הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת תמונות - עודכן פעם III

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
לאיזה % שומן אתה מתכנן לרדת?
איך אתה מודד שיפור במהירות\זריזות? אתם עושים טסטים מיוחדים? מעניין לשמוע כמה ה40 שלך השתפר אם מדדת
ד"א, מה היה משקל העבודה שלך בדדליפט על 75 קילו?

על 78 משכתי 210 3X3 (שיצאתי מהחיטוב)
לפני הייתי עובד עם 160-180 קילו נדמה לי, אבל לא חשבתי לנסות להעלות משקלים עבדתי כמו בילדר

אחי אתה נראה על 75 קילו פי מליון יותר טוב מעכשיו. אבל בספורט שאתה עוסק בו המראה לא רלוונטי אז כל הכבוד על התוצאות אחי

קטלני מה שבטוח הוא יראה מדהים על 10 אחוז שומן עם המסת שריר שהוא צבר במשך שנתיים
העובדה שהוא לובש גינס בתמנות הישנות אמרות הכל .

נערך לאחרונה:
אחי אתה נראה על 75 קילו פי מליון יותר טוב מעכשיו. אבל בספורט שאתה עוסק בו המראה לא רלוונטי אז כל הכבוד על התוצאות אחי

כי אני שמן, אם אני אחתוך עוד 5-7 קילו ואוריד נוזלים זה יראה יותר טוב

הזרועות "הקטנות" יחסית נובאות מגנטיקה או מחוסר בתגילים מבודדים?

אני מבקש לא להכניס את המונח גנטיקה לדיון זאת שטות גמורה ותירוץ לעצלנים. זה חלק גוף מסויים הוא "גנטית" פחות טוב מאחרים לא אומר שאי אשפר להציג שיפורים משמעותיים על אותו חלק גוף.

אתה צודק, רק שבשביל להגיע לאותה התקדמות כמו שאר החלקים תצטרך להשקיע תרגילים מבודדים בו לאורך יותר זמן, לא כך?

בהתחשב בעובדה שהוא (נראה לי) לא מתרכז נקודתית בשריר -מאחר ובניית גוף היא לא בראש מעיינו אלא הוא עובד יותר על צרכים פרקטיים - באופן גנטי רואים את ההבדלים איפה יש יותר התפתחות טבעית גנטית ואיפה פחות.

תיקונים יתקבלו בברכה.

רן מה זה אינקליין עם BD?
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם אחיזה צמודה?
זה תחליף ראוי לפרס?

לחיצת חזה בשיפוע חיובים עם דאמבלים (משקוליות יד) זה לא תחליף לפרס
לפרס אין תחליף (אפשר לעשות לחיצת כתף עם דאמבלים אבל זה לא תחליף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית