הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקת AB בלי רגליים

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
היי, אני בן 17 משקל גוף 71 גובה 175 א"ש 11-10
עד עכשיו התאמנתי משקל גוף ובעיקר ריצות והרבה, ומעכשיו אני מתחיל ללכת למכון.

אני מתחיל את המכון כרגע עם תוכנית AB
אני מתמקד בריצה ובאטלתיקה ולכן אני לא יכול לעלות הרבה באחוזי שומן... בגלל זה SS לא בא בחשבון.

יש לי בעיה בברכיים ובגלל זה אני לא יכול לעבוד רגליים, אני כן עובד עליהם קצת בריצה בעליות (ספרינטים בעיקר), וההיקף הוא בערך 58, ככה שרגלי ציפור אין לי... אבל אני לא יכול לעשות סקאווט או לג פרס בגלל הברכיים.

רציתי לשאול איך כדי לחלק את התוכנית AB בלי עבודה על רגליים?
אני עושה AXBXAXX
תודה חבר'ה

אתה יכול לרוץ ספרינטים בעליות אבל לא לעשות סקוואט?
תחשוב פעמים לפני שאתה מוותר על התרגיל הזה.. זה מפריש הורמוני גדילה לכל הגוף ומשפיע על הגדילה של פלג הגוף העליון באופן ניקר. לעומת זאת, לריצות בעצימות גבוהה כמו שאתה עושה יהיה אפקט הפוך! : הריצות יקשו על ההתאוששות שלך (הכל תלוי בעצימות) וזה יאט מאוד את ההתקדמות שלך...
מציע לך לחשוב שוב איך אתה בונה את התוכנית שלך (פנה לפורטל המאמר ותאבחן את חומרת הבעיה המוזרה הזאת שיש לך בברכיים). 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי שחיקת סחוס וגם הרופא וגם הפיזיותרפיסתים אמרו לי שאסור להכביד עם משקל כבד... בריצה גם אני חוזר עם כאבים אבל אני לא מכביד יותר מידי על הברכיים...

• פותח/ת השרשור
כן יש טיפול פיזיותרפיה שאמור לעזור לזה אבל זה לוקח זמן ולפחות בחודשים הקרובים אסור לי... ואני מתחיל להתאמן בעוד מספר ימי... מישהו בבקשה יכול לענות לי על השאלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית