הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם האירובי הזה טוב (וכמה ק' הוא שורף)

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
מה אתם אומרים על הדבר הזה -

האם זה טוב, וכמה קלוריות אתם מעריכים שזה שורף ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באיגרוף אני עושה את הסקוואטים בקפיצה שהם די קלים ואת הדבר הראשון עם רק עם קפיפת מרפקים בכל חזרה. לא יודע כמה זה שורף אבל זה די מעייף, לפחות הקטע הראשון, ויהיה לך קשה לעשות את זה אחרי אימון עם סקוואטים. לדעתי כדאי אם כבר HIIT נראה לי שורף יותר ונותן גיוון

• פותח/ת השרשור
אבל מעניין כמה זה באמת שורף...
וגם בהרבה סרטונים הוא מסביר אל תרגילים ששורפים יותר קלוריות, הוא אף פעם לא מציין איזה תרגילים זה באמת, את זה כנראה הוא אומר רק לאלה שנרשמים בתשלום לאתר שלו... וכנראה שגם זה שטויות...

קיצר גם עשיתי את זה עכשיו, ואחרי סיבוב אחד הרגלים שלי היו גמורות.. סעמק אין לי סיבולת בשיט...

זה לא משהוכ שנראה לי שעדיף לעשות בחיטוב (לפחות לא בשלב מתקדם)..בתור פעילות אירובית (אם לזה התכוונת

השניים סינים האלה לא יודעים מה זה אימון אמיתי.
עדיף את זה :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עזוב שטויות תתאמן כמו שמאסטר יודה אומר

גם תתחטב וגם תוכל להעיף דברים 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נו עזבו שטויות
באמת יש תרגילים שאפשר לשרוף איתם יותר קלוריות מאשר בריצה או משהו כזה...?

• פותח/ת השרשור
אני ארוץ.
אבל בתור אימון ביתי, אם נגיד ביום שלא יצא לי לרוץ...
וגם הם אומרים שזה יותר טוב מכל אירובי רגיל, וגם בהרבה סרטונים אחרים הוא מדבר על אפקט אפטר בארנ... יש משהו בכל מה שהוא אומר או שזה שטויות ?

תאמת יש סיכוי שלא כי באינטרוולים זה בעצם מה שקורה, המטבוליזם עולה ואתה שורף יותר קלוריות במהלך היום. בקשר למקרה הזה ספיציפית אין לי מושג-תנסה לחפש אנשים שניסו דברים כאלה בפורומים בחו"ל אולי שם תיהיה יגידו לך דברים יותר אובייקטיביים כי הם לא ירצו את הכסף שלך (בניגוד לאנשים בסרטון)

לא ראיתי את הסרטון, כל דבר שאני רואה בו p90x אני נוטה לזלזל בו...
למה שלא תעשה אינטרוואלים/מטקונים של קרוספיט?

תעשה אינטרוואלים זה גם אירובי שמשלב אנאירובי לדעתי ויש בו שריפת קלוריות במנוחה גבוהה יותר

תשלב בין ריצות נפח לאינטרוואלים.
בסופו של דבר אם תעשה רק אינטרוואלים הגוף שלך יתרגל והאימון יהיה פחות יעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית