עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מובן מאליו, וזה מה שאני מחפש למצוא פה.אתה פשוט צריך סיבה טובה, לא משהו בסגנון של "אני רוצה עוד חופש לפני הצבא".
זכור לי שאמרת שאתה מתגייס לקרבי כנראה בנוב' הקרוב שתידע שאם תידחה אתה תתגייס רק במרץ או אפילו אוג', בכל מקרה תנסה משהו בסגנון של "אני רוצה להכנס לכושר לפני הצבא" "להרוויח כסף ולעזור להורים" או משהו בסגנון.זה מובן מאליו, וזה מה שאני מחפש למצוא פה.
יש לך אולי טיפים רעיונות ל"סיבות"? משהו שעבד לך\מישהו שאתה מכיר..
אני מאמין שהם יגידו לי "תעשה אחרי הצבא בגרויות" , "תכנס לכושר כבר בטירונות" ..לא מאמין שהם יעבדו משהו , היה לכם ניסיון עם זה?
מסכים איתואל תדחה, אתה תצטער עח זה במשך 3 שנים
חייב להסכים איתו..אל תדחה, אתה תצטער עח זה במשך 3 שנים
חכה לא עכשיו לא עוד שנה לא עוד שנתים אבל כשחברים שלך ישתחררו ולך ישאר עוד 7-8 חודשים לשחרור אתה תאכל תלב כל כך תאכל תלב ....תשבע אחי התגייס שנה אחרי החברים שלו בגלל בעיה בלב והוא אמר שהוא לא מצטער לשניה
הוא עבד ועשה כסף ולא היה חייל עני כמו רוב האנשים
מתי שהיה לו זמן בחוץ הוא טס.הוא חסך כסף לאחרי הצבא
אם אתה לא מתכנן על מועדפת אתה יכול להתחיל לחסוך עכשיו
אני גם דחיתי בכוונה למרץ 12 כי אמרו לי שאני צריך להתייצב ב17.7.....
עשיתי את זה גם בגלל מה שאחי אמר לי,אני הולך להשלים בגרויות לעבוד ולעשות מה שבא לי..וחוץ מזה יש עוד המון אנשים וחברים שלך בטוח שיתגייסו במרץ או ינואר.
לך לרופא תגיד שאתה מרגיש כאבים בתאומים ואתה רוצה לעשות צילום ושיתן לך אישור שאתה לא יכול לעשות פעילות גופנית
פקסס לצבא מכתב+האישור של הרופא ותבקש דחייה כי אתה רוצה לתרום למדינה בתור חייל קרבי .
לא כל החברים זה באותם הפרשים של זמן סיום גיוס בדרך כלל,חכה לא עכשיו לא עוד שנה לא עוד שנתים אבל כשחברים שלך ישתחררו ולך ישאר עוד 7-8 חודשים לשחרור אתה תאכל תלב כל כך תאכל תלב ....
חכה לא עכשיו לא עוד שנה לא עוד שנתים אבל כשחברים שלך ישתחררו ולך ישאר עוד 7-8 חודשים לשחרור אתה תאכל תלב כל כך תאכל תלב ....
לכל אלה שצריכים חופש - חודשיים שלושה לא מספיקים? תאמינו לי שאם הייתי יכול הייתי מתגייס באוגוסט ולא במרץ. אני פשוט יודע שאני יאכל תלב כשחברים שלי יסיימו את המועדפת כשאני עדיין בצבא