הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך כוכבי הוליווד עושים את זה ?

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
דיי מעניין אותי הקטע הזה שכוכבי הוליווד שצריכים להופיע בסרט שדורש מהם לוק ספציפי פתאום גודלים למימדים שאני לא אגיע אליהם גם בעוד שנתיים בפחות משנה !
זה ברור לי שיש להם תוכנית מיוחדת/מאמן מיוחד צמוד וכו'..אבל איך ? כי אני דיי בספק שהם עושים SS 😆
סטרואידים ? גם שימו לב שהם עולים כמעט 'נקי' לגמרי את כל המסה הזאת.

ענית על זה בעצמך:
כסף+מומחים צמודים לתחת+חומרים=תוצאות אגדיות שגורמות לכל הטבעיים לתסכול... שלא תחשוב לרגע שאתה תצליח לעשות את מה שעושה וין דיזל בלי חומרים... (עליה נקייה אחושרמוטה+ידיים וחזה ענקיים)...
:( :( :( :( ה :( ה :( :( :( :( :( :(

חומרים, GH, IGF1 אלה דברים שממה שהבנתי מאפשרים לעשות את זה בלי לצבור נוזלים או יותר מדיי שומן.

לרוב חומרים איכותיים + מאמן צמוד + תזונה מוקפדת ושעות שינה והחלק החשוב ביותר זה פוטושופ + משחקי מצלמה + תאורה....

תאורה לא תעשה אותך רוני קולמן אם אתה לא רוני קולמן.
הם לוקחים חומרים תכלס חח

ענית על זה בעצמך:
כסף+מומחים צמודים לתחת+חומרים=תוצאות אגדיות שגורמות לכל הטבעיים לתסכול... שלא תחשוב לרגע שאתה תצליח לעשות את מה שעושה וין דיזל בלי חומרים... (עליה נקייה אחושרמוטה+ידיים וחזה ענקיים)...
:( :( :( :( ה :( ה :( :( :( :( :( :(

מה ענק בידיים שלו בדיוק?

וין דיזל היה סלקטור עוד לפני שהוא התחיל להופיע בסרטים, הוא לא עשה את זה בשביל סרט.

• פותח/ת השרשור
אבל כל החומרים שאמרתם פה הם חומרים שלא מתאימים למתאמן מתחיל, אז בכל זאת איך הם מקבלים תוצאות כאלה בזמן כ"כ קצר עם החומרים הללו ?

מממ אני לא יודע מה איתכם אבל בסרט האחרון של מהיר ועצבני וין דיזל לא כזה גדול
וגם בכול הסרטים האחרים הוא לא חטוב בשיט ויש לו מסה טובה הוא מופיע הרבה עם גופיה ואפשר לראות שיש לו בטן קצת...אבל דה רוק זה משהו אחר והוא התחיל את זה עוד כמתאבק..
ובראד פיט עשה סייקל לפני טרויה ממה שהבנתי

חוץ מזה המוטיבציה של כמה מיליוני דולרים לא בדיוק פוגעת בהשגה של המטרה.

אבל חוץ מהעניין הזה בסרט עצמו אפשר לעשות כל כך הרבה דברים כדי להדגיש שרירים, ב300 ראיינו שחקן והוא אמר שאיפרו להם את הקוביוצ שההצללה שלהם תראה כאיל והם יותר בולטים...

אם כבר בחור מ"תור" עשה עבודה מרשימה על הגוף שלו,שמעתי ראיון שלו שבמשך 6 חודשים הוא טחן הרבה אוכל

chris+hemsworth+1.bmp

• פותח/ת השרשור
אם כבר בחור מ"תור" עשה עבודה מרשימה על הגוף שלו,שמעתי ראיון שלו שבמשך 6 חודשים הוא טחן הרבה אוכל

chris+hemsworth+1.bmp

בעקבות הסרט הזה פתחתי את הנושא. הבנאדם התאמן כולה חצי שנה בשביל הסרט ותראו מה נהייה ממנו ! איך ?! אני גם ראיתי את ראיון שלו אצל ג'יי לנו שהוא אמר שהוא פשוט אכל לפי תפריט מדוייקת ומגעילה והתאמן 5 פעמים בשבוע. לא נשמע כזה אמין..
מעניין אותי אם הוא לקח קצת סוכריות.

בעקבות הסרט הזה פתחתי את הנושא. הבנאדם התאמן כולה חצי שנה בשביל הסרט ותראו מה נהייה ממנו ! איך ?! אני גם ראיתי את ראיון שלו אצל ג'יי לנו שהוא אמר שהוא פשוט אכל לפי תפריט מדוייקת ומגעילה והתאמן 5 פעמים בשבוע. לא נשמע כזה אמין..
מעניין אותי אם הוא לקח קצת סוכריות.
כן אבל,הוא לא היה שחיף לפני זה,השייפ שלו לפני היה יותר טוב מרוב חברי הפורום יחד.

אותי מעניין מה עשו עם קפטן אמריקה...
550w_gs_chris_evans_captain_america_1.jpg

גייקוב הזה מדמומים בכלל .. סרט 1 היה שחיף מת פתאום סרט הבא ניהיה חטוב קרש עם מסת שריר .. חומרים 100 אחוז .. וזה הבדל של שנה בקושי ..

, הבמאי של סרט ההמשך "דמדומים 2: ירח חדש" שקל את החלפת לאוטנר בשחקן אחר בסרט השני. בניסיון לשמור על התפקיד, לאוטנר הכניס עצמו למשטר אימונים מפרך והעלה כ-13 ק"ג מסת שרירים. לאוטנר שב לתפקידו כג'ייקוב בסרט השני. בשנת 2010

• פותח/ת השרשור
כריס אוונס תמיד היה בשייפ..אני מתאר לעצמי שהוא פשוט עשה מסה לכמה חודשים והביא חיטוב.
ג'ייקוב מדמדומים- לא נראה לי אמין בכלל הקטע הזה, 13 קילו של שרירים ?! כן הא..
פשוט מעניין אותי במה הם משתמשים..

אם כבר מדברים על שחקנים סוסים אז אני אוהב את
Michael Clarke Duncan

3w1k0hg8c8b1k1h1.jpg
wtepn8nh9fd7etnd.jpg

פעם ראשונה שראיתי אותו בסרט see spot run היתי די המום מהידיים האילו

חוץ ממאמן אישי גם רופא צמוד

אם כבר מדברים על שחקנים סוסים אז אני אוהב את
Michael Clarke Duncan

3w1k0hg8c8b1k1h1.jpg
wtepn8nh9fd7etnd.jpg

פעם ראשונה שראיתי אותו בסרט see spot run היתי די המום מהידיים האילו