עוד 3 חודשים יש לי 16 אני מרים 200 קילו בדדליפט RM1 (ללא מגנזיום,מלחי הרחה,חגורה מקצועית,חומרים לא חוקיים)
אני מאמין שעם יהיה לי יותר אמצעים כמו שבסוגריים אני ירים משהו כמו 220 קילו (אולי יותר)
זאת הודעה ראשונה שלי אז מצטער על החפירה או עם רשמתי משהו שאסור לרשום:
העניין הוא שאני רוצה ללכת להתחרות בDeadlift אבל אני לא יודע עם המשקל שציינתי למעלה שווה משהו או אם אפשר לזכות אתו משהו....
בארץ יש תחרויות? עם כן איפה ואיזה תת גילאים? איך זה הולך?
מה משפר את ההנפה חוץ ממה שציינתי למעלה?
איך לוקחים את החומרים הלא חוקיים האלה? ראיתי שיש מדריך וכול מיני מאמרים אבל המילים שם כלכך קשות שלא הבנתי בקושי משהו
התוספים שאני לוקח זה: קריאטין של dynamitz אני חושב שרשמתי נכון את השם של החברה(אומרים שאין יותר טובים מימנה)-5גרם ביום
וחגורה של bash gal חחח אני יודע שזה lame אבל זה מה שיש עכשיו
אני מחזיק את המוט עם מגבת חחח (sow lame)
ומגנזיום אני יקבל רק שבוע הבא חבר מארגן לי
אם יש פה ספקנים לגבי המשקל או יחשבו שאני משקר הם יותר ממוזמנים להוסיף אותי לפייסבוק רק שיביאו לי את השם המלא שלהם
תודה וחג שמח (חדש בפורום אז אל תקפצו אלי כולם ביחד):120ag:
אני מאמין שעם יהיה לי יותר אמצעים כמו שבסוגריים אני ירים משהו כמו 220 קילו (אולי יותר)
זאת הודעה ראשונה שלי אז מצטער על החפירה או עם רשמתי משהו שאסור לרשום:
העניין הוא שאני רוצה ללכת להתחרות בDeadlift אבל אני לא יודע עם המשקל שציינתי למעלה שווה משהו או אם אפשר לזכות אתו משהו....
בארץ יש תחרויות? עם כן איפה ואיזה תת גילאים? איך זה הולך?
מה משפר את ההנפה חוץ ממה שציינתי למעלה?
איך לוקחים את החומרים הלא חוקיים האלה? ראיתי שיש מדריך וכול מיני מאמרים אבל המילים שם כלכך קשות שלא הבנתי בקושי משהו
התוספים שאני לוקח זה: קריאטין של dynamitz אני חושב שרשמתי נכון את השם של החברה(אומרים שאין יותר טובים מימנה)-5גרם ביום
וחגורה של bash gal חחח אני יודע שזה lame אבל זה מה שיש עכשיו
אני מחזיק את המוט עם מגבת חחח (sow lame)
ומגנזיום אני יקבל רק שבוע הבא חבר מארגן לי
אם יש פה ספקנים לגבי המשקל או יחשבו שאני משקר הם יותר ממוזמנים להוסיף אותי לפייסבוק רק שיביאו לי את השם המלא שלהם
תודה וחג שמח (חדש בפורום אז אל תקפצו אלי כולם ביחד):120ag: