הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה|אפדרין

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
זריקות אני לא מוכן להזריק, כדורים הבנתי שאפשר לקחת אפדרין(פחות סיכון מי קלן)
כמה מומלץ לילד בן 16 לקחת? לא להגיד עזוב זה לא לגיל כי זה לא יעזור.
בעקרון אני צריך, יותר נכון רוצה להוריד 10 קילו, שממש קשה לי להוריד אותם. ואני צריך משהו שיעודד אותי להוריד במשקל, הבנתי שאפדרין מומלץ.
אני מבין שזה לא רק קשור לכדור אלא לפעילות נכונה ותזונה נכונה, אני עושה פעילות נכונה אבל משתדל לאכול נכון, בגלל זה אני צריך את הכדור שיעזור לי לחילוף חומרים מהר.
אני מאמין שיש פה מישהו שיכול להסביר לי כמה לוקחים שגם תלוי בגיל, וכמה מומלץ ומתי וכל הדיוקים הקטנים האלה. אז יש משהו פה שמוכן להסביר לי?

תודה רבה המשך שבוע טוב

נערך לאחרונה:
אני רואה שאתה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלך בנושא הזה..
תתחיל לקרוא את כל מה שרשום על חומרים ממריצים ועל אנאבולים בפורטל.
אף אחד לא יתחיל להסביר לך את הכל.

שמע, אתה כולה בן 16, הרמות הורמונים שלך בשמיים. אתה לא צריך להשתמש בזה, באמת שחבל על הכסף והבריאות שלך. אתה בבירור אפילו לא מוכן להשקיע שעה אחת מזמנך הפנוי בשביל לשבת ולקרוא על החומר, ככה שללא ספק זה פשוט לא בשבילך.
אני לא מבין את האנשים האלה שאין להם בעיה להשתמש בכל דבר בלי לחפור ולדעת הכל מסביב אליו, כי אני לא יודע מה איתך, אבל אני חפרתי וחיפשתי וקראתי שעות על גבי שעות לפני שבכלל חשבתי לגעת במשהו.

זה כמעט לא משפיע על חילוף החומרים, ככה שזה יהיה מיותר.

תתפלא, כשנתקעתי במשקל התחלתי להשתמש וישר ראיתי תוצאות (הייתי על אותו מאזן לפני ואחרי השימוש).
לייל מאוד ממליץ לקחת בדיוק מהסיבה שהוא מעלה את המטבוליזם.

זה מעלה ב 3% את המטבוליזם, מה שאומר שאם תאכל פחות פרוסה אחת של לחם קל ביום = למה שהאפדרין יתן לך. העיקרון האפדרין שהוא ממריץ = אתה זז יותר ( או עושה אירובי בעצימות גבוהה יותר) = אתה שורף קלוריות. אם אתה רוצה משהו שבאמת יעלה לך את החילוף חומרים, קח DNP.

טוב תלך לקיצוני.
ועוד הפעם, רק כשלקחתי אפדרין ראיתי ירידה במשקל.
שלא נדבר על זה שהוא מדכא תיאבון שזה פלוס רציני בשבילי.

טוב תלך לקיצוני.
ועוד הפעם, רק כשלקחתי אפדרין ראיתי ירידה במשקל.
שלא נדבר על זה שהוא מדכא תיאבון שזה פלוס רציני בשבילי.
שוב, ירדת במשקל כי העלת בין היתר את העצימות של האירובי /או אכלת פחות (כמו שאמרת, הוריד לך את התאבון) = ירידה במשקל. זה לא בגלל שהאפדרין העלה לך את החילוף החומרים אלא זה קרה בגלל תופעות הלוואי של האפדרין שהשפיעו על הצריכה/הוצאה קלורית שלך מבחינת תזונה ואימונים.

שוב, ירדת במשקל כי העלת בין היתר את העצימות של האירובי /או אכלת פחות (כמו שאמרת, הוריד לך את התאבון) = ירידה במשקל. זה לא בגלל שהאפדרין העלה לך את החילוף החומרים אלא זה קרה בגלל תופעות הלוואי של האפדרין שהשפיעו על הצריכה/הוצאה קלורית שלך מבחינת תזונה ואימונים.

לא אמרתי שאכלתי פחות, אמרתי שזה דיכא לי את התאבון ושזה פלוס רציני בשבילי. הייתי עדיין על אותו התפריט. ובינינו, אפדרין אחרי שבוע רצוף כבר לא כזה ממריץ אם בכלל.
לא יודע מה להגיד לך משה, לי זה עבד בצורה הזאת..(או שאני פשוט לא מצליח להבין אותך)

מה הבעיה?
מומלץ למי שרוצה לרדת לאחוז שומן נמוך.
למי שבחיטוב זה גם יכול לעזור לו.[/QUOTE
אפדרין זה לרדת לסביבות ה 10-11 מתחת לזה זה כבר יהומובין כי אפדרין כבר לא יהיה רלוונטי כל כך אחינו.

---------- התגובה התווספה ב 21:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

הכל זה תזונה...נקודה חיטוב זה דבר חרא ונורא קשה לאכול סלטים ועוף בגריל כל היום ועוד כל מיני דברים אבל לעזעזל שרואים את התוצאות זה שווה את כל הסבל.

אפדרין לא יעזור לאחוז שומן 'מאוד' נמוך ואפילו יפגע בתוצאות של שריפת שומן עיקש מהסיבה שהוא מונע מהקטכולאמינים להשתחרר.
אל תגיד שטויות סתם באוויר בלי לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית