הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסן בקרוב

• פותח/ת השרשור Asaf14
  • פורסם בתאריך

Asaf14

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
אהלן, אז היום יש לי חיסון (של קורונה) ואני מתלבט אם זה אפשרי לעשות אימון (כוח) לפני (מספר שעות לפני), והאם צריך לקחת הפסקה של כמה ימים לפני האימון הבא..

לא מכיר אף המלצה להמנע מאימון כושר לפני החיסון.
אין מניעה להתאמן אחרי החיסון כל עוד אתה מרגיש טוב, אני אחרי החיסון הראשון התאמנתי באותו היום כרגיל ואחרי החסון השני הרגשתי קצת כאבים בכתף באותו יום אז דילגתי כל כתפיים באותו אימון….
אם אתה לא מרגיש טוב אתה יכול לנוח ולא יקרה כלום

אהלן, אז היום יש לי חיסון (של קורונה) ואני מתלבט אם זה אפשרי לעשות אימון (כוח) לפני (מספר שעות לפני), והאם צריך לקחת הפסקה של כמה ימים לפני האימון הבא..
התאמנתי כמה שעות לפני החיסון והכל היה בסדר, אני לא ממליץ להתאמן כמה שעות אחרי (ואולי גם יום יומיים אחרי), אבל זה נטו תלוי בך ובהרגשה שלך, לי הכתף כאבה למשך יומיים ברמה שהיה קשה להרים אותה, אבל אצלי זה כנראה מקרה קיצוני.
בכל מקרה ממליץ לך לא לקבוע כלום לאחר החיסון השני כי יש אחוז ניכר מהאוכלוסייה (כולל אני, ורוב החבר'ה בגיל שלי -18) שאחרי החיסון השני היה להם את אחד הימים הכי חרא והרגשה של חולה מת.
בהצלחה, תזכור שתופעות הלוואי הם אינבידואליות אבל אל תיקח סיכונים (היה לי חבר שהפסיד אירוע חשוב שהיה לו יום אחרי החיסון השני, פשוט תתזמן את זה שיהיה לך יום מנוחה בבית ומקסימום תרגיש מצויין).

התאמנתי כמה שעות לפני החיסון והכל היה בסדר, אני לא ממליץ להתאמן כמה שעות אחרי (ואולי גם יום יומיים אחרי), אבל זה נטו תלוי בך ובהרגשה שלך, לי הכתף כאבה למשך יומיים ברמה שהיה קשה להרים אותה, אבל אצלי זה כנראה מקרה קיצוני.
בכל מקרה ממליץ לך לא לקבוע כלום לאחר החיסון השני כי יש אחוז ניכר מהאוכלוסייה (כולל אני, ורוב החבר'ה בגיל שלי -18) שאחרי החיסון השני היה להם את אחד הימים הכי חרא והרגשה של חולה מת.
בהצלחה, תזכור שתופעות הלוואי הם אינבידואליות אבל אל תיקח סיכונים (היה לי חבר שהפסיד אירוע חשוב שהיה לו יום אחרי החיסון השני, פשוט תתזמן את זה שיהיה לך יום מנוחה בבית ומקסימום תרגיש מצויין).
אני התאמתי אחרי 2 ה נו
ובשני האימונים הצלחתי לשבור שיא בבנץ, התופעות לוואי התחילו אצלי יום אחרי, זה תלוי בהרגשה

אני התאמתי אחרי 2 ה נו
ובשני האימונים הצלחתי לשבור שיא בבנץ, התופעות לוואי התחילו אצלי יום אחרי, זה תלוי בהרגשה
צודק, גם שכחתי לציין שאחרי שני החיסונים התופעות לוואי התחילו רק לאחר השינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית