הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהוא מכיר טריבולוס? אם כן האם שווא לקנות

niros1979

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
-235
250
1
שלום

יש תוסף שנקרא
Tribulus

האם הוא יעיל ואפקטיבי או שוב קישקוש של אנשי מכירות

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
יש איזה מחקר\מאמר משהוא שאומר שזה לא שווא תכסף ? אני רואה חברות מוכרות מוכרות אותו.

• פותח/ת השרשור
נתחיל מזה שאין מחקר שאומר שהוא שווה את הכסף.

זה עדין לא שולל את היעילות שלו, זה כמו להגיד שאין הוחכה שיש אלוהים אבל כולם מאמינים בו ויש דתות מסביב לנושא (וגם האמונה מחזקת הרבה מהמאמינים) 😃

נכון, אבל באמת שאין לך יותר מדי אפשרויות. אם אתה כזה סקרן תקנה ותבדוק, זה לא אמור להיות יקר.

ואנחנו אוכלים שוקולד וזה עושה לנו טוב.
אתה מוזמן לנסות לתת שוקולד לכלבים שלך (בבקשה אל).

נדמה לי שגם אסור לתת להם בצל.

שוקולד גורם להם לתולעים?

לא יש איזה הורמון בשוקולד שגורם לנו להרגיש טוב (סרוטונין?) וכמה שאני זוכר לכלבים מנות גדולות יגרמו להלם והם יכולים למות. משהו כזה בכל אופן בטח EMZ יכול להסביר יותר טוב

• פותח/ת השרשור
מה שמשתמע הטריבולוס הזה איזה חומר אפור שאין עלו שום מידע או כתבה , או שזה עובד או שלא , לוקחים ומקווים שתורם משהו 😃

בכמויות גדולות מידי התאוברומין בשוקולד רעיל לחיות כגון סוסים, כלבים ותוכים משום שהם אינם מסוגלים לפרק אותו באופן יעיל. התאוברומין עלול להתקיים במחזור הדם שלהם במשך כ-20 שעות (בניגוד ל-2-3 שעות אצל בני אדם) ולגרום להתקף אפילפטי, התקף לב, דימומים פנימיים ואף מוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית