הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 150 קילו סקוואט ל3 חזרות

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

כן, אני יודע שלא שברתי מקביל לצערי כי אני אידיוט ויש לנו כלוב מזדיין שגורם לי "לפחד" לרדת יותר עמוק כדי לא להתקע בו.
הנקודה החיובית היחידה שיש לי מהסרטון הזה היא שהגלישה שלי כמעט ונעלמה לגמרי, אולי חוץ מבחזרה השניה שם טיפה ברח לי.
אז פתרונות לבעית הכלוב לא יתקבלו בברכה, אני אחכה עד שיגמר לי המנוי ובנתיים אנסה לשבור מקביל כמו שהצלחתי עד עכשיו.

מצפייה חוזרת שמתי לב גם לGM.. מה אני יכול לעשות במצב כזה, שאני מנסה להרים כמה שיותר את החזה והוא עדיין עולה בדיילי?

ואם אני כבר מעלה תסקוואט אז גם תדדליפט על הדרך מזווית על הפנים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על ההתקדמות. לי אישית פחות מהסנטימטר וחצי שחסר לך בשביל לשבור ויותר חבל על זה שאתה מתנדנד בעליה ולפעמים קצת גולש. דווקא השלישית שהייתה הכי כבדה נראית לי הכי מוצלחת מבחינת הירידה והעליה (ושם אתה מתיישר באמצע העליה בגלל ה-GM). זה לוקח לך המון כוח, אבל קשה לדעת אם זה בגלל טכניקה או בגלל שפשוט כבד לך מאוד.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות. לי אישית פחות מהסנטימטר וחצי שחסר לך בשביל לשבור ויותר חבל על זה שאתה מתנדנד בעליה ולפעמים קצת גולש. דווקא השלישית שהייתה הכי כבדה נראית לי הכי מוצלחת מבחינת הירידה והעליה (ושם אתה מתיישר באמצע העליה בגלל ה-GM). זה לוקח לך המון כוח, אבל קשה לדעת אם זה בגלל טכניקה או בגלל שפשוט כבד לך מאוד.
תודה
בחזרה השלישית כל הסיבוך קרה בגלל שכן נתקעתי בכלוב ואז נוצר GM. בכל מקרה אני מתנדנד בגלל שכבד לי, אפילו שאני נאבק עם המוט לשמור על טכניקה טובה נוצרים כל מני רעידות ונידנודים.

אתה מוכן להסביר לי למה התחת שלך זז אחורה במקום למעלה?
אני מחזיק את התחת כמה שיותר אחורה במשך כל התנועה. אני עולה ומושך אותו תוך כדי.

חבוב, אתה לא מבין מה זה היפ דרייב. זה סה"כ אומר שאתה מתחיל את התנועה מהתחת ולא מהחזה, לא שהוא יזוז לכל מיני מקומות מוזרים שהוא לא אמור להיות בהם.

• פותח/ת השרשור
חבוב, אתה לא מבין מה זה היפ דרייב. זה סה"כ אומר שאתה מתחיל את התנועה מהתחת ולא מהחזה, לא שהוא יזוז לכל מיני מקומות מוזרים שהוא לא אמור להיות בהם.
אוקי אני אנסה להרים אותו בצורה רגילה פעם הבאה..

חחחח,כל הכבוד פומפה.. 😃 , חח זה פדרר 😃
עכישו שאני רואה אולי באמת לא שברת אבל באמת סחטיין על 150!
אתה מתגייס בקרוב?

יופי.. יהיה לך שנה וחצי אימונים1!!!!
אתה תמשיך לעדכן בפורום השני פשוט ממש מסריח ומשעמם שם.. ילדי קוביות השתלטו לנו אל הפורום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית