עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר, אז משנינו דווקא הוא צפוי לזכות באתגר, אז אני חושבת שהוא יסרב לתענוג 🤡מה שטן שור יגיד על זה 😃
זה נראה טוב:
אבל בארץ אין תקציב לדמבל שמעל 50קילו, תחשבו על זה. D:
פרסים יכולים להיות כמו: מגנזיום, חגורת lifting מעור כמובן, מלחי הרחה ועוד...
אני בעד פרס סשן פוזינג לוהט מדני ה- Bodybuilding God
😆
מה שטן שור יגיד על זה 😃
אני בעד להחיות את האתגר של הWidowmaker. ניסיתי את זה רק פעם אחת ולא הצלחתי להשלים 20 חזרות. בא לי לנסות שוב.
משקל מעל הראש ביד אחת זה נחמד... ולדעתי קצת משעמם. אבל מה שיקבע הוא ההיענות.
אני נגד כל עניין הפרסים, למרות שבסופו ששל דבר משה יקבע.
עצם העמידה באתגר, והמוניטין שתקבלו, מספיקים לדעתי. אם אתם לא מוכנים לעשות משהו בלי פרס בסוף, אל תעשו.
זה סוג של מטאפורה ל RM20 אמיתי וכבד.בעזהי"ת
לא הבנתי את הקאץ' של האתגר הזה. איך מישהו אמור לקחת את ה-RM10 שלו, ועכשיו לבצע מספר חזרות כפול? או שזה לא RM10, או שלא יהיה מספר חזרות כפול.
הקאצ' האמיתי הוא (מעבר לעניין ה-RM) שזה באמת קשה ומפחיד. לכן זה ראוי להיות אתגר.בעזהי"ת
לא הבנתי את הקאץ' של האתגר הזה. איך מישהו אמור לקחת את ה-RM10 שלו, ועכשיו לבצע מספר חזרות כפול? או שזה לא RM10, או שלא יהיה מספר חזרות כפול.
עם דאמבל זה עוד נשמע הגיוני
עם מוט אולימפי צריך שווי משקל דיי רציני ואין ממש בחדר כושר מקום לעשות את זה עם זה fail זה פדיחה חח
אני בעד פרס סשן פוזינג לוהט מדני ה- Bodybuilding God
😆
הסתבכת... 👋 "תחליף את הברוך הבא" ב"שלום ולא להתראות" 🤩פאקק חח במלא אשכולות את מזכירה את דני,זה נראה כאילו שאהבת
את סרטוני הפורנו של דני,וגם את דני 😛
פאקק חח במלא אשכולות את מזכירה את דני,זה נראה כאילו שאהבת
מצטערת, אני אוהבת את הגברים שלי חזקים וחכמים. אפילו נשואה לאחד כזה. אז אתה יכול לשמור אותו לעצמך.פאקק חח במלא אשכולות את מזכירה את דני,זה נראה כאילו שאהבת
מצטערת, אני אוהבת את הגברים שלי חזקים וחכמים. אפילו נשואה לאחד כזה. אז אתה יכול לשמור אותו לעצמך.
הסתבכת... 👋 "תחליף את הברוך הבא" ב"שלום ולא להתראות" 🤩
אתה מתחיל להמאס עליי. ראה זאת כאזהרה.
מצטערת, אני אוהבת את הגברים שלי חזקים וחכמים. אפילו נשואה לאחד כזה. אז אתה יכול לשמור אותו לעצמך.