הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה (16.1) כי פיצולים זה הכי כיף

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4

אני בן 16 וקצת מתאמן פיצולים אני יודע שאני לא ממש גדול אבל זה כבר בעיות של גנטיקה דפוקה....

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן על כל הגוף מתאמן במשך שנה וחצי בערך אבל רק בזמן האחרון רציני כל שאר הזמן התאמנתי ממש חפיף לחיצת חזה לשמיניות יותר ממשקל גוף בכמעט 10 קילו רגליים קצת בפיגור כי התחלתי לעבוד עליהם רק לפני איזה חודשיים אבל בחודשיים האלה עליתי מסקוואט של 37.5 ל 82.5 לגבי ידיים כנראה אתה ראיתה שהם טיפה ביתרון על שאר הגוף זה בגלל שפעם התאמנתי רציני רק על ידיים וכל השאר חיפפתי שלא נדבר על רגליים שלא נגעתי עשיתי הרבה טעויות בעבר... ואני מקווה לתקן עכשיו דרך אגב סתם שאלה איפה אפשר לקנות גופיות של פיטבול גים וגולדס גים וכאלה ואיפה אפשר לקנות חגורה טובה?
ובגנטיקה לא טובה לא התכוונתי לזה שאני עולה שריר לאט דפקה זה הולך לי בקלות יחסית אבל יש לי גנטית מותניים רחבות גם מתי שאני על פחות מ 10% שומן

ידיים מרמזות על בסיס טוב להמשך מבטיח, למרות זאת קשה לדעת על השאר רק מהידיים - ייתכן שיש לך גנטיקה טובה/רעה יותר בידיים יחסית לשאר הגוף

• פותח/ת השרשור
דפקה הגנטיקה הטובה היא בגב בחזה וברגליים בהם אני מתקדם בלי להרגיש אני לא צריך להתאמץ הרבה על תזונה וכאלה בשביל לעלות משקלים בבנץ וכאלה פשוט עד עכשיו העדפתי לאכול מה שיוצא בלי תפריט
ושוב אני יציין אין לי בעייה עם עלייה בשריר הבעייה בגנטיקה זה מותניים רחבות אפילו שאני מתי שאני על פחות מ 10% שומן

נערך לאחרונה:
השגיאות כתיב שלך משהו מציק בעיניים.

תגיד האם יש מצב שלחצת את היד כנגד החזה והצלעות - כי בתמונה הראשונה הן נראות יותר גדולות מהתמונות התחתונה?

מאסה באמת באמת לא מרשימה,ציפתי ליותר.
למה לאחד שמציג את אצמו בפורום FXP סוס בתור מתאמן ABC שחושב (כמו תמיד) שהוא יודע הכל שבנוסף מרשה לעצמו לקלל ולזלזל באימוני כוח ובאנשים שעושים אותם,ובמקרה הם יותר גדולים ויותר חזקים ממך.

ככה נראים מתאמנים מתחילים שמקשבים לסקובי ביוטוב.

נערך לאחרונה:
שאלתי ב FXP וגם אשאל פה,למה אתה עושה פיצולים כאשר אתה יכול
לעבוד כל אימון על כל הגוף ובכך לתת יותר עבודה על כל הגוף?
יש סיבה מסויימת?

יורד על מתאמני כוח ושותה חלב? :🙁(אני בטוח שאני רואה קרטון חלב על השולחן מאחורה שם.,,)

תעלה תמונות בלי חולצה כי החזה שיש לך פה (תמונה מלפני 10 ימים)
298691_1530670483164_1726825086_763532_904348850_n.jpg

לא תואם את החזה שמופיע בסייד צ'סט.

• פותח/ת השרשור
פה אני פשוט רפוי לגמרי אני יעלה עוד תמונות בקרוב עם יש תלונות וגם סרטון של הלחיצת חזה שתפסיקו לשגע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית