ייעוץ עזרה|תחרות,גילאים,ותוספים

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
עוד 3 חודשים יש לי 16 אני מרים 200 קילו בדדליפט RM1 (ללא מגנזיום,מלחי הרחה,חגורה מקצועית,חומרים לא חוקיים)
אני מאמין שעם יהיה לי יותר אמצעים כמו שבסוגריים אני ירים משהו כמו 220 קילו (אולי יותר)
זאת הודעה ראשונה שלי אז מצטער על החפירה או עם רשמתי משהו שאסור לרשום:

העניין הוא שאני רוצה ללכת להתחרות בDeadlift אבל אני לא יודע עם המשקל שציינתי למעלה שווה משהו או אם אפשר לזכות אתו משהו....
בארץ יש תחרויות? עם כן איפה ואיזה תת גילאים? איך זה הולך?
מה משפר את ההנפה חוץ ממה שציינתי למעלה?
איך לוקחים את החומרים הלא חוקיים האלה? ראיתי שיש מדריך וכול מיני מאמרים אבל המילים שם כלכך קשות שלא הבנתי בקושי משהו
התוספים שאני לוקח זה: קריאטין של dynamitz אני חושב שרשמתי נכון את השם של החברה(אומרים שאין יותר טובים מימנה)-5גרם ביום
וחגורה של bash gal חחח אני יודע שזה lame אבל זה מה שיש עכשיו
אני מחזיק את המוט עם מגבת חחח (sow lame)
ומגנזיום אני יקבל רק שבוע הבא חבר מארגן לי

אם יש פה ספקנים לגבי המשקל או יחשבו שאני משקר הם יותר ממוזמנים להוסיף אותי לפייסבוק רק שיביאו לי את השם המלא שלהם

תודה וחג שמח (חדש בפורום אז אל תקפצו אלי כולם ביחד):120ag:

קודם כל, ברוך הבא לפורום.
מכיוון שאתה חדש, אני אעדכן אותך שקיים כאן מושג "חוב לראק" - מי שמצהיר על משקלי עבודה בכל מקום חוץ מהלוג שלו, חייב לספק סירטון (למשל לינק ליוטיוב) של עצמו מרים את המשקל הזה עד למועד שנקבע, ואם לא - הוא מקבל באן מהפורום.

מכיוון שאתה חדש, לא תקבל חוב לראק, אבל אתה מוזמן לפרסם סירטון בפורום כדי שיקחו אותך ברצינות בהמשך הדרך.

תעיף את המגבת ושים מגנזיום. אני גם לא הכי בקיא בתחרויות PL של נוער אבל נדמה לי שתהיה בין המקומות הראשונים עם משקל כזה.

בינתיים אני אענה על השאלה לגבי תחרויות:

מאז שנה שעברה אין בארץ תחרויות פאוורליפטינג. קודם היו תחרויות במתכונת הבאה: בנצ' פרס, בנצ' פרס + דדליפט. לא היתה בכלל אפשרות להתחרות בדדליפט בלבד.
תבדוק באתר www.powerlifting.co.il, היתה שם הצבעה בנושא של התחרויות האלה, אולי עדיין יש.
בכל מקרה, בארץ יש נבחרת שנוסעת להתחרות בחו''ל (מן הסתם כל אחד נוסע על חשבונו).

• פותח/ת השרשור
אמרתי שבקשר לספקנים שיביאו לי את השם המלא שלהם אני יוסיף אותם לפייסבוק וזה נמצא בתמונות וסירטונים שלי בפרופיל
אין לי ממה לפחד יש לי אייפון 3G ואין לי בו וידאו כי שדרגתי אותו גרסא אז התוכנות של הוידאו לא פועלות אליו יותר
בקשתי ממאמן אחד שיצלם אותי מאייפון 4G אז זה נמצא בפייסבוק כולל תיוג שלי...
ותודה על העזרה בקשר לתחרויות לא נראה לי שיש לי זמן לסוע לחו''ל... עם זה יהיה בארץ ברור שאני יסע וינסה... אבל אם זה בחו''ל לא נראה לי עם הבגרויות ועם הכדורסל(גם בנבחרת בהפועל חולון) הרבה עומס

---------- התגובה התווספה ב 16:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

up
165 צפיות 7 תגובות ו4 מתוכן אותו בן אדם?
אני מבין שיש פה רק 2 פאוורליפטרים בגג?

• פותח/ת השרשור
גובה 1.90
משקל 116 בפעם האחרונה שמדדתי זה היה לפני חודש בסוף מסה תחילת חיטוב
אבל לא הצלחתי ממש בחיטוב אולי ירדתי קילו וחצי גג...

• פותח/ת השרשור
בקישור של נדב יש את הסרטון מקווה שאפשר לראות אותו עם לא פשוט תוסיפו אותי לפייסבוק ותראו בעצמכם

למה אתה עושה את כל הטיול הזה? אני מאמין שאם היית מתחיל מהרצפה עם סט אפ נורמלי היית יכול להרים אפילו יותר.
בכל מקרה כל הכבוד על המשקל.

אם אתה שוקל 116 אז 200 קילו וגם 220 זה לא מטורף ככ,אבל בשביל גיל 16 זה מאוד מכובד...חייב לציין שאתה ענק חחח

אבל בתחרויות בארץ כן יש לך למה להתחרות,כי אין כל כך הרבה מתחרים בקטגוריה שלך (גיל 16-17 ומשקל 105+)

אתה אמנם חזק, אבל מה שעשית כאן זה לא דדליפט. דדליפט מתחיל כשהמוט במצב "מת" על הרצפה ולא מלמעלה.

אגב, זה נראה שיש שם 180 על המוט.

אתה אמנם חזק, אבל מה שעשית כאן זה לא דדליפט. דדליפט מתחיל כשהמוט במצב "מת" על הרצפה ולא מלמעלה.

אגב, זה נראה שיש שם 180 על המוט.
אני מכיר הרבה שמחשבים את המשקל של המוט אולימפי כ20 קילו ומחשבים את זה במשקל הכולל יכול להיות שהוא אחד מהם, ואולי לא.

אני מכיר הרבה שמחשבים את המשקל של המוט אולימפי כ20 קילו ומחשבים את זה במשקל הכולל יכול להיות שהוא אחד מהם, ואולי לא.

4 פלטות של 20 בכל צד = 160 קילו + מוט 20 קילו = 180 קילו סה"כ.

• פותח/ת השרשור
180 סה''כ אף פעם לא החשבתי מוט אבל התחילו להסביר לי שאני כן צריך להחשיב אז זה 180 עם אתם רוצים אני גם יכול להעלות אחד של 200 קילו מת מהרצפה... יש בקשות? או שזה נחשב חוב =.=?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית