הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה(בן 17)

AVIVGREEN

משתמש מתחיל
181
0
נק' מוניטין:
0
181
0
אנשים שלוקחים סטרואידים ואנשים שלא לוקחים סטרואידים עושים בחדר כושר את אותם דברים מבחינת תוכנית אימונים ותזונה?
כי אני לוקח GH לגובה.
אז אני חושב שאם אני לוקח אז כדאי כבר לעשות את אותם דברים כמו האלה שלוקחים.
אני כבר בן 17 , יש כאלה שיגידו שזה כבר מאוחר לקחת את זה אבל זה בגלל שלקחתי הרבה שנים פרנדיזון וזה פשוט עשה לי פאוז על כל הגדילה

תודה

סביר להניח שאתה לוקח כמויות זניחות מאוד של GH שלא יביאו לך שום דבר בפיתוח מסת שריר. כמה IU (יחידות) אתה לוקח? אם זה פחות מ-5 (מה שסביר להניח) אז אין לכך ייעול ממשי.
תוכנית אימונים ותזונה תלוייה ברמת המתאמן ויכולת ההתאוששות ובנוסף גם באילו חומרים הוא משתמש (ואילו מינונים). אפשר לקחת תוכניות בסיס ללא מזריקים ולעלות קצת את הנפח ואז יהיה לך תוכנית של מזריקים. מבחינת התזונה יש הסבורים שצריך לאכול יותר חלבון ובכללי יותר קלוריות, ויש כאלו גם שיגידו ששם ה "כל 3 שעות ארוחה" זה חשוב בגלל הסינטוז חלבון המוגבר, לדעתי זה שטויות אבל מי אני..

• פותח/ת השרשור
אני הולך אליה עוד חצי חודש ואני אשאל אותה על הIU
אבל עכשיו אני לוקח2.8 מיליגרם ביוטרופין

• פותח/ת השרשור
הייתי אצלה היום והיא אמרה לי שIU זה כפול 3 מגרם זאתאומרת שאני לוקח 8.4 IU ביום.
אני לא יודע מה לעשות הלאה מבחינת אימונים או מבחינת תזונה.
כרגע אני על ניטרלי כמה ימים ורציתי להמשיך שבועיים שלוש ואז ללכת על מאסה מתונה שתעלה לי את אחוז שרירים ותעלה הכי פחות אחוזי שומן כי אני מתחיל.
זה נכון שמי שלוקח חומרים על מאזן קלורי חיובי אז הוא לא עולה בהרבה אחוזי שומן?
יש מצב אתה בונה לי תכנית של AB 3 פעמים בשבוע, ואיזה ערכים אני צריך לאכול בתזונה?BMR 1784

סביר להניח שאתה לוקח כמויות זניחות מאוד של GH שלא יביאו לך שום דבר בפיתוח מסת שריר. כמה IU (יחידות) אתה לוקח? אם זה פחות מ-5 (מה שסביר להניח) אז אין לכך ייעול ממשי.
תוכנית אימונים ותזונה תלוייה ברמת המתאמן ויכולת ההתאוששות ובנוסף גם באילו חומרים הוא משתמש (ואילו מינונים). אפשר לקחת תוכניות בסיס ללא מזריקים ולעלות קצת את הנפח ואז יהיה לך תוכנית של מזריקים. מבחינת התזונה יש הסבורים שצריך לאכול יותר חלבון ובכללי יותר קלוריות, ויש כאלו גם שיגידו ששם ה "כל 3 שעות ארוחה" זה חשוב בגלל הסינטוז חלבון המוגבר, לדעתי זה שטויות אבל מי אני..

משה, ממה שאני קראתי בין 2-6 IU יעשה את העבודה (כמובן שאי אפשר להשוות תוצאה של 2IU ל6IU אבל זה תלוי ברמת המתאמן).

הייתי אצלה היום והיא אמרה לי שIU זה כפול 3 מגרם זאתאומרת שאני לוקח 8.4 IU ביום.
אני לא יודע מה לעשות הלאה מבחינת אימונים או מבחינת תזונה.
כרגע אני על ניטרלי כמה ימים ורציתי להמשיך שבועיים שלוש ואז ללכת על מאסה מתונה שתעלה לי את אחוז שרירים ותעלה הכי פחות אחוזי שומן כי אני מתחיל.
זה נכון שמי שלוקח חומרים על מאזן קלורי חיובי אז הוא לא עולה בהרבה אחוזי שומן?
יש מצב אתה בונה לי תכנית של AB 3 פעמים בשבוע, ואיזה ערכים אני צריך לאכול בתזונה?BMR 1784

מאוד לא סביר שהרופאה שלך אמרה לקחת 8.4 IU ביום.

• פותח/ת השרשור
משה, ממה שאני קראתי בין 2-6 IU יעשה את העבודה (כמובן שאי אפשר להשוות תוצאה של 2IU ל6IU אבל זה תלוי ברמת המתאמן).

מאוד לא סביר שהרופאה שלך אמרה לקחת 8.4 IU ביום.
2.8 מיליגרם אני לוקח בטוח.
יש לך אפשרות לבדוק כמה IU זה 2.8 מילגרם??
לפי מה שאני רואה באינטרנט בנתיים באמת 1 מיליגרם זה 3 IU

1 מ"ג זה באמת 3 IU/CC אבל אתה בטח לוקח 2.8 מ"ג אחרי דילול.
כמה מ"ג GH ללא דילול אתה לוקח, זה יקבע היחידות שתקבל.

• פותח/ת השרשור
זה נכון צריך שימוש לאורך זמן על מנת לראות תוצאות משמעותיות.
אני לוקח את זה כבר ארבע שנים.
והIGF 1 או משהו כזה, כבר אצלי מעל הנורמה.
יש מה להיקתשר אליהם לברר באמת כמה GH אני לוקח לפני דילול בישביל להכין תכנית יותר אפקטיבית להיפוטרפיה ??

תודה

אני לוקח את זה כבר ארבע שנים.
והIGF 1 או משהו כזה, כבר אצלי מעל הנורמה.
יש מה להיקתשר אליהם לברר באמת כמה GH אני לוקח לפני דילול בישביל להכין תכנית יותר אפקטיבית להיפוטרפיה ??

תודה
לא הבנתי מה אתה שואל.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח 8.4 אחרי דילול ואמרו פה מקודם שהחומר מתחיל להשפיע רק אם אני לוקח 5 יחידות.
יש מה להיתקשר לרופאה שלי לשאול אותה כמה GH אני לוקח ב8.4 לפני דילול?

גבר יש לך בעיה של רמות GH נמוכות אתה לוקח את הכמות הרופאה שלך רשמה לך על מנת להביא את רמות ה GH שלך לרמה נורמאלית זה לא ישפר לך את הביצועים במכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית