הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Press 70KG 5 Reps-P.R

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
משקל יפה.

נראה שלא תמיד נעלת את המרפקים, אבל קשה לקבוע בשל איכות הסרטון. אישית אני גם מעדיף לראות לחיצות יותר "נקיות", כלומר פחות תנועה עם הגוף ומבוצעות לאט יותר ובשליטה.

בכל אופן התקדמות יפה.

משקל יפה.

נראה שלא תמיד נעלת את המרפקים, אבל קשה לקבוע בשל איכות הסרטון. אישית אני גם מעדיף לראות לחיצות יותר "נקיות", כלומר פחות תנועה עם הגוף ומבוצעות לאט יותר ובשליטה.

בכל אופן התקדמות יפה.

יש לי פלאפון די ישן עם 4MP :120ag:

משקל יפה.

בכל אופן התקדמות יפה.

מה היה לא נקי בזה? פרס זו תנועה של כל הגוף.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם!
אגב, לא שמים לב, אבל אני מחזיק את המוט ב-Suicide grip, שברתי פעם את שתי האמות(לא בפעם אחת) ואם אני תופס את המוט נורמאלי יש לי חוסר גמישות באמות ולפעמים הן גם כואבות בסוף הסט.

מה היה לא נקי בזה? פרס זו תנועה של כל הגוף.

ברור שצריכה להיות תנועה של כל הגוף, אבל בסרטון נראה כאילו הוא לא מחזיק מספיק את הבטן, מה שמפריע לו ללחוץ. אולי זו רק תנועה של היד שמחזיקה את המצלמה...

באמת לא משהו רציני.

• פותח/ת השרשור
ברור שצריכה להיות תנועה של כל הגוף, אבל בסרטון נראה כאילו הוא לא מחזיק מספיק את הבטן, מה שמפריע לו ללחוץ. אולי זו רק תנועה של היד שמחזיקה את המצלמה...

באמת לא משהו רציני.

אתה טועה, אני הכי מכווץ שאפשר בכל מקום שרק אפשר, פשוט המשקל כבר ממש, אבל ממש כבד לי!:120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית