הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS הכי אחי

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
אימון בזיוני היום.
פספסתי את האימון אתמול כי הייתי צריך ללמוד למדא, והיום ישר אחרי מדא הלכתי שאני שפוך מעייפות אבל בצהריים אכלתי שווארמה חאזן והערב 4 משולשי פיצה אז חשבתי שאני יתגבר (מסתבר שלא)..
סקוואט
75 קילו: 4,3 היה ממש חרא, קשה אחושרמוטה וגם שכחתי להרים חזה אז חזר הגודמורנינג.. אחר כך הורדתי ל70 ועשיתי 4 חזרות כי בחמישית המוט החליק לי כבר לגב האמצעי 😳
סט 2:

פשוט חרא, מה שכן היה כיף להעיף את הליצן מליד הראק
פרס
40 קילו: 4 עם הרבה רייג' זה PR אבל עדיין כשל, אחר כך 35 קילו 2X5 שבקושי עלו..
פאוורקלין אין מצב שהייתי מצליח 50 אז פשוט חתכתי הביתה..
בשבת אני יעשה עוד פעם B ויעשה את המשקלים שהיו אמורים להיות היום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
B:
סקוואט
75 קילו 3X5 היה די קל וגם טכניקה סבבה, חוצמזה שבכל הסטים בחזרה-2 האחרונות התחיל ממש להחליק המוט. יותר מאוחר אני יעלה סרטונים

פרס
40 קילו 4,4,3 היה קשה אבל אני מאמין שאימון הבא אני סוגר חמישיות
פאוורקלין
50 קילו 3,2,2,3,2 הלך קשה כי סופסוף השתמשתי בפלטה גדולה, אימון הבא אני מקווה להצליח הכול

---------- התגובה התווספה ב 19:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:35 ----------

העלתי סרטון של הסקוואט..
אגב כמה כדאי לי לשים אימון הבא, 77.5 או 80?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כדי שיהיה GM זה לא חייב להיות מאונך לרצפה
בוא מחר תראה לי איך אתה עושה.. ותראה גם איך לוחצים 90 קילו..

ותודה שהבאת לי תDVD שאני מחפש מאז שהתחלתי להתאמן

כדי שיהיה GM זה לא חייב להיות מאונך לרצפה
בוא מחר תראה לי איך אתה עושה.. ותראה גם איך לוחצים 90 קילו..

ותודה שהבאת לי תDVD שאני מחפש מאז שהתחלתי להתאמן

אולי אתה לוחץ 90 אבל לפחות לי אין MANBOOBS כמוך 😉
ובכיף

A
סקוואט
80 קילו 3,3,2 הלך ממש חרא כי בכל הסטים בחזרה השנייה- שלישית המוט ממש התחיל להחליק לי וגם כי אני חמדן שמעלה ב5 במקום ב2.5. אימן הבא אני ישאיר על 80 ומאז יתקדם ב2 וחצי.
בנצ' פרס
45 קילו 5,5,5 סוף סוף הצלחתי ללחוץ את המשקל המגוחך הזה, הריסט כנראה עזר איכשהו
דדליפט
90 קילו 1X5 היה קל אבל אני מתחיל עם התחת נמוך מידי למרות שניסיתי רק להרים את החזה ולא להוריד את התחת, וגם בטעות שמתי 90 במקום 85 אבל במילא היה קל אז אימון הבא 95

---------- התגובה התווספה ב 20:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:18 ----------

סקוואט:

דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
A
סקוואט:
80 קילו 4,5,5 PR טכניקה זוועה היה לי גודמורנינג רציני לא שברתי מקביל וגם היה קשה רצח, אימון הבא אני ישאיר אותו משקל כדי לשפר טכניקה
פרס:
40 קילו 3,2. אחר לא היה טעם להמשיך, ריסט ל35 אימון הבא
פאוורקלין:
50 קילו 5X3 PR לא היה קשה מידי

הסקוואט שלך צולע. המשקל גוף שלך ממש קדימה ועוד שניה החזה שלך נתקע בברך

הסקוואט שלך צולע. המשקל גוף שלך ממש קדימה ועוד שניה החזה שלך נתקע בברך

כן אני פשוט לא יודע איך להיפטר מהגודמורנינג המעצבן הזה, כל פעם שאני מגיע לתחתית התחת עולה וזה כבר חודשיים שאני לא מצליח לפטור את הבעיה הזאת. יש לך מושג איך אני יכול לשמור על החזה במקום (בDVD של ריפ הוא אומר לעלות עם החזה בעלייה ושהתחת יוביל אבל אני לא מצליח זה רק גורם לסקוואט שלי להיראות יותר גרוע)

תגיד למה אתה בכלל מתאמן עם חגורה?
אתה לא הגעת בכלל אפילו למשקלים בינוניים בשביל מה החגורה?

מה זה לא יודע אחי מה זה פה שכונה רק כשתגיע למשקלים של פי 1.5 ממשקל גוף תחשוב להשתמש, הבטן זה לא שריר?
אבל אתה מחליט

כן אני פשוט לא יודע איך להיפטר מהגודמורנינג המעצבן הזה, כל פעם שאני מגיע לתחתית התחת עולה וזה כבר חודשיים שאני לא מצליח לפטור את הבעיה הזאת. יש לך מושג איך אני יכול לשמור על החזה במקום (בDVD של ריפ הוא אומר לעלות עם החזה בעלייה ושהתחת יוביל אבל אני לא מצליח זה רק גורם לסקוואט שלי להיראות יותר גרוע)

דבר ראשון, תפתח אשכול ותעלה סרטונים בפורום PL ותשאל את המבינים.

איך נפתרים מזה? מורידים משקל למשקל שאתה מסקוויט בלי לקרוס עם החזה, מתרגל, ולאט לאט מעלה שהדגש הוא הטכניקה ( גם אם העליה איטית).
תמשיך בדדליפט כרגיל.

אגב המושג פה הוא יותר " קורס עם החזה" מאשר " גוד מורנינג" כי אתה יחסית עולה אחיד עם הגב והרגליים, הבעיה שהחזה יכול לנוח על הברך עוד שניה.

ותוריד ת'חגורה לבינתיים, אתה סתם מוריד עומס מהבטן ( יעני הבטן לא עובדת).

נערך לאחרונה:
האמת שעשיתי כבר ריסט כדי לשפר טכניקה, איך שהעלתי שוב משקל היא התחרבשה שוב. אימון הבא אני ינסה להוביל עם החזה אבל בצורה שעדיין יהיה היפ דרייב ואם לא ילך יוריד משקל שוב..
וכרגע אני מעדיף להשאיר את החגורה, אני יעשה כפיפות בטן עם משקל בסוף האימון או משו

מניסיון, עבודה על הבטן בכפיפות בטן לא מתקרבת ליעילות של עבודה על הבטן בסקוואטים.

הלכתי היום לחדר כושר לעזור לחבר שחיף אז מה שעשיתי זה סקוואט 80 ל2 חזרות ופמפומי בייסיפ חח

עדיין החזה "נפל" בחזרה השנייה למרות שניסיתי להוביל איתו =.=
מחר אימון רציני

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית