נק' מוניטין:
7,833
- 2,380
- 127
- הרקולס
עושים כסף לא רק דרך תואר ראשון שני שלישי, רדו מהעיניין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוצה לעבור ו...למה נראלך שתקבל אזרחות??
למה דווקא לגרמניה ורק לגרמניה?האמת שאני חולם לסיים תארים גבוהים בהנדסה ואז לעבור לגרמניה,רק לגרמניה,אם לא יצא גרמניה אז להשאר פה כמובן
יש דווקא מקום שלבנאדם ממוצע ישר מקבל טירה עם משרתים כאלה שמנפנפים עליך עלי דקל ודוגמניות מאכילות אותך בענבים
בנוסף להיות בלי חמש מרצדסים\BMW\פורשה בחנייה זה בושה.
ובעניין התרבות אז יש שם תרבות גבוהה.
המקום הזה נקרא ארץ לעולם לא.
כל חודש מישהו בה בנאדם ופותח פוסט וחושב שמגיע לו להיות מיליונר פה ולחיות כמו אחד כזה.
אם זה היה כ"כ פשוט אתה לא חושב שכל האנשים היו עושים את זה?
ועכשיו ברצינות, כדי לחיות "טוב" צריך להיות טוב.
שתסיים את התואר הראשון והשני דבר איתנו
במה אם אפשר לדעת?סיימתי את התואר השני שני שלי לפני יותר מ-7 שנים. איפה הטירה שלי?
זה לא מה שאני חושב- זאת היתה סתם הדגמה. יש עוד המון פרמטרים אחרים.אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שתואר ראשון\שני\שלישי יפתור לכם את כל הצרות ויביא אתכם לחיות טוב. הוא יכול לפתוח דלתות לא לכולם ולא תמיד.
זה מטופל.... אם זה יצליח זה יהיה אזרחות אירופאית. וחוץ מזה אפשר להתאזרח ( למרות שזו לא אופציה טובה)
למה דווקא לגרמניה ורק לגרמניה?
כי זו מדינה עם תעשייה מפותחת וגם אני אוהב את העם הגרמני.
עושים כסף לא רק דרך תואר ראשון שני שלישי, רדו מהעיניין
סיימתי את התואר השני שני שלי לפני יותר מ-7 שנים. איפה הטירה שלי?
זה לא בדיוק נתון לבחירה שלך "לאן לעבור" אלא "מי יקבל אותי", זו החשיבה שאתה צריך לעשות. לעבור מדינה זה פשוט, להיות חוקי באותה מדינה זה לא פשוט בכלל. אף מדינה לא תקלוט אותך כי יש לך עינים יפות וסביר להניח שאף מדינה גם לא תקלוט אותך כי יש לך תואר שני. מדינות מחפשות אנשים עם ניסיון בעבודה שלהם ובמקצועות שקשה להם למצוא אנשים מקומיים לעבודה הזו. לדוגמה אחיות, רופאים, מהנדסים עם מספר רב של שנים כניסיון וכו' וכו'. אם אתה חושב שאיך שתסיים תואר שני ישר יחטפו אותך, סביר להניח שזה לא יקרה כי אין לך ניסיון. אם תעבוד 10 שנים בלי תואר, סביר להניח שגם לא יקחו אותך כי אין לך תואר וכן הלאה.
קשרים משפחתיים זו הדרך הכי טובה להגר, חתונה זה טוב עוד יותר אבל קצת יותר מסובך.
קח בחשבון שבמדינות אירופה אתה תצטרך ללמוד את השפה המקומית (חוץ מאנגליה, סקוטלנד ואולי אירלנד) שזה לא פשוט בכלל בגיל מתקדם. האופציות האחרות שלך זה ארה"ב, קנדה ואוסטרליה. בכל מדינה נדרש מה שציינתי לפני כן, כאשר בתקופה זו וכנראה בלפחות 5 שנים הבאות, ארה"ב היא הקשה ביותר להגירה מבין השלוש.
תודה, עשית לי המון סדר בראש!
אני בתהליך להוציא אזרחות פולנית או גרמנית בגלל שורשים. אבל לא בטוח שזה יצליח.
אבל גם בקנדה\ ארה"ב\ אוסטרליה אתה צריך שורשים או לגור שם תקופה ארוכה של זמן אז מה ההבדל ממדינות אירופה? למה יותר קל להגר אליהן?
אם יש לי דוד עם אזרחות אוסטרלית זה יכול לעזור במשהו? הוא קיבל את האזרחות בגלל תושב קבע ולא בגלל שורשים\ קשרים ( אחרי זה הוא התחתן עם אוסטרלית אבל זה לא קשור כבר).
לגור תקופה ארוכה של זמן לא יביא לך תושבות או אזרחות באף מדינה, ככה שאלו סיפורי מעשיות.תודה, עשית לי המון סדר בראש!
אני בתהליך להוציא אזרחות פולנית או גרמנית בגלל שורשים. אבל לא בטוח שזה יצליח.
אבל גם בקנדה\ ארה"ב\ אוסטרליה אתה צריך שורשים או לגור שם תקופה ארוכה של זמן אז מה ההבדל ממדינות אירופה? למה יותר קל להגר אליהן?
אם יש לי דוד עם אזרחות אוסטרלית זה יכול לעזור במשהו? הוא קיבל את האזרחות בגלל תושב קבע ולא בגלל שורשים\ קשרים ( אחרי זה הוא התחתן עם אוסטרלית אבל זה לא קשור כבר).
לגור תקופה ארוכה של זמן לא יביא לך תושבות או אזרחות באף מדינה, ככה שאלו סיפורי מעשיות.
יותר קל להגר למדינות שהשפה הראשית היא אנגלית כי אתה כבר יודע אנגלית. אם תעבור לגרמניה ותתחיל ללמוד גרמנית יהיה לך קשה. בנוסף, הגרמנים יעדיפו מישהו מחו"ל שכבר יודע גרמנית מאשר אותך, אז יהיה לך עוד יותר קשה להתקבל וזה מינוס גדול בשבילך (ויש המון אנשים שיודעים את השפה המקומית ומבקשים לבוא לעבוד שם).
דוד שלך לא יעזור לך בשום דבר אלא אם הוא מגיש בקשה לזמן את אבא שלך (נגיד אבא שלך זה אח שלו) ואבא שלך מבקש לזמן את כל המשפחה שלו לאחר מכן, זה יכול לקחת יותר מעשור.
לא יודע לגבי כל שאר המדינות אבל אני יכול להגיב לגבי ארה"ב. בארה"ב צריך להבדיל בין תושבות (גרין קארד) ואזרחות. גרין קארד (GC) מביא לך את האפשרות ללמוד, לעבוד ולהיות תושב קבע במדינה בדיוק כמו אזרח, אבל אם תגור שנה רצוף מחוץ לגבולות המדינה אז התושבות נלקחת ממך ואתה יכול לצייץ עד מחר ולא תקבל אותה חזרה (אלא אם אתה עושה זאת דרך משפחה או משהו שונה ממה שקיבלת בפעם הראשונה). אזרחות מקבלים 3 שנים (אם מתחתנים) או 5 שנים (אם מקבלים על גבי קשרים משפחתיים) לאחר התושבות (GC). שני הדברים הללו זה רק מתייחס לארה"ב ולא ל STATE שתגור בה (לדוגמה קליפורניה, ניו יורק וכו'). כדי להחשב להיות תושב ה STATE אתה צריך לגור ב STATE שנה רצוף ולהראות קשרים להתמקם באותה ה STATE [כמובן שאתה צריך יחד עם אזרחות או GC]. ברגע שעברה שנה, אתה מקבל הטבות מה STATE כמו לדוגמה לימודים מסובסדים (אם אתה הולך לקולג' קהילתי, אתה משלם כרגע בקלירפוניה 36 דולר ליחידה, כיתה 1 היא בין 3 ל 5 יחידות אז תעשה חשבון לבד כמה תעלה לך כיתה). סמסטר עולה בערך עם ספרים 1000 דולר מסוסבד ע"י המדינה (סמסטר מלא, 18 יחידות זכות וספרים שכל ספר עולה המון כסף. הלימודים עצמם עולים בערך 400-500 דולר).כנ"ל ארה"ב, אוסטרליה ולפי מה שהבנתי גם ניו זילנד?
אבל איזה יתרונות יש באזרחות אוסטרלית\ קנדית\ אמריקאית? אני מתכוון מבחינת זכויות סוציאליות. לדוגמא בדרכון אירופאי יש לך את הזכות ללימודים מוזלים\ חינמיים במדינות האיחוד. גם במדינות שהזכרתי זה ככה?
תודה לעוזרים
כנ"ל ארה"ב, אוסטרליה ולפי מה שהבנתי גם ניו זילנד?
אבל איזה יתרונות יש באזרחות אוסטרלית\ קנדית\ אמריקאית? אני מתכוון מבחינת זכויות סוציאליות. לדוגמא בדרכון אירופאי יש לך את הזכות ללימודים מוזלים\ חינמיים במדינות האיחוד. גם במדינות שהזכרתי זה ככה?
תודה לעוזרים
---------- התגובה התווספה ב 01:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:00 ----------
אוקי עזבתי את זה.
אבל:
"אדם שהפך להיות תושב קבע אוסטרלי ביום או לאחר יום 1 ביולי 2007, חייב היה להיות תושב חוקי באוסטרליה במשך 4 שנים לפחות בסמוך ועובר להגשת הבקשה לקבלת אזרחות אוסטרלית, כולל 12 חודשים כתושב קבע והעדרות מאוסטרליה של לא יותר מ- 12 חודשים, כולל לא יותר מ- 3 חודשים מתוך 12 החודשים קודם להגשת הבקשה"
זה אחת הדרכים לפי:
http://www.kangaroomigration.co.il/au_h_v7.php
אבל לפי מה שאני יודע, אם לסבא שלי יש אזרחות גרמנית אני יכול גם להוציא אזרחות גרמנית מבלי לדעת את השפה.
בגיל 20?
איך?
מתי סיימת בגרות, תואר ראשון וכולי?
התחלתי תואר ראשון בכיתה י'.
התחלתי תואר ראשון בכיתה י'.
אני לא מבין למה אתם חושבים ( בעיקר פותח הפוסט) שתואר כלשהו במקצוע כלשהו פותח דלתות / חלונות לחיים?
תואר בסך הכל נותן לך כלים וידע, מפה ועד להצליח בחיים זה כבר ביידים שלך ותלוי בכמות האמביציות / רצונות/יכולת ומזל שיש לך...
זה שעשית תואר לא שם אותך על המסלול המהיר להצלחה, צא מהסרט הזה.
זה שתעבור לגור מחוץ למדינה לא יתן לך יותר אפשרויות/ פתרונות...גם שם אנשים ילחמו על מקומות עבודה כמו פה, אולי שם האנשים האלה הם לא ישראלים אבל עדיין יש מאבק על עבודה.
שורה תחתונה, אם אתה חושב מחוץ לקופסא אתה תצליח גם בישראל גם בארהב וגם באנטרטיקה... קח את זה לתשומת לבך