דיון לורנזו בקר

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אוקי, יש את לורנזו בקר , כרגע בן 18+ מתאמן כבר כמה שנים טובות.
תראו את הסרטון הבא :

בסרטון הזה אפשר לראות על ההתחלה את השינוי של כל השנים בחצי דקה בסרטון וגם לראות שהוא מאמן ידיים .
ראיתי מלא סרטונים שלו והצלחתי להבין פחות או יותר את שיטת האימונים שלו , הוא קודם כל עובד בשיטת פירמידה (מעלה משקל ,מוריד חזרות,מלא סטים = "פמפום") , יצא לי לראות אותו גם בדרופ סט עובד. יש לו משקלים מכובדים מאוד , לחלק מהמורכבים טכניקה על הפנים אבל זוהי לא הנקודה,הוא גם עובד בפיצול כמובן , לא הצלחתי להבין איזה סוג של פיצול

מה אתם חושבים על שיטת אימונים שכזאת ? היא נותנת תוצאות לטווח קצר ? (אני מתכוון בטווח כמה חודשים, לא יותר מ4) ובאיזה שלב כדאי לקחת את האימונים שלי לכיוון כזה ? אם בכלל..?
כי אני רוצה לסיים לעבוד כוח (עוד כחודשיים) ולעבור לתכנית פיצול לעלות במסת שריר (להמשיך עם המסה לעוד 3 חודשים) , חשבתי שבמהלך הפיצול אני אעבוד עם תכנית / שיטת אימון דומה לשלו , יש טעם בזה או סתם בזבוז זמן ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי
חשבתי אולי לפצל AB עם כל המורכבים ותרגילי עזר ,3 פעמים בשבוע , עצימות בינונית כאשר כל תרגיל יכלול כמה סטים של 15,12,10,8,6,2-3(משקל ממש נמוך)
כמובן כשהמשקלים תכלס שלי הם בשתי סטים אחרונים.

אני גם בדיעה שתקח תוכנית מהפורטל תשנה טיפ טיפה אם משהוא לא מתאים בשבילך , אני גם נשען על הפורטל בתכנון תוכנית אימון שלי.

תודה על התשובה אחי
חשבתי אולי לפצל AB עם כל המורכבים ותרגילי עזר ,3 פעמים בשבוע , עצימות בינונית כאשר כל תרגיל יכלול כמה סטים של 15,12,10,8,6,2-3(משקל ממש נמוך)
כמובן כשהמשקלים תכלס שלי הם בשתי סטים אחרונים.

אם תרים 15 חזרות במשקל שמאוד קל לך לסיים איתו את הסט יוצא שאתה מרים על הגבול של 40 אחוז מRM1 (אולי קצת יותר...) והסט פחות יעיל
גם בסט של ה 12 אם אתה עובד קל יוצא שלא כל סיבי השריר מתגייסים מהחזרות הראשונות ואתה מאבד אפקטיביות.
לא משנה אין לי כוח להיכנס עוד לעומק ברצינות אם אתה רוצה לעבוד כמוהו תתחיל להזריק

לעומת זאת אתה יכול לעשות AB 4 פעמים בשבוע, לעבוד רק חופשי, לא להגזים בנפח ולשמור על העצימות.

תיקח את אחת התוכניות מהפורטל, יש שם מספר תוכניות למסה כמו של לייל או HST ואם אתה לא רוצה תוכנית שכזאת תבחר אחד מתוכניות הAB.

כרגע סיימת SS, כל הפירמידות והדרופ סטים האלה הם לא בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית