הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קנאק בדדליפט

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
ניסיתי את החגורה החדשה, והיא לא הייתי נוחה לי, אז החלטתי להוריד באמצע, ובמקום להוריד נכון הורדתי רק עם הגב כלפי מטה ושמעתי קנאק
עכשיו כואב לי בצד ימין למטה בגב התחתון ואני לא יכול לזוז, אני מעריך שנתפס שריר או משו.
אבל מה לדעתכם קרה? ואיך אני יכול לשחרר את זה כמה שיותר מהר? זריקת וולטרן תעזור?

יכול להיות שריר, יכולה להיות פציעה (קנאק זה לא מבשר טובות). אתה יכול לנסות לשחרר עם אמבטיה / קומפרסים. בימים הקרובים תדע יותר טוב אם זה מתיחה או פציעה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שריר, יכולה להיות פציעה (קנאק זה לא מבשר טובות). אתה יכול לנסות לשחרר עם אמבטיה / קומפרסים. בימים הקרובים תדע יותר טוב אם זה מתיחה או פציעה.
לדעתי הגב התחתון שלי גם ככה רגיש כי נפצעתי לא מזמן בכדורגל לתקופה ארוכה שם.
איפה בדיוק כואב?
גב תחתון צד ימין, לא בעמוד השדרה והכאבים לא מקרינים (כנראה שלא פריצת דיסק)

בכל מקרה חזרתי עכשיו מקפלן עשו לי קוקטייל של וולטרון, וליום וכו'
והאורטופד אמר שרק אם יכאב לי בימים הבאים לבוא לבדיקה יותר מעמיקה...

זה לא תאיור מדויק. גב תחתון צד ימין זה מקום גדול. בכל מקרה, זה כנראה שום דבר רציני.

לדעתי הגב התחתון שלי גם ככה רגיש כי נפצעתי לא מזמן בכדורגל לתקופה ארוכה שם.

גב תחתון צד ימין, לא בעמוד השדרה והכאבים לא מקרינים (כנראה שלא פריצת דיסק)

בכל מקרה חזרתי עכשיו מקפלן עשו לי קוקטייל של וולטרון, וליום וכו'
והאורטופד אמר שרק אם יכאב לי בימים הבאים לבוא לבדיקה יותר מעמיקה...

זה קרה לי לפני שבוע סתם כואב לך יותר ממה שבאמת מהלחץ שאולי יש לך משהו רציני, זה כנראה שריר וזה יעבור, אצלי ספציפית הבנתי שהגב תחתון שלי קצת חלש אז פשוט הוספתי 2 סטים של זוקפי גב וזה סידר את העניין.
וכן גם אני הרגשתי כאבים ממש ליד עמוד השדרה ואפילו חשבתי שהכאבים מעמוד השדרה עצמו.

• פותח/ת השרשור
זה קרה לי לפני שבוע סתם כואב לך יותר ממה שבאמת מהלחץ שאולי יש לך משהו רציני, זה כנראה שריר וזה יעבור, אצלי ספציפית הבנתי שהגב תחתון שלי קצת חלש אז פשוט הוספתי 2 סטים של זוקפי גב וזה סידר את העניין.
וכן גם אני הרגשתי כאבים ממש ליד עמוד השדרה ואפילו חשבתי שהכאבים מעמוד השדרה עצמו.
חשבתי על זה שאם הכאבים לא מקרינים, זה לא משו רציני.

זה כואב סביל או כואב ברמה שאי אפשר ללכת כמעט?
בהתחלה לא היה אפשר ללכת כמעט, עכשיו אפשר קצת אבל לשבת וכו' זה סיוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית