הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה|אפדרין

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
זריקות אני לא מוכן להזריק, כדורים הבנתי שאפשר לקחת אפדרין(פחות סיכון מי קלן)
כמה מומלץ לילד בן 16 לקחת? לא להגיד עזוב זה לא לגיל כי זה לא יעזור.
בעקרון אני צריך, יותר נכון רוצה להוריד 10 קילו, שממש קשה לי להוריד אותם. ואני צריך משהו שיעודד אותי להוריד במשקל, הבנתי שאפדרין מומלץ.
אני מבין שזה לא רק קשור לכדור אלא לפעילות נכונה ותזונה נכונה, אני עושה פעילות נכונה אבל משתדל לאכול נכון, בגלל זה אני צריך את הכדור שיעזור לי לחילוף חומרים מהר.
אני מאמין שיש פה מישהו שיכול להסביר לי כמה לוקחים שגם תלוי בגיל, וכמה מומלץ ומתי וכל הדיוקים הקטנים האלה. אז יש משהו פה שמוכן להסביר לי?

תודה רבה המשך שבוע טוב

נערך לאחרונה:
אפדרין לא יעזור לאחוז שומן 'מאוד' נמוך ואפילו יפגע בתוצאות של שריפת שומן עיקש מהסיבה שהוא מונע מהקטכולאמינים להשתחרר.
אל תגיד שטויות סתם באוויר בלי לדעת.

אנבוליזם.. מה זה בישבילך מאוד נמוך? כי אני מישתמש עכשיו באפדרין.. ואני 12% האם להמשיך איתו עוד? או לעבור ליהומבין? (כי אמרת שהוא יכול ליפגוע בשריפת שומן עיקש)

---------- התגובה התווספה ב 13:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:51 ----------

יוהימבין של פרימה פורס מגיע כמו בכדור שקוף כזה מלא באבקה? עם כן... השאלה שלי.. זה עם אפשר ליפתוח את הכדור ולישתות רק את האבקה יענו כמו חלבון לישתות את זה.. כי קשה לי ליבלוע כדורים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית