לוג SS הכי אחי

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הזמנתי כבר מגנזיום והאמת שזה עזר לי בדדליפט וגם היה השתמשתי בו בפרס ובקלין. אני חושב על החגורה רק בסקוואט כי יש לי נטייה לקרוס עם החזה לא משנה כמה חזק אני מוציא אותו. כשאני יגיע למשקל גוף (75) אני יתחיל להשתמש בה בסקוואט

• פותח/ת השרשור
מחר אני יוצא לטיול של יומיים והבצפר הקמצן הזה לא מביא לנו אוכל אז הבאתי מלא שימורים של טונה חח
יכול להיות שבשני אני יפספס אימון אם אני יחזור מהגיחה מאוחר אבל בקטנה

• פותח/ת השרשור
חזרתי מטיול של יומיים שבהם אכלתי בעיקר נוטלה עם לחם ומלא פחמימות, גם בקושי ישנתי אז היה אימון סביר
A
סקוואט
ניסיתי LB 60 והיה חרא טכניקה, אני עובר לHB סופי
בנצ' פרס
42.5 (+2.5) 3X5
שמתי לב לזה שהפרק כף יד שלי מתעקם ומישהו הסביר לי שזה מונע ממני ללחוץ, אני ישים לב לזה
דדליפט
92.5 (+2.5) 1X5 PR העלאתי רק 2.5 כי הטכניקה בקודם לא הייתה טובה, היה סבבה אבל נחתי די הרבה בין החזרות אבל אני עדיין מחשיב את זה לחמישייה, ננסה אימון הבא 97.5
פאוורקלין
רציתי להשלים את ה2 סטים מאימון קודם, הספקתי רק 1 :(
40 קילו 1X3

• פותח/ת השרשור
אבל בא לי להגיע כבר ל100 חח, האמת שהיום פשוט לא היה לי כוח כי חזרתי מטיול שנתי, נראה פשוט איך אני ירגיש אימון הבא.. להעלות את הסרטונים שלך?

---------- התגובה התווספה 05-10-2011 ב 12:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-10-2011 ב 20:07 ----------

טוב אני סוגר עוד מעט חודש בSS וההתקדמות סבירה מינוס.. בדדליפט עליתי מ60 ל92.5, בקלין למדתי טכניקה ועליתי מ20 ל40, בפרס מ20 ל35. בבנצ' רק מ35 ל42.5 בגלל ריסט ובסקוואט יש לי בעיות טכניקה אז עברתי לHB ואני מתחיל מחר מ50.
אני מקווה שחודש הבא אני יגיע ל80 סקוואט עם טכניקה טובה, 110 דדליפט, 50 קלין, 55 בנצ', ו45 פרס

• פותח/ת השרשור
B
הייתי עם 3 אנשים שאני מכיר והיה קצת קשה להתרכז במיוחד בסוף, אבל בקטנה
HB סקוואט:
50 קילו 3X5 הלך סבבה אבל בסט האחרון בחזרה האחרונה דיברו לידי ונתקעתי בתחתית אבל המשקל היה קל אז פשוט עליתי חזרה.. היה לי אחרי הסקוואט פאמפ בקוואדס ואני מריח מחר דומס רציני חח
טכניקה:

פרס:
35 קילו 5,4,5 PR סעמק לא נחתי מספיק בין הראשון לשני, בסט השלישי נתקתי עם המוט האוויר 10 שניות אבל הצלחתי בסוף והייתה לי הרגשה אלוהית חח
פאוורקלין:
42.5 1X1 פשוט לא עלה :( כבר לא היה כוח בסוף אימון, ניסיתי 40 ולא הצלחתי אז עשיתי 5X3 עם 30 קילו כדי להשלים את הסטים.. ננסה אימון הבא עוד פעם 42.5
פימפום בייספ וטרייספ עם מוט W אחר כך...
אני חייב לזכור להביא מוזיקה או משהו כי באימונים האחרונים אני לא מצליח להתרכז

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כה העלאתי עכשיו ליוטיוב קח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ממחר עד שלישי אני בקורס מדא עוד פעם מ8 בבוקר עד 5 מה שאומר- מעט שינה ומעט אוכל :(
נקווה שאני יצליח להעלות משקלים מחר ובשלישי

---------- התגובה התווספה 09-10-2011 ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-10-2011 ב 19:51 ----------

אימון A כל כך מגעיל לא היה לי הרבה זמן =/
ישנתי 3 שעות בלילה והייתי במדא מ8 בבוקר עד 4 ומשהו, הגעתי למכון ב5 וחצי כשאני גמור מת
HB סקוואט
55 קילו 5,5,3,2 בסט השלישי צילמו אותי והפסקתי כי רציתי לראות איך הטכניקה אז רציתי לעשות חמישייה שוב אבל לא היה לי כוח אז הפסקתי ב2

כן אני יודע שהברכיים גולשות
בנצ' פרס
45 קילו 5,3,2 כוסעמק איזה חרא, בסט השני בחזרה השלישית נהייתה לי התווכצות ברגל, ובשלישי פשוט נכשלתי כי אני אפס ואחרי זה איזה אחד שאל אותי "למה רק 2 חזרות" ואמרתי לו כשל ואז הוא אמר לי אה אתה בSS בגלל זה אתה עושה 2.
דדליפט
95 קילו 1X5 אני לא מחשיב את זה כPR כי הגב שלי היה עגול כמו כדור... וגם עכשיו כואב לי הגב בגלל זה
אני דוחה את האימון של שלישי לרביעי כי זה יקרה שוב בשלישי ועוד B זה יותר מעייף מA

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפסיק לוותר לעצמך! ואם זה עוזר לך תתחן חלבה, חלב וחמאת בוטנים-גם טעים וגם מלא קלוריות. ונבוא ברביעי לעודד אותך קצת

• פותח/ת השרשור
תפסיק לוותר לעצמך! ואם זה עוזר לך תתחן חלבה, חלב וחמאת בוטנים-גם טעים וגם מלא קלוריות. ונבוא ברביעי לעודד אותך קצת

אני לא מצליח לאכול טוב בימים האחרונים כי אני מהבוקר עד 5 בערב ככה לא בבית- אתמול אכלתי רק 2000 קלוריות ש800 מהם באו ממנה שווארמה חח
ויאללה בוא ברביעי תביא תמוזיקה

אחי בקשר לסירטון האחרון:
חוץ מזה שהברכיים שלך גולשות אתה נופל למטה אתה צריך לעשות את זה מבוקר הרבה יותר, אחרי שתעשה את זה מבוקר תבין איך יורדים ועל איזה שרירים אתה שולט וזה ילך לך טבעי יותר ומהר יותר
דבר שני שב אחורה אתה מזיין לך את הברכיים ככה

• פותח/ת השרשור
אחי בקשר לסירטון האחרון:
חוץ מזה שהברכיים שלך גולשות אתה נופל למטה אתה צריך לעשות את זה מבוקר הרבה יותר, אחרי שתעשה את זה מבוקר תבין איך יורדים ועל איזה שרירים אתה שולט וזה ילך לך טבעי יותר ומהר יותר
דבר שני שב אחורה אתה מזיין לך את הברכיים ככה

האמת שאני אתמול פשוט לא שמתי זין על הטכניקה כי הייתי עייף, אני ירד יותר לאט פעם הבאה, נראה לי שזה יפתור את הבעיה של הברכיים

גם גמישות אמורה לפתור את זה ואפילו יותר
לי זה מאוד עזר למתוח את ההאמסטרינג

אני לא מצליח לאכול טוב בימים האחרונים כי אני מהבוקר עד 5 בערב ככה לא בבית- אתמול אכלתי רק 2000 קלוריות ש800 מהם באו ממנה שווארמה חח
ויאללה בוא ברביעי תביא תמוזיקה

אז אני אומר לך לך לסופר הקרוב וקנה שם איזה ליטר חלב. וקח איתך חלבה ופיתות עם חמאת בוטנים

• פותח/ת השרשור
אז אני אומר לך לך לסופר הקרוב וקנה שם איזה ליטר חלב. וקח איתך חלבה ופיתות עם חמאת בוטנים

אני עכשיו אוכל חמאת בוטנים עם כפית 😃
ואחרי ארוחת ערב אני ישתה חלב חח
ואביעד אבל HB עובד יותר על קוואדס לא עדיף למתוח אותם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית