הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח לייזר לתיקון הראיה

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
חשבתי לאחרונה לעשות ניתוח לתיקון הראייה מכיוון שיש לי בעעיה להרכיב עדשות (לא מצליח :S).

אשמח לשמוע מאנשים שעשו/חקרו את הנושא ויודעים לגבי סיכויי הצלחה באמת ולא ע"פ מה שמי שמנסה למכור את זה מספר (הניתוח אצל אבא שלי לפני הרבה זמן נכשל), והשפעות ארוכות טווח אם קיימות.

תודה.

בדיוק לפני כמה ימים (בחמישי) עברתי ניתוח להסרת משקפיים. אני עשיתי את הניתוח LASEK, שממה שהוסבר לי עדיף כי אני צעיר והוא משאיר יותר מהקרנית אז בעתיד אם אני אצטרך ניתוח נוסף יהיה על מה לנתח.

לגבי אחוזי הצלחה אני לא בדיוק יודע, אבל אני חושב שהם גבוהים מאוד (מבחינת חוסר הצלחה במובן של נזק הסיכוי הוא אפסי). בכל מקרה אתה יכול לבדוק במקום שאתה הולך לעבור בו את הניתוח מה קורה במקרה שהניתוח לא מצליח, יש אפשרות לעשות ניתוח נוסף לתיקון/שיפור.

והייתי כמה שנים טובות עם עדשות... זה סיוט

תעשה את הניתוח שאבוקדו רשם
אבל יש יומיים כאבים מאוד חזקים שכן שלי רצה למות ותאר את זה כאילו דוקרים אותו בסכינים אבל מביאים לך משככים (אני לא הרגשתי כאבים ולא לקחתי משככים)

יש יובש נוראי בעיניים אחר כך לשכן שלי זה נעלם אחרי כחצי שנה
לי שנה אחרי עדיין יש יובש ואני שם טיפות עיניים (דמעות מלאכותיות שקופסא עולה 70 שקל וזה מספיק לך לחודשיים ~)

ואם זיעה נכנסת לעיניים ואתה לא שם טיפות הן מתייבשות יותר, לכן אני משחק עם כובע מנדף זיעה של אנדר ארמור (מתחת לקסדה בפוטבול)

אני ממליץ, עשיתי בעיניים ת"א, זה הכי יקר אבל הם הכי טובים

3-4 שבועות אחרי הניתוח אסור להתאמן ולהתאמץ
בשבוע הראשון זה די סיוט אבל עובר (לי היה סבבה)
אתה צריך לפנות לפחות שבוע חופש מעבודה/לימודים כי אתה לא יודע איך תגיב לניתוח
רצוי יותר משבוע

רגע את הפרט הכי חשוב לא כתבתם.. חח

אתם מרוצים? זה שווה את זה בסופו של דבר?

יש פסיק, לא למדת משהו בבצפר ?

אני ממליץ, עשיתי בעיניים

אני ממליץ לעשות בעיניים

בקשר לכאבים לי ביומיים אחרי הניתוח זה היה פשוט נורא. ביום השלישי ניסיתי לקחת כדור בשם אדקס 400 במקום האופטלגין והוא ממש טוב, האופטלגין לא עזר בשיט.

וגם אני עשיתי את הניתוח בעיניים, בירושלים, הם באמת נחשבים להכי טובים

אבל יש יומיים כאבים מאוד חזקים שכן שלי רצה למות ותאר את זה כאילו דוקרים אותו בסכינים אבל מביאים לך משככים (אני לא הרגשתי כאבים ולא לקחתי משככים)

לי שנה אחרי עדיין יש יובש ואני שם טיפות עיניים (דמעות מלאכותיות שקופסא עולה 70 שקל וזה מספיק לך לחודשיים ~)

ואם זיעה נכנסת לעיניים ואתה לא שם טיפות הן מתייבשות יותר, לכן אני משחק עם כובע מנדף זיעה של אנדר ארמור (מתחת לקסדה בפוטבול)

רצוי יותר משבוע

גם אני חשבתי לעבור את הניתוח הזה ולא ידעתי על כל תופעות הלוואי האלה שהן מתייבשות וזה..

לרוב האנשים העיניים מתייבשות בצורה קשה כזאת??

רצוי יותר משבוע

כמה זה יקר?

הרופאים המנתחים מוסמכים לתת גימלים במידה ואני עושה את זה בזמן הצבא?

אסור לך לעשות ניתוח לייזר בצבא, אתה צריך לכמה ימים מהצבא שכחתי איך קוראים לזה, היתה לי חיילת בבסיס שיצאה לניתוח באף זה אותו עיקרון

עולה תלוי בעיניים בסביבות 10-15 אלף
בשאר המקומות בערך 7

אתה יכול להכנס לפורום של עיניים לקרוא שם את התגובות של הגולשים תראה שהרבה סובלים מיובש בעיניים ואכן הם לא מסבירים לך את זה לפני הניתוח ופוטרים אותך בזה שכמה חודשים אחרי הניתוח יש יושב וצריך לשים טיפות

אסור לך לעשות ניתוח לייזר בצבא, אתה צריך לכמה ימים מהצבא שכחתי איך קוראים לזה, היתה לי חיילת בבסיס שיצאה לניתוח באף זה אותו עיקרון

עולה תלוי בעיניים בסביבות 10-15 אלף
בשאר המקומות בערך 7

אתה יכול להכנס לפורום של עיניים לקרוא שם את התגובות של הגולשים תראה שהרבה סובלים מיובש בעיניים ואכן הם לא מסבירים לך את זה לפני הניתוח ופוטרים אותך בזה שכמה חודשים אחרי הניתוח יש יושב וצריך לשים טיפות

תודה על ההסבר המפורט
ממזמן חשבתי על ניתוח בעיניים כדי שאוכל להוציא רישיון נהיגה בלי משקפיים,וגם כמובן שאפשר יהיה להפטר מהן

• פותח/ת השרשור
תודה על ההסבר המפורט
ממזמן חשבתי על ניתוח בעיניים כדי שאוכל להוציא רישיון נהיגה בלי משקפיים,וגם כמובן שאפשר יהיה להפטר מהן
לי יש משקפיים ורשמו לי ברישיון שאין לי ם0

בכל מקרה, יש דעות של מומחים (לא בעלי אינטרס) לגבי אימונים עצימים אחרי ניתוח? מה הסיבה שאי אפשר להתאמן כמה שבועות אחרי הניתוח?

עשיתי בעיניים בירושלים אצל לוינגר - לא יודע על מה אתם מדברים כי אחרי יומיים כבר הכל היה בסדר וגם במהלך היומיים לא היו כאבים פשוט הסתנוורתי והייתה לי רגישות באופן מוזר ביותר.
בכל אופן - יש שני סוגי ניתוחים יש את הקשה למי שיש צילינדר ויש את הרגיל(אני עשיתי את הרגיל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית