הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לחבר

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
חבר שלי עוד מעט מסיים את הלינארית בחיטוב לאחר מסה עם ss והוא רוצה לדעת מה יהיה לו יותר אפקטיבי.למסה הבאה לפצל לab מהפורטל או לעשות טקסס תודה מראש

---------- התגובה התווספה 01-10-2011 ב 11:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-09-2011 ב 21:55 ----------

הקפצה

נערך לאחרונה:
אני מעדיף לעשות את הליניארית של ביל סטאר
ולהתקדם עם המשקלי עבודה
אחר כך הוא יכול לפצל ל2 עליון 2 תחתון ולתת יותר נפח עם תרגילי עזר

תלוי מה המטרה, אם הוא רוצה לגדול אז לפי דעתי עדיף AB.
אני גם סימתי SS, כרגע בחיטוב עם הליניארית, ואחרי זה מתכוון להמשיך מסה עם AB.
אחרי הרבה דיונים וויכוחים פה... תוכנית כוח תביא לגדילה מצוינת אצל מתאמן מתחיל אבל בהמשך כנראה עדיף פיצולים. חוץ מזה כשמפצלים לא מפסיקים לעבוד עצים, אפשר לשלב מורכבים בעצימות גבוה וגם לפמפם קצת עם תרגילי עזר, קיצר AB מהפורטל זה טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה זה מה שהוא יעשה כנראה אחרי הלינארית אבל abc לא מומלץ נכון רק ab
עברתי עכשיו. ל התוכנית ab שיש בפורטל והיא נראת לי ריקה מדיי אבל הabc נראית לי יותר מלאה מה אתם אומרים לעשות ab 4 פעמים בשבוע או abc 4 בשבוע ???

---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:02 ----------

?????

נערך לאחרונה:
תוכנית יותר מפוצלת למתאמן יותר מתקדם. אז AB
ומה בכלל הנתונים של חבר שלך והמשקלי עבודה שלו בסוף SS ?

• פותח/ת השרשור
130 סקוואט ודדליפט 75 דחיקה 50 פרס הוא בגיל 15 ומשהו מתח עם 15 עליו הלחיצות כך. כי הוא נפצע במרפק אז אתה אומר שכדאי לו ללכת על הab סבבה ולמה אין שם דדליפט?

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:23 ----------

????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית