הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר - רמת מאמנים ואיכותם

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
זהו סקר שני שחשבתי עליו. איך אתם חושבים צריך להיות מאמן כושר?

אני מדבר על כל התחומים, לא רק פיתוח גוף. הוא צריך להיות אנרגטי ועצבני, או שקט ורגוע? הוא צריך חשיבה שמקושרת לתחום מסויים (כמו הרמת משרולות אולימפית, ריצה, וכדומה)?

איך אמור להיות המאמן שידחוף אתכם אל מעבר לשיא?

קודם כל שלא ידבר שטויות זה הכי חשוב...
והם צריכים ללא ספק לעבור קורס יותר מקיף ומעמיק, זו דעתי לפי הרמה שאצלנו במכון.

נערך לאחרונה:
שיהיה להם ידע טוב שנוגע לחדר כושר עצמו דברים כמו שהמנהלים בפורום הזה יודעים... זה בערך יספיק לי חחחחחח

מאמן כושר צריך לדעת להוציא את המיטב מהמתאמן,זאת אומרת להביא לו את התרגילים שהכי אפקטיביים בשבילו וצריך לדעת ולהציג את החולשות של המתאמן בפניו ולעבוד איתו על זה..

מאמן לא אמור לדבר על כלום חוץ מאיך לעשות תרגילים כי לזה הוא הוכשר, מאמנים כיום חושבים שהם יוצאים עם תעודת מדריך הם יכולים לגעת בכל הנושאים שקושרים לענף, אבל מה שיוצא זה אי אמון במאמנים ופנייה למקומות אחרים.

נכון, מאמנים חושבים שגם הם דיאטנים ומייעצים מה ואיך לאכול. (למרות שאין להם הכשרה לכך)

ואחרי זה קמים נבלים מסויימים עם תעודות מהאינטרנט וחושבים שהם המציאו את הפיתוח גוף בישראל אהם אהם
ולנושא
אצלנו דווקא סבבה אנשים יחסית די מבינים המאמנים במה שצריך לעשות בחדר כושר

נערך לאחרונה:
ואחרי זה מתחילים לפתוח חנויות, למכור אבקות, תופעה שכזאת 😆

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולהגיד שהם הכינו כל מיני ספורטאים?🤪
אצלנו במכון המאמנים סבבה מה שיודעים אומרים לא מזיינים בשכל:)
מושון ואיך המרצה הנחמד רן מהקורס?השרירים הפנימיים שלך עובדים?🤘

מאמן אמור לדעת קודם כל את התרגילים הבסיסים, אצלנו אין אחד שיגיד לך הסקוואט או דדליפט לא טוב, או פאור קלין הדבר היחיד שהם אומרים לי זה למה אתה בלי חגורה,

אחרי זה אם הם יהיו עצבנים המתאמנים יהיו עצבנים עליהם,
בקשר לתוכנית הם צריכים לדעת מה להביא אצלנו הם בסבטוחה
חבר שלי התחיל להיתאמן המאמן עשה לו תוכנית ואז המאמנת זרקה את התוכנית של המאמן ועשתה אחד חדשה,
והחדשה abcd.

נכון, מאמנים חושבים שגם הם דיאטנים ומייעצים מה ואיך לאכול. (למרות שאין להם הכשרה לכך)
אין עם זה שום בעיה שהם מייעצים מה ואיך לאכול כל עוד זה נאמר כהמלצה כללית ולא בתור תפריט פורמלי. אם כבר אז זה דפוק שמדריך נותן למתאמן תוכנית אימונים מבלי להזכיר בכלל את נושא התזונה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולהגיד שהם הכינו כל מיני ספורטאים?🤪
אצלנו במכון המאמנים סבבה מה שיודעים אומרים לא מזיינים בשכל:)
מושון ואיך המרצה הנחמד רן מהקורס?השרירים הפנימיים שלך עובדים?🤘
בקצב הזה אני בספק אם יהיה בכלל קורס

דבר ראשון לשאול מהן מטרותיו של המתאמן ולבנות לו תכנית שמותאמת לצרכיו, להסביר לו מהי חשיבות התזונה לפני שהוא מוכר לו איזה אבקה ואפילו לא להסביר לו איך להשתמש ולמה בכלל צריך את זה.

אין עם זה שום בעיה שהם מייעצים מה ואיך לאכול כל עוד זה נאמר כהמלצה כללית ולא בתור תפריט פורמלי. אם כבר אז זה דפוק שמדריך נותן למתאמן תוכנית אימונים מבלי להזכיר בכלל את נושא התזונה.

לא מסכים איתך, כי מתאמנים מקשיבים מאוד למדריכי חדר כושר, ואם המדריך אומר להם תקפידו לאכול ככה וככה, הם כן יאכלו. זאת לאחר שאין לו מושג איך ומה הגוף שלהם מגיב. זה כמו שיגיד להם תאכלו 400 גרם אורז, אז מה? זה לא מתאים לכל אחד. זו שגיאה לומר דבר כזה.
תתפלא, אבל הרבה מדריכים אומרים למתאמנים מה לאכול, לא כל דבר מתאים לכל אחד.

מדריך אמור לזרוק לו הערה, תאכל נכון, או לומר לדוגמא איזה מוצרים הוא צריך לאכול ומה לא, אבל לא לומר לו תאכל בארוחה 100 גרם חזה עוף ו300 גרם אורז. זה פסול מבחינתי, כי הוא לא מדריך תזונה.
(אגב... זה מה שעושים בהולמס-פלייס, המדריכים שמה גם מתפקדים כיועצי תזונה, למרות שאין להם הכשרה לכך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית