עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה להבין מאיפה הבאת את הבדיחה הזאת. 😣בפליאו אפשרי רק עד 150 גרם פחמימה
אני מדבר על מי שרוצה להרזות . ובפליאו הפחמימה מגיעה מירקות שורש וזהו אורז הוא בצד האפור של הפליאו . ו תפוח אדמה פחמימה ריקה . מי שרוצה להעלות במסה יכול בכיף להלעות בפחמימהאני רוצה להבין מאיפה הבאת את הבדיחה הזאת. 😣
פליאו לא מכוון ל״מי שרוצה להרזות״ או ״מי שרוצה לגדול במסה ולפתח שרירים״ וכן הלאה.אני מדבר על מי שרוצה להרזות . ובפליאו הפחמימה מגיעה מירקות שורש וזהו אורז הוא בצד האפור של הפליאו . ו תפוח אדמה פחמימה ריקה . מי שרוצה להעלות במסה יכול בכיף להלעות בפחמימה
כן זה כן ויש הרבה שהרזו בפליאו מעל 30 קילופליאו לא מכוון ל״מי שרוצה להרזות״ או ״מי שרוצה לגדול במסה ולפתח שרירים״ וכן הלאה.
זה אורח חיים. זהו.
פליאו היא לא דיאטה. נקודה.כן זה כן ויש הרבה שהרזו בפליאו מעל 30 קילו
אתה בכלל יודע מה זה פליאו?כן זה כן ויש הרבה שהרזו בפליאו מעל 30 קילו
פחמימה ריקה?אני מדבר על מי שרוצה להרזות . ובפליאו הפחמימה מגיעה מירקות שורש וזהו אורז הוא בצד האפור של הפליאו . ו תפוח אדמה פחמימה ריקה . מי שרוצה להעלות במסה יכול בכיף להלעות בפחמימה
היי לא אמרתי את זה!זאת טעות לחשוב שפלאו = דל פחמימות
בטח האדם הקדמון ספר פחמימות ולא הרשה לעצמו לאכול מעל 150 גרם פחמימה ביוםבפליאו אפשרי רק עד 150 גרם פחמימה וזה רק מבטטה או ירקות שורש וזהו ולאכול בשר הרבה ושומן
לא הוא לא ספר אבל תחשוב על זה הוא לא צרך יותרמ 150 . ואם אתה צריך לדעת עוד משהו תיכנס לאתר של הפליאובטח האדם הקדמון ספר פחמימות ולא הרשה לעצמו לאכול מעל 150 גרם פחמימה ביום
לא אני בפליאו חודש ולא יודיע מה זהאתה בכלל יודע מה זה פליאו?
טוב, חשבתי על זה, ועדיין לא נראה לי שהאדם הקדמון הלך לו, ראה עץ של פירות, היה רעב ובמקום לאכול את כל הפירות שהוא יכל הוא אמר לעצמו "אני אוכל רק אחד כי אני לא רוצה להקפיץ אינסולין, וגם אכלתי כבר בטטה היום"לא הוא לא ספר אבל תחשוב על זה הוא לא צרך יותרמ 150 . ואם אתה צריך לדעת עוד משהו תיכנס לאתר של הפליאו
כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשרטוב, חשבתי על זה, ועדיין לא נראה לי שהאדם הקדמון הלך לו, ראה עץ של פירות, היה רעב ובמקום לאכול את כל הפירות שהוא יכל הוא אמר לעצמו "אני אוכל רק אחד כי אני לא רוצה להקפיץ אינסולין, וגם אכלתי כבר בטטה היום"
סימוכין בבקשה.כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשר
^מה שהוא אמר.כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשר
חזרת בזמן או שאולי אתה האדם הקדמון?כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשר
לא אבל ככה אורמים מנהלים של הפליאוחזרת בזמן או שאולי אתה האדם הקדמון?
אולי הם חזרו בזמן?לא אבל ככה אורמים מנהלים של הפליאו
כן זה כן ויש הרבה שהרזו בפליאו מעל 30 קילו
למען האמת כל תזונה מסויימת שבנויה על עיקרון כלשהו ויש לה מטרה מסויימת היא "דיאטה".פליאו היא לא דיאטה. נקודה.
צילמתי אותו פעם בסטודיו.אתה הכרת את האדם הקדמון?
אוי נו מה אתה מתחכם.. 😆למען האמת כל תזונה מסויימת שבנויה על עיקרון כלשהו ויש לה מטרה מסויימת היא "דיאטה".