הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיני משחק עם 200KG

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים

כאילו צעצוע!😲

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה מטורף !!
השיא עולם של סנאץ' הוא 208 קילו
זה הרי ברור שזה לא ייעצר שם, לפי דעתי הם מסוגלים לעבור ולהגיע אפילו ל212 קילו

יצא לי לשמוע קצת על הסינים , יש להם יותר ממיליון מרימי משקולות יש שם סלקציה מטורפת , אנשים מרימים שם בשביל שיהיה להם קצת לחם להביא לכפר , וזה אני מדבר רק על הנשים .

יצא לי לשמוע קצת על הסינים , יש להם יותר ממיליון מרימי משקולות יש שם סלקציה מטורפת , אנשים מרימים שם בשביל שיהיה להם קצת לחם להביא לכפר , וזה אני מדבר רק על הנשים .

WTF
תחשוב על זה ככה:
שישית מהעם הפיצי שלנו= כמות מרימי המשקולות בסין

זה מטורף !!
שיא עולם בסנאץ' עכשיו זה 213 של חוסיין(היה 216 של הבולגרי,אבל בגלל שינוי בקטגוריות המשקל השיא לא נחשב יותר).
אנאטולי פיסרנקו שקל 120 קילו,דחק 265 בתחרות רשמית,והצליח גם 275 בתחרות לא רשמית(זה משהו מדהים).

266 [וחצי אם אני לא טועה ] רשמי דחיקה של לאוניד טרננקו , יצא לי לפגוש את האיש - עדיין ענק מתמיד .
מחקו בגלל שינוי הקטגוריות
היה עושה גוד מורנינג 240 ל 5 חזרות. יש לו גב ענק !

• פותח/ת השרשור
טרננקו שקל מעל 140 קילו,פיסרנקו 120 ודחק 265 רשמי,ו275 לא רשמי.
אפילו הוא ניסה 280 קילו C&J.

אתה צודק לגבי המשקלי גוף, אבל כבודו של טרננקו זה שבגיל 35 עדיין הצליח להביא מדליה אולימפית וזה הישג מדהים!

מדהים זה לא מילה . המאמן שלי דיבר איתו , רוצה להביא אותו לארץ לקצת זמן שירצה קצת ויכניס קצת מוטיבציה לספורטאים .

עוד קצת, יחסית עדכני:

---------- התגובה התווספה ב 13:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:43 ----------

זה מטורף !!

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת, הכל בסדר אחי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית