הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פה מתאמן ולוקח ראקוטן?

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
הרופא המליץ לי לקחת ראקוטן, לטיפול באקנה.
אני יודע שלא כל כך מומלץ להתאמן עם זה, למרות ששאלתי אותו והוא אמר שאפשר רק שצריך להוריד קצת במעמסה והשרירים עלולים לכאוב (?)
יש כאן מישהו שמתאמן ולוקח ראקוטן?

גם לי הציעו לקחת רואקוטן אבל לא רציתי כי אחותי לקחה את זה בזמנו וזה גרם לה למצבי רוח וזה גם פוגע באימונים ובעוד מיליון דברים אחרים, תעשה את השיקולים שלך, זה גם תלוי עד כמה האקנה שלך חמור

לקחתי בעבר , לא התאמנתי אז.

זה הולך ונעשה פחות ופחות נעים עם הזמן , החודש האחרון די בלתי נסבל.

זה מייבש אותך לגמרי. עור,שפתיים,שיער,הכל. במשך כל התקופה השתמשתי במשחה לשפתיים(סטייל LOBELO).

אני חושב שאתה תרגיש לבד כמה עצים אתה יכול להתאמן ובאיזה נפח.

• פותח/ת השרשור
כרגע האקנה שלי במצב לא הכי מזהיר, כי לא יצא לי להיות בטיפול פנימי כבר כמה חודשים, וחיצוני בחודש האחרון.
כרגע התחלתי עם האנטיביוטיקה, שכמובן אין לה את כל המגבלות של ראקוטן ולא מפריעה לי, רוב הסיכויים שהיא תעזור לפצעים (נראה בעוד חודש) אבל העיניין הוא שרוב הסיכויים אחרי שאני אפסיק לקחת את האנטיביוטיקה הם יחזרו שוב (כי יצא לי כבר בעבר להיות עם 2 טיפולים ארוכים של אנטיביוטיקה, שכמובן מתי שלקחתי אותה לא היו לי פצעים אבל אחרי שהפסקתי הם חזרו), וראקוטן ע"פ התאוריה אחרי תקופת טיפול של חצי~ שנה כמעט ולא יהיו פצעים גם לאחר הפסקת נטילת התרופה.
אני אראה החודש מה הולך עם האנטיביוטיקה, ונחליט כבר אם נמשיך איתה או נעבור לראקוטן.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית