עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה נמאס עליו כי התגובות שלך לא תורמות לפורום ורק מעצבנות משתמשים. ועוד מנהלים.
אתה נמאס עליו כי התגובות שלך לא תורמות לפורום ורק מעצבנות משתמשים. ועוד מנהלים.
+1איך אתה קשור לשיחה הזאת?
ואז אומרים לי שאני כותב ספאם..
איך אתה קשור לשיחה הזאת?
ואז אומרים לי שאני כותב ספאם..
כל אחד יכול להגיב פה לכל אשכול, זאת מהות הפורום. על שהוא מקבל באן על ספאם או מסיבה אחרת.
אומרים לך שאתה כותב ספאם כי אתה באמת כותב ספאם וחוזר על תשובות של משתמשים אחרים.
כל אחד יכול להגיב פה לכל אשכול, זאת מהות הפורום. על שהוא מקבל באן על ספאם או מסיבה אחרת.
אומרים לך שאתה כותב ספאם כי אתה באמת כותב ספאם וחוזר על תשובות של משתמשים אחרים.
לא חבר, אני עוקץ רק אנשים שגם ככה הורסים את הפורום וצברו מוניטין שלילי רב. ובצדק.
לשאר 95% מהמשתמשים אני עוזר.
אז בוא נסגור את הדיון הזה פה או שפשוט תפנה לאחד המנהלים עם כל תגובות הספאם שלי (שלא קיימות) ותראה לו אותן.
אני עוזר פה לכל אחד ,במיוחד בחודש האחרון, ובנתיים אף אחד לא רשם לי פעם אחת שהספמתי או שטעיתי מלבד החבר שלך.
אני שואל בכנות- אתה יכול להראות לי איפה הספמתי? הודעה אחת.
אני רושם את זה כי אני בעד שתגובות ספאם\תשובות לא נכונות או מטעות ימחקו. שלי ושל כל אחד אחר.
תזכרו: נדרשים 17 שרירים לחייך, אך 43 שרירים לקמט את המצח ולזעוף
(אז בואו לא נפגע בהתאוששות שלנו בין האימונים 🙄 )
,When someone annoys you it takes 43 muscles in your face to frown
but only 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother-fucker upside the head
😵💫🥊
שים לב:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=331234&postcount=123
תגובה מה13 בספטמבר, כלומר נכתבה בחודש האחרון!
ואני לא רואה בה תועלת לפורום, מלבד העלת הרייטינג של הנושא בגלל ריבים מיותרים.
אני יכול לפשפש ולמצוא עוד, אבל אין זאת מטרתי. אני רק רוצה שתהיה פה אווירה מקצועית של למידה, שכולנו נעשיר את הידע אחד של השני. חבל על הריבים.
תזכרו: נדרשים 17 שרירים לחייך, אך 43 שרירים לקמט את המצח ולזעוף
(אז בואו לא נפגע בהתאוששות שלנו בין האימונים 🙄 )
,When someone annoys you it takes 43 muscles in your face to frown
but only 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother-fucker upside the head
😵💫🥊