הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS בכל הכוח !!

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אהלן כולם התחלתי SS את האמת לפני שבועיים אחרי שבוע על נייטרלי (יצאתי מחיטוב שבוע לפני מסה) נתונים עדכניים : 74.5 ק"ג (התמלאתי הרבה בנוזלים בשבועיים האחרונים) , בן 18 1.70
משקלי התחלה :
סקוואט 3X5 על 52 ק"ג
בנץ' 52 קג 3X5
פרס 30 קג 3X5
פנדלאיי רואו 43 קג 3X5
דדליפט 47 קג" 1X5

משקלים נוכחיים (לאחר שבועיים בSS) :
סקוואט 3X5 על 74.5 קג"
בנץ' 61 ק"ג 3X5
פרס 3X5 על 38 ק"ג
פנדלאיי 61 ק"ג 3X5
דדליפט 65.5 קג" 1X5

יש לפניי מסה ארוכה ( וטובה :hoel ) ,מעדכן משקלים מאימון לאימון , מחר יש לי אימון A
אז תאחלו בהצלחה 😃

---------- התגובה התווספה ב 16:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

היה היום אימון A , נתתי 100% וההרגשה מעולה
smile.gif

סקוואט 79.5 ק"ג 3X5 = הרגשה טובה, 3 סטים טובים מאוד חוץ מזה שבין הסטים ניסיתי להתחמק מאיזה מדריך חדש במכון שאמר לי שאם אני ארד עוד פעם מתחת ל90 (שבירת מקביל) אני אדפוק את הברך חח אז עשיתי לו "כן כן ..מה שתגיד" עם האוזניות והגברתי את DISTRBED

בנץ' 63.5 ק"ג 3X5= הלך ממש זורם כזה..בסט האחרון בחזרה הרביעית והחמישית טיפה יצאתי מהריכוז אבל זה היה בשליטה חח

דדליפט 74.5 ק"ג 1X5 = הלך ממש טוב , הכנסתי לסט אפ טוב , שימוש בגב תחתון ורגליים בלבד אממ..מחכה לאימון הבא
smile.gif

עוד יומיים אימון B , ממשיך לעדכן מאימון לאימון ומעלה משקלים אז תנו תגובות חברים , אני די רציני במסה הזאת ,אני מרגיש מאימון לאימון חזק יותר ושבוע הבא דרך אגב אני מתחיל לשלב קריאטין ( עוד שבוע וכמה ימים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית