה החקלאית שכוללת דגנים היא זו הגורמת לכל התחלואה בימנו ...וכמובן שהמזון המתועש הוא השלב הבא בהרס המזון.
התאוריה ממליצה להמנע לגמרי מדגנים.

מה דעתכם המלומדת?

אישית כאשר אני נכנס לדיאטה כזו אני מרגיש חלש וחסר חיוניות
שלא נגיד מדוכא. אולי זו ההתמכרות...

אלה באמת תסמינים של התמכרות.
לוקח איזה שבוע עד שזה עובר. למי שהיה עבר של מ***** (כמוני) הימים הראשונים יהיה סיוט (התקפי מי***** קשים).

בתמונה אפשר לראות מצד שמאל ילידים מניוזילנד שאכלו תזונה מסורתית, ומצד ימין ילידים שעברו לתזונה של "האדם הלבן". לא צריך להיות גאון כדי להבין שמשהו פה מסריח.
אגב, הם לא היו מצחצחים שיניים. לפחות לא עם כל המשחות "המתקדמות" שיש לנו היום.
יש עוד מלא תמונות כאלה.

tooth-decay-pictures-photo.jpg

חלקם אגב אכלו דגנים (הילידים בשוויץ). מן הסתם שזה לא לחם לבן או פסטה. זה היה סוג של לחם מאוד גס. זה כמו לאכול לחם עם אבנים.

הקטע של הדיכאון עובר מהר יחסית (שבועיים שאתה רוצה להרוג את כולם).
לא מסכים. אמנם הייתי בחיטוב AD, אבל זה היה סבל עצום. עכשיו בחיטוב הרגיל אני אשכרה מרגיש שבע וכיף לי לחיות (בניגוד לאנבוליק שלא מצאתי טעם)

AD ופלאו זה לא בדיוק אותו הדבר אז אל תשווה. והיית בחיטוב, אז בכלל אל תשווה.
השבועיים הראשונים דורשים הסתגלות. יש בעיקר כאבי ראש ודאון. אחרי זה אתה בנאדם חדש וס1ס.

הפוך גבר כשיצאו הדגנים וזה האנשים התרבו והחלו לחיות יותר
אני זוכר למדתי את זה מתישהו כשהמציאו את הלחם וזה.

הפוך גבר כשיצאו הדגנים וזה האנשים התרבו והחלו לחיות יותר
אני זוכר למדתי את זה מתישהו כשהמציאו את הלחם וזה.

אנשים החלו להתרבות כי דגנים נתנו להם את האפשרות להתקיים גם במקומות שבהם לא היה אוכל אמיתי. חבל מאוד, אבל זה מה יש.

לדעתי קשה במסה להיות על דיאטת פאלו..מבחינת כוח לא ניסיתי
בחיטוב עשיתי דל פחמימה מהעקרונות של פאלו והרגשתי מדהיםם קליל הבטן לא כבדה
פחות עייפות

אני עושה אותן לא פלאוליטיות. אבל אתה יכול לאכול פירות, סורבה, דברים נטולי גלוטן, בטטות, שוקולד, גלוקוז, ג'לי. יש מיליון דברים אם רק תחשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית