הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום סיירות

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
קיבלתי זימון לאחד עוד כשבוע.

למישהו יש עצות או טיפים?
ונראה לכם שאני יכול לעשות משהו בשבוע לקראת היום(בעצם יומיים), סיבולת הלב והשריר שלי לא נוראית אבל באותו זמן היא לא מדהימה...

הם מחפשים שם את אלה שפשוט לא מוותרים. אתה לא חייב להיות ראשון בהכל, פשוט אל תוותר.
יש לך מטרה מועדפת ?

• פותח/ת השרשור
אני סיימתי בית ספר.

אין לי כרגע מטרה, התיכנון שלי לצבא הוא קבע אז ביחידה שנחשבת יותר מובחרת אני חשוב שיהיה לי יותר סיכוי.

• פותח/ת השרשור
גם אותי מעניין את תוכל לעזור, למען האמת אם אני אתקבל למשהו אני ארגיש שמח עם עצמי... בין אם אני ארצה ללכת לשם או לא.

תתחיל להתאמן בכושר בשביל הגיבושים. ליום סיירות עוד כמה ימים אין לך ממש מה לעשות.

אתה מגיע ליום סיירות, קודם כול ריצת 2000 (לא מודדים לך זמן אלא מיקום ביחס לקבוצה, יוצאים 90 איש כול פעם)
ואז מחכים\עושים דברים (מכינים אוכל\ מסדרים עטי חפירה\יושבים בצד) למשך שעתיים (אם היית בקבוצה הראשונה שרצה 2000)
ואז מתחלקים לקבוצות ומתחילים ספרינטים בדיונות, משו כמו 50 ספרינטים
אחרי זה צריך לחפור בור במידות שהמפקד שלך אומר (נניח 2 מטר אורך, 2 מטר רוחב ומטר עומק)
ואחרי זה יש סוציומטרי
מתחילים ספרינט בדיונה (כמו בהתחלה), ב4 הראשונים שמקיעים עושים עוד סיבוב עם אלונקה, ה2 שאחריהם רצים עם ג'ריקן (שזה סיוטטט) והשאר רצים רגיל

good luck.

אני עשיתי יום סיירות לפני בערך 7 שנים אני לא חושב שהמתכונת השתנתה יותר מדי.
קח בחשבון שזה הולך ונעשה קל יותר, תראה להם שאתה לא מוותר ואתה מקדימה גם כשקשה, אתה כמובן לא חייב להיות 100% מהזמן מקדימה אבל תנסה כמה שאתה יכול.
יש תרגיל שבו נותנים לך שעה לעלות ולרדת את הדיונה כמה פעמים שאתה יכול בקצב שלך, בדיוק בתרגיל הזה הם יסתכלו מי כול שניה עוצר ומי לא.
אל תוותר, תיהיה מקדימה ותדע שבסוף זה נגמר זה סה"כ איזה 5-6 שעות של סבל..לא משהו קיצוני מדי.

פרט, מעניין אותי איך תוכל לעזור לו 👏

גם אותי מעניין את תוכל לעזור, למען האמת אם אני אתקבל למשהו אני ארגיש שמח עם עצמי... בין אם אני ארצה ללכת לשם או לא.

עברתי את המיונים והגיבוש. עומד להתגייס עוד כמה חודשים פלוס מינוס.
אני אוכל לעזור לך בכך שאני אכין אותך בדיוק למה שאתה עומד לעבור שם. אולי אפילו אני אכיר את המגבש שלך..
אה, ולא סתם הגיבוש הזה נקרא "שבוע הגיהנום".

עברתי את המיונים והגיבוש. עומד להתגייס עוד כמה חודשים פלוס מינוס.
אני אוכל לעזור לך בכך שאני אכין אותך בדיוק למה שאתה עומד לעבור שם. אולי אפילו אני אכיר את המגבש שלך..
אה, ולא סתם הגיבוש הזה נקרא "שבוע הגיהנום".

בהצלחה בחודשי המכין, אני מאוד מקווה שזה לא יפול עליך בחורף!😃

שיהיה מאוד בהצלחה! תיצור איתי קשר בבקשה לאחר היום סיירות, תגיד איזה גיבוש קיבלת אם קיבלת (יום סיירות עוד חודשיים)

יש לי נתונים מתאימים ליום סיירות , אני צריך לפנות אליהם כדי לקבל זימון או שאני יקבל אותו ככה?

• פותח/ת השרשור
אתם אומרים שאם אני לא בכושר האירובי הטוב ביותר, אבל אני לא אוותר ואני לא אשים זין אז יש לי סיכוי להתקבל למשהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית