הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דחיית מועד גיוס

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
יש למישהו מושג\רעיון איך לדחות גיוס לתקופה של 3-4 חודשים?
זה אפשרי? יש קריטריונים?

אתה פשוט צריך סיבה טובה, לא משהו בסגנון של "אני רוצה עוד חופש לפני הצבא".

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט צריך סיבה טובה, לא משהו בסגנון של "אני רוצה עוד חופש לפני הצבא".
זה מובן מאליו, וזה מה שאני מחפש למצוא פה.
יש לך אולי טיפים רעיונות ל"סיבות"? משהו שעבד לך\מישהו שאתה מכיר..

זה מובן מאליו, וזה מה שאני מחפש למצוא פה.
יש לך אולי טיפים רעיונות ל"סיבות"? משהו שעבד לך\מישהו שאתה מכיר..
זכור לי שאמרת שאתה מתגייס לקרבי כנראה בנוב' הקרוב שתידע שאם תידחה אתה תתגייס רק במרץ או אפילו אוג', בכל מקרה תנסה משהו בסגנון של "אני רוצה להכנס לכושר לפני הצבא" "להרוויח כסף ולעזור להורים" או משהו בסגנון.

אני היתי בוודעה להורדת פרופיל בזמנו ובגלל זה דחו לי את הגיוס,כמובן שאני לא רציתי דחיית גיוס כי זה נדחה בכמה חודשים.
כמו שאמרו תגיד שאתה צריך לעזור להורים בדחיפות ואתה צריך זמן לעבוד או שיש לך בגרויות להשלים בחורף ואתה צריך זמן כדי ללמוד ותבקש להתגייס רק אחרי הבגרויות חורף.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהם יגידו לי "תעשה אחרי הצבא בגרויות" , "תכנס לכושר כבר בטירונות" ..לא מאמין שהם יעבדו משהו , היה לכם ניסיון עם זה?

אני מאמין שהם יגידו לי "תעשה אחרי הצבא בגרויות" , "תכנס לכושר כבר בטירונות" ..לא מאמין שהם יעבדו משהו , היה לכם ניסיון עם זה?

תגיד שאין לך זמן אחרי צבא וכאלו.
אין יותר מדי מה להמציא אם אין לך משהו אמיתי.

למה אתה רוצה לדחות? בשביל להתאמן?

עדיף להתגייס כמה שיותר מוקדם, זה ישתלם בסופו של דבר.

תשבע אחי התגייס שנה אחרי החברים שלו בגלל בעיה בלב והוא אמר שהוא לא מצטער לשניה
הוא עבד ועשה כסף ולא היה חייל עני כמו רוב האנשים
מתי שהיה לו זמן בחוץ הוא טס.הוא חסך כסף לאחרי הצבא
אם אתה לא מתכנן על מועדפת אתה יכול להתחיל לחסוך עכשיו
אני גם דחיתי בכוונה למרץ 12 כי אמרו לי שאני צריך להתייצב ב17.7.....
עשיתי את זה גם בגלל מה שאחי אמר לי,אני הולך להשלים בגרויות לעבוד ולעשות מה שבא לי..וחוץ מזה יש עוד המון אנשים וחברים שלך בטוח שיתגייסו במרץ או ינואר.

לך לרופא תגיד שאתה מרגיש כאבים בתאומים ואתה רוצה לעשות צילום ושיתן לך אישור שאתה לא יכול לעשות פעילות גופנית
פקסס לצבא מכתב+האישור של הרופא ותבקש דחייה כי אתה רוצה לתרום למדינה בתור חייל קרבי .

אני דחיתי מאוג' לנוב', ולא מצטער על זה לרגע. הייתי צריך את החופש הזה אחרי 12 שנות לימוד.

תשבע אחי התגייס שנה אחרי החברים שלו בגלל בעיה בלב והוא אמר שהוא לא מצטער לשניה
הוא עבד ועשה כסף ולא היה חייל עני כמו רוב האנשים
מתי שהיה לו זמן בחוץ הוא טס.הוא חסך כסף לאחרי הצבא
אם אתה לא מתכנן על מועדפת אתה יכול להתחיל לחסוך עכשיו
אני גם דחיתי בכוונה למרץ 12 כי אמרו לי שאני צריך להתייצב ב17.7.....
עשיתי את זה גם בגלל מה שאחי אמר לי,אני הולך להשלים בגרויות לעבוד ולעשות מה שבא לי..וחוץ מזה יש עוד המון אנשים וחברים שלך בטוח שיתגייסו במרץ או ינואר.

לך לרופא תגיד שאתה מרגיש כאבים בתאומים ואתה רוצה לעשות צילום ושיתן לך אישור שאתה לא יכול לעשות פעילות גופנית
פקסס לצבא מכתב+האישור של הרופא ותבקש דחייה כי אתה רוצה לתרום למדינה בתור חייל קרבי .
חכה לא עכשיו לא עוד שנה לא עוד שנתים אבל כשחברים שלך ישתחררו ולך ישאר עוד 7-8 חודשים לשחרור אתה תאכל תלב כל כך תאכל תלב ....

• פותח/ת השרשור
חכה לא עכשיו לא עוד שנה לא עוד שנתים אבל כשחברים שלך ישתחררו ולך ישאר עוד 7-8 חודשים לשחרור אתה תאכל תלב כל כך תאכל תלב ....
לא כל החברים זה באותם הפרשים של זמן סיום גיוס בדרך כלל,
וגם אני פשוט מרגיש שאני חייב לקחת חופש קטן של נחת אחרי סיום הלימודים ותחילת קריעת תחת של 3 שנים =\

לכל אלה שצריכים חופש - חודשיים שלושה לא מספיקים? תאמינו לי שאם הייתי יכול הייתי מתגייס באוגוסט ולא במרץ. אני פשוט יודע שאני יאכל תלב כשחברים שלי יסיימו את המועדפת כשאני עדיין בצבא

לכל אלה שצריכים חופש - חודשיים שלושה לא מספיקים? תאמינו לי שאם הייתי יכול הייתי מתגייס באוגוסט ולא במרץ. אני פשוט יודע שאני יאכל תלב כשחברים שלי יסיימו את המועדפת כשאני עדיין בצבא

נשמע כאילו אחי לא מתחרט לשניה
ועוד שנתיים אני אגיד לך אם אני מתחרט
וחוץ מזה עוד המון חברים מתגייסים במרץ ככה שאני לא לבד

לפי דעתי עדיף באוגוסט.. אני רואה אנשים שמתגייסים במרץ דיי משעמעם להם כבר, וגם רוב החברים שלהם בצבא.. חוץ מזה גם ככה י"ב זה שנה שכונה לאלה שצריכים חופש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית