הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת תמונות - עודכן פעם III

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
תגיד רן, ה א"ש היחסית גבוה שיש לך לא מפריע לך בפוטבול מבחינת סיבולת? או שאתה בתפקיד שיחסית לאחרים לא דורש סיבולת גבוה ( לא מבין בפוטבול בשיט) ?

• פותח/ת השרשור
תגיד רן, ה א"ש היחסית גבוה שיש לך לא מפריע לך בפוטבול מבחינת סיבולת? או שאתה בתפקיד שיחסית לאחרים לא דורש סיבולת גבוה ( לא מבין בפוטבול בשיט) ?

אני יותר מהיר וזריז מששקלתי 8 קילו פחות
אני יותר חזק כי השנה התכוננתי טוב
והסיבלות שלי טובה, הרבה אחרים נשפכים לפני ומקיאים אחרי ספרינטים

ביל סטאר רשם את זה בספר שלו, האמנתי לו ואכן זה עובד

מה הוא רשם?

---------- התגובה התווספה ב 21:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:52 ----------

את מה?

אם כבר דיברת על זה, ביל סטאר גם אמר בספר שלו מאיזה משקל ביחס לגובה המסת שריר שאתה מוסיף כבר יותר תזיק לך לספרינטים מאשר תשפר אותך?

• פותח/ת השרשור
היה לו שחקן שהעלה באוף סיזן 10 קילו והשתפר במהירות בגלל האימוני כוח

אם כבר דיברת על זה, ביל סטאר גם אמר בספר שלו מאיזה משקל ביחס לגובה המסת שריר שאתה מוסיף כבר יותר תזיק לך לספרינטים מאשר תשפר אותך?

אין מסת שריר שתפריע לך כל עוד התחזקת בהתאם בזמן שהוספת אותה.

אין מסת שריר שתפריע לך כל עוד התחזקת בהתאם בזמן שהוספת אותה.
זה נראה לי ממש לא נכון, אחרת איך ספרינטרים כמו אוסיין בולט וכריסטוף למייטרה נראים כמו שהם נראים? לפי מה שאתה אומר הם צריכים להיות הרבה יותר גדולים, הרי זה רק יעזור להם בספרינטים ולא יאט אותם

• פותח/ת השרשור
זה נראה לי ממש לא נכון, אחרת איך ספרינטרים כמו אוסיין בולט וכריסטוף למייטרה נראים כמו שהם נראים? לפי מה שאתה אומר הם צריכים להיות הרבה יותר גדולים, הרי זה רק יעזור להם בספרינטים ולא יאט אותם

שים לב שהם עם השנים מוסיפים מאסה בעיקר בפלג גוף תחתון
וגם הפלג גוף העליון שלהם די גדול

אתה יכול לראות דוגמא לקורנרים בNFL שהם מאוד מהירים שרירים על א.ש נמוך

שים לב שהם עם השנים מוסיפים מאסה בעיקר בפלג גוף תחתון
וגם הפלג גוף העליון שלהם די גדול

אתה יכול לראות דוגמא לקורנרים בNFL שהם מאוד מהירים שרירים על א.ש נמוך

אם ככה ככל שאתה חזק יותר אתה מהיר יותר אבל בפועל זה לא נכון. הערך השולי של הוספת מסת שריר שתגרום לך להיות חזק יותר יורד ככל שאתה מעלה במשקל הגוף וכתוצאה מכך מתחזק ומתישהו הוא גם יהיה שלילי. אף אחד בסופו של דבר לא יגיד חד משמעית שהחל ממשקל מסויים או מיחס (סקווט:משקל גוף) כבר לא כדאי לך להוסיף משקל. ממה שאני יודע וראיתי , כדאי להגיע למשקל גוף שיאפשר לך להרים סקווט כפול ממשקל גופך לפחות.

לא אמרתי את זה. אם גדלת ב 10 קילו ושיפרת את הסקוואט שלך ב 50, אתה לא תהיה יותר איטי. אחרי רמה מסויימת כמות ההשקעה בזה כבר לא שווה את התוצאה, אבל ספרינטרים הם בהחלט לא מי יודע מה קטנים או חסרי מאסה.

רן כמה זמן אתה מתאמן?
ואיזה תכניות עשית?
ומה היו המשקלי עבודה שלך בסיום ה-SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית