לוג SS הכי אחי

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
אני עכשיו אוכל חמאת בוטנים עם כפית 😃
ואחרי ארוחת ערב אני ישתה חלב חח
ואביעד אבל HB עובד יותר על קוואדס לא עדיף למתוח אותם?

מה כפית? תאכל עם כף כמו גבר! ותדבר אחרי תשבור את השיא שלי של ליטר חלב ב37 שניות!

• פותח/ת השרשור
כוסעמק החדר כושר עשה תרגיל מסריח וסגר מוקדם היום- תמיד שנאתי את מכבי :nono: 😣
אני ילך כבר מחר ובשבת והיום למגרש לקלוע קצת 🤪

• פותח/ת השרשור
אימון סביר היום, הייתי איזה שעתיים וחצי במכון =\
B:
סקוואט LB
עברתי לLB סופי ומסוגר, התחלתי לקרוא את הקטע של הסקוואט בספר של SS כי זה עזר לי בפאוורקלין, והטכניקה סבירה חוץ מזה שאני לא מצליח להתיישב אחורה!!! אז תרגלתי מלא בוקס סקוואטים עם 50 קילו, משום מה ממש כואבת לי ברך שמאל עכשיו בצד החיצוני הימני שלה ואני מפחד שקרה לי שם משהו

פרס:
35 קילו 4,5,5 כוסעמק נכשלתי בסט האחרון בחזרה האחרונה 😣
(השארתי אותו משקל כי אימון קודם לא סגרתי 15 חזרות), היה קשה, להעלות משקל אימון הבא?
פאוורקלין
][/B]42.5 קילו 4X3 1X2 PR עוד פעם בסט האחרון בחזרה האחרונה נכשלתי, בסט השלישי החזרה השלישית לא עלתה אז עשיתי שוב והיא עלתה אז סגרתי שלישיה אבל בסט האחרון ניסיתי עוד פעמיים ולא הצלחתי, עדיין אימון הבא אני יעלה ל45, אני חושב שזה נובע מזה שאני לא "פולי אקסטנדד", יש סרטון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הפאווקלין שלך לא טוב,קודם כל הטרפזים אתה לא משתמש בהם.
גם התנועה לא נכונה אתה צריך להרים את המוט בזמן הקפיצה ואז לבוא מתחת לידו,אתה מרים
אותו אליך עם הידיים.

זה לפחות ממה שנראה לי אם טעיתי לא להרוג אותי!!!

• פותח/ת השרשור
הפאווקלין שלך לא טוב,קודם כל הטרפזים אתה לא משתמש בהם.
גם התנועה לא נכונה אתה צריך להרים את המוט בזמן הקפיצה ואז לבוא מתחת לידו,אתה מרים
אותו אליך עם הידיים.

זה לפחות ממה שנראה לי אם טעיתי לא להרוג אותי!!!

כן, רשמתי שאני לא מגיע לfully extended, אני צריך להיות כמו פה
finsish%201.jpg

ואני לא מרים אותו אליי עם הידיים אולי התכוונת לזה שהוא לא קרוב לגוף

• פותח/ת השרשור
אימון סביר על גבול החרא, A:
סקוואט טכניקה עד 50 קילו, בוקס סקוואט גם עד 50, אני לא מצליח להתיישב מספיק אחורה אז הברכיים גולשות
בנצ' פרס
45 קילו 5,4,3 וואו איזה חרא אני פשוט לא מתקדם בתרגיל הזה
דדליפט
95 קילו 1X5 השתמשתי בחגורה ובמגנזיום אז
היה ממש קל אבל בחזרות ה3 וה4 הגב התעגל, אימון הבא 2 פלטות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעשה כבר תרגילי גמישות להאמסטרינג מה לא מובן???? אתה לא גמיש מספיק זה גם קרה לי והשתגעתי

• פותח/ת השרשור
התחלתי שלשום לבצע וזה בינתיים לא כלכך משפיע (20 שניות לכל מתיחה)

• פותח/ת השרשור
הייתי היום עם חבר בסקופ בחיפה (במרכז זיו). אני חייב לציין שזה החדר כושר הכי צפוף שראיתי, זה עולה 160 שקל לחודש ועוד אין שם קאנטרי, סתם תקוע באיזה מחסן.. במכבי עולה לי 85 לחודש עם בריכה ג'קוזי סאונה וגם חדר כושר הרבה יותר גדול וגם במכבי יש הרבה יותר פלטות מאשר בסקופ. בכל מקרה סתם עזרתי לחבר שלי שלא מבין כלום ולימדתי אותו סקוואט בראק המגעיל שם. תירגלתי טכניקה של סקוואט וקלין:
סקוואט 60 קילו 1X3
http://www.youtube.com/watch?v=FwB-ajSXpV0\
סופסוף הברכיים לא גלשו לי ובאופן מפתיע היה ממש קל
קלין 40 קילו 1X3

מחר אימון רגיל במכון הישן והטוב

---------- התגובה התווספה 17-10-2011 ב 17:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-10-2011 ב 19:46 ----------

היה אימון טוב היום,B:
LB סקוואט
60 קילו 3X5 טכניקה די טובה הברכיים לא גלשו, החזה קצת קרס אבל לא משהו רציני.. יש לי סרטון אבל אני צריך להפוך אותו
מיליטרי פרס
37.5 2X5 1X4.5 PR היה חסר לי סנטימטר לנעול את האחרון, עוד פעם נכשל בסט אחרון חזרה אחרונה סעמק, בכל מקרה אימון הבא אני יעלה
פאוורקלין
45 קילו 5X3 PR טכניקה טובה בכל הסטים חוץ מהאחרון, היה מעייף תחת אבל לא קשה בכלל בכיף הייתי יכול להעיף 50, אחרי זה המאמן השמן שאני שונא בא והתחיל לחפור שלא צריך להרים את העקבים והתנועה באה עם כל הגוף ועוד זיוני מוח..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באמת לא צריך להרים את העקבים
והתנועה אשכרה באה עם כל הגוף

לך תבין מאמנים...

סתכל זה הטכניקה שהוא ניסה להסביר

והנה הטכניקה של הסינים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
באמת לא צריך להרים את העקבים
והתנועה אשכרה באה עם כל הגוף

לך תבין מאמנים...

צריך להגיע לפולי אקסטנדד (עקבים מורמים)
ובוריס מה שהוא הראה זה כפיפות מרפקים הפוכות עם תנופה זה אפילו לא היה דומה למה שהבאת

---------- התגובה התווספה 18-10-2011 ב 16:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2011 ב 20:41 ----------

הסקוואט מאתמול (מצטער שזה הפוך):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
A
לואובר סקוואט
65 קילו 4 חזרות עם קקה טכניקה (ברכיים גולשות, גודמורנינג), 60 קילו 2X5 גם עם חרא טכניקה (ברכיים גולשות), באתי היום עם גופייה הומוט ממש החליק לי =\ ננסה אימון הבא 65 עוד פעם בתקווה שהטכניקה לא תתחרבש
בנצ' פרס
45 קילו 4,3 כוסעמק ערס אחרי זה 40 ל5 חזרות אני שוקל לעשות עוד ריסט כי אני תקוע כבר כמה אימונים עם המשקל הזה ועוד עשיתי כבר ריסט אחד
דדליפט
100 קילו 1X5 PR שתי פלטות ראשונות 😃 לא היה קשה בכלל אבל הגב התחתון התעגל כמו תמיד
כל האימוני A שלי הולכים ממש גרוע ואני גם לא מאמין שהפרס שלי באותו משקל כמו הבנצ'

• פותח/ת השרשור
B
LB סקוואט
65 קילו (+5) 3X5 PR היה די קל אבל היה בחלק מהחזרות גודמורנינג, לפחות הפעם הברכיים לא גלשו

פרס
הלך ממש גרוע. ישנתי רק 6 וחצי שעות אז הייתי ממש עייף, עשיתי 37.5 1X4XF ואז הורדתי ל35 2X4XF
אימון הבא אני יעשה 37.5 ועוד לחשוב שבאימון הקודם היה חסר סנטימטר להשלים 15 חזרות עם 37.5
פאוורקלין
50 קילו (+5) 4X3 PR הסט האחרון לא עלה כי הייתי עייף, העלאתי ב5 היום במקום ב2.5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית