הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS הכי אחי

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
אתה צריך לעשות את זה פעם אחת עד שתקבל את השריפה כדי להבין איפה בדיוק השרירים של הגב תחתון, אז פשוט בכל הזדמנות תנסה לקפל אותם עד שזה יבוא לך טבעי.

והנה תלמד פעם אחת ויהיה לך לתמיד (סתכל בסרטון הראשון)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2564

• פותח/ת השרשור

בסוף הפכתי דרך יוטיוב חח
וסבבה אני ינסה את זה יום לפני אימון כדי שזה יהיה טרי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון שהתחיל טוב ונגמר רע, A:
LB סקוואט
70 קילו 3X5 PR לא היה כלכך קשה, יש לי בעיה של גודמורנינג בעיקר בחזרות האחרונות בסט

בנצ' פרס
45 קילו 4,5,4 😣 כבר לא יודע מה לעשות עם זה

דדליפט
ריסט ל90 1X5 כדי לשפר טכניקה, הסט אפ שלי מתחיל טוב ובבת אחת הגב התחתון שלי מתעגל בטירוף והעליון לא וזה נראה ממש מוזר, אימון הבא אני ילך על 100 (אני יקרא את הספר בעברית שהעלו פה על הדדליפט)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון טוב התחשב בנסיבות- ישנתי שעתיים בלילה וחצי שעה בצהריים ובקושי אכלתי משהו היום כי סיימתי ב4..
B:
LB סקוואט
75 קילו 3X5 PR היה די קל וזה ממש הפתיע אותי כי עוד שנייה נרדמתי על הספה של הבנץ', גם טכניקה יחסית טובה

מיליטרי פרס
37.5 3X3 סט ראשון זה עוד היה כשל, ואז פשוט אימצתי את השיטה שהציעו פה (לעשות עד 50 קילו עם 3 חזרות ואז להוריד ל47.5 ל5 חזרות) בכל מקרה היה די קשה, ואני בטוח שזה יעזור לי יותר מריסט
פאוורקלין לא עשיתי כי הגעתי בשעה הכי עמוסה למכון והראק זה קצת לפני הסטנדים של המוטות W וכל האלה שפימפמו בייסיפ התרוצצו לי בין הרגליים אז עשיתי חתירה במקום
פנדלאיי רואוס
45 קילו 3X5 היה קל אבל בקטנה סתם עשיתי כדי להחליף את הפאוורקלין אימון הבא אני יעשה כרגיל

פשיטות גו
10 קילו על החזה 2X8 סתם כי יש לי עכשיו יומיים מנוחה (אני הולך בשבת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אבל זה SS למה לשנות את התוכנית ל3X3?

כי הוא עצלן שלא מוכן לאכול יותר מ3K קלוריות

כי אני נתקע רק בבנצ' ובמיליטרי, זה נראה לך הגיוני שביום שאני שובר שיא אישי בסקוואט אני יתקע במשקל בפרס מלפני 3 אימונים- מה שאומר שזה לא קשור לכמה אני אוכל (3500 אם אתה שואל)? אני יעשה 3 חזרות עד 50 קילו ואז יוריד ל47.5 ל5 חזרות

• פותח/ת השרשור
אימון מגעיל רצח, ירדתי בסקוואט ובדדליפט ל70 ו80 ועדיין היה חרא טכניקה בשניהם ובבנצ' עוד פעם נכשלתי פעמיים על 45. בקיצור אין לי כוח לפרט

---------- התגובה התווספה 29-10-2011 ב 17:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-10-2011 ב 17:37 ----------

אחרי האימון הביזיוני אתמול באתי היום אחרי שישנתי 15 שעות להשלים סקוואט ובנצ', בנוסף אתמול הייתי עם ארבעה אנשים שאני מכיר והיום באתי לבד לנקות את הראש
סקוואט LB
77.5 קילו 3X5 PR היה בינוני, כנראה אתמול סתם הייתי עייף.. בכל הסטים החזרות האחרונות לא היו משהו כי התחיל להחליק לי המוט אז היה גודמורנינג
בנצ' פרס
ריסט ל35 קילו 3X5 היה ממש קל, אני יתחיל להעלות ב2.5 כל אימון ואני מקווה שאני לא יתקע
דדליפט לא עשיתי כי יומיים ברצף זה רצח.. אז סתםBOR 47.5 קילו 3X5
יותר מאוחר אני יעלה סרטונים

---------- התגובה התווספה ב 19:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:16 ----------

בנצ'

סקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בבנצ' אתה יכול לסחוט גשר גדול יותר ובסקוואט נכנסות הברכיים, גוד מורנינג וכמובן גב תחתון עגוב :\

• פותח/ת השרשור
אימון זנות- ריסט בהכול
סקוואט
80 קילו 1X3 PR חרא טכניקה אחרי זה נשבר לי הזין והורדתי ל60 2X5

הגב התחתון שלי ממש מתעגל בתחתית ואני תמיד יוצא עם פאמפ שם בסוף הסט =\
מיליטרי פרס
35 קילו 3X5 קל

פאוורקלין 40 קילו 5X3 חרא טכניקה אני בכלל לא משתמש בטרפזים אני צריך ללמוד מחדש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט עוד פעם הברכיים גולשות באופן די נורא והגב מתעגל.
בפרס האמות עקומות ובעיקרון זהו.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט עוד פעם הברכיים גולשות באופן די נורא והגב מתעגל.
בפרס האמות עקומות ובעיקרון זהו.

הם לא גולשות, שים לב שמותר להם לזוז בשליש הראשון של התנועה, בתחתית הם לא זזות בכלל.
לגבי הגב אני באמת כבר לא יודע מה לעשות..
בפרס פשוט לא שמתי לב

יש סיכוי אבל בכל מקרה הברכיים שלך החוצה מידי אם זה בגלל שאתה לא מתיישב מספיק אחורה או בגלל גלישה

• פותח/ת השרשור
כנראה שאני לא מתיישב אחורה מספיק, המליצו לי בפורום של SS למשוך את הכתפיים אחורה כדי להשאיר את הגב ישר אז אני ינסה את זה מחר

• פותח/ת השרשור
A
סקוואט
חרא. פשוט חרא. לא מצליח למנוע מהגב לא להתעגל, ובגלל שאני מחזיק את החזה בחוץ ממש אני לא מצליח להתיישב מספיק אחורה אז הברכיים שלי גולשות. אני חושב שאני פשוט יעשה ריסט ל30 קילו ויתקדם משם :(
בנצ' פרס
41 קילו 3X5 שתי המוטות של ה20 היו תפוסים אז נתקעתי עם המוט שאני שונא של ה21 אבל היה די קל, רק צריך לשפר את הקשת בגב.. אימון הבא 42.5
דדליפט
75 קילו 1X5 קל רצח וגם הצלחתי לשמור על הגב יפה הפעם

אחרי זה קצת פשיטות מרפקים כי הייתי צריך לשמור על הרוסי השמן שלחץ היום 57.5

---------- התגובה התווספה 04-11-2011 ב 00:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-11-2011 ב 20:43 ----------

זה הסקוואט מהיום:

50 קילו וחגורה. הגב עדיין מתעגל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון טוב היום, B
סקוואט
62.5 קילו 3X5 היה ממש קל בגלל ששמתי חגורה ונראה לי שגם טכניקה טובה, נעלה לפורום של ריפוטו לבדיקה. החגורה זה כדי לעזור לשמור על הגב לא כי קשה המשקל
http://www.youtube.com/watch?v=wHgiXcFNivM&feature=channel_video_title\
פרס
37.5 קילו 5,4,5 היה גם די קל אבל בסט השני כנראה לא נחתי מספיק לפני ואיבדתי קצת ריכוז, אימון הבא PR
פאוורקלין
45 קילו 5X3 קל, אימון הבא חוזר כבר למשקלי עבודה ונראה לי שהריסט בכל התרגילים די עזר

• פותח/ת השרשור
אחלה אימון A
סקוואט
70 קילו 5,4,5 אחלה טכניקה בסט השני פתאום איבדתי כיווץ כנראה בגלל המכנסיים שהיו קטנים עליי, הצרתי את האחיזה וזה עזר למוט לא להחליק

בנצ' פרס
42.5 קילו 3X5 הייתי עקום אחושרמוטה, החליקו לי השכמות מהספה משום מה..
דדליפט
80 קילו 1X5 היה קל מידי, אבל בחזרה האחרונה עברתי למשולבת.. מישהו יודע איך אני יכול לשפר את האחיזה?

ועכשיו לחלק המצחיק של האימון:
בסקוואט המכנס היה קטן עליי אז ראו לי את החריץ 🖕
ולפני הדדליפט איזה הומו בן 30 ומשהו שעשה לחיצה חזה בסמית' אמר לי "אתה שובר את הגב אתה יודע?" ואז אמרתי לו מה אכפת לך והוא התחיל להיעלב ולהתעצבן, למזלי היה את המאמן הסבבה שם אז הוא רק אמר כזה הוא רק מנסה לעזור אל תעליב אותו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית