הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא איפון 5 ולא נעלים

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
אפל הוכיחה שהיא חרא של חברה, אני כבר לפני חצי שנה שקניתי את הHTC DESIRE HD אמרתי שאנדרואיד יותר טוב ועדיין אנשים המשיכו לקנות אייפון כי זה "מותג", הSGS2 לוקח את האייפון 4 ו4S בהליכה עם קביים, בנוסף יש לHTC המון מכשירים ברמה של הגלקסי 2 וממשיכים לצאת כל הזמן, בנוסף לזה שבאנדרואיד אפשר להחליף רום (מערכת הפעלה) וככה המכשיר מהיר בערך פי 3 מהאייפון. המרקט באנדרואיד הרבה יותר נוח ויעיל מITUNES, וגם אנדרואיד ממשיכה להתפתח ועוד מעט תעקוף את אפל במספר האפליקציות
ורובוט > תפוח

זה מצחיק להסתכל על המפרט של הפלאפון ולראות שזה חזק יותר מכל מחשב שהיה לפני כמה שנים (או קצת יותר מ"כמה", אבל עדיין).

כל חובבי האייפון - תתפוצצו.
כמה שאני מבסוט על הSGS2 שלי... אין עליו.

לא מתאכזבים שלא מצפים...
כל מה שאפל עשתה זה ליישר קו חומרתית עם המערכת הפעלה החדשה שלה, לא רואה שום סיבה לבעלי אייפון 4 לשדרג.

אם לא הבנתם עדיין הכוונה שלהם הייתה שכל מי שעדיין יש לו אייפון 3 ישדרג ל4S.

אתה יכול באמת לפרט במה הוא יותר טוב מהאייפון לדעתך?
סתם דוגמא שיש לי ככה בשלוף - אני זורק לו סרטי MKV, AVI ומה שאתה לא רוצה, אפילו בלי תרגום מובנה, עם איזה קובץ SRT מצורף, והוא מריץ את זה כמו פאקינג BOSS!!

או אם זאת הנוחות לעבור בין רומים שונים ולהתאים אותם לצרכים ולטעם שלך...

או אם זה פאקינג להחליף בטרייה (וכן, זה ממש קריטי כשאני כל היום בעבודה בלי יכולת להטעין אותו - אני נסחב עם 3 בטריות חלופיות וזה עושה לי את החיים קלים הרבה יותר)

בסה"כ מכשיר מפגר...אני לא מבין למה אנשים עושים מזה כזה סיפור גדול
עוד כמה שנים נמצא אותם בפח זבל ממילא

לא היית פעם ממש בעד האייפון?
אני עדיין בעד אייפון, אבל זה רק כי התרגלתי למערכת הפעלה ולאפליקציות (JB) במכשיר (וגם כי אני לא משתמש כמעט במצלמה).
לדעתי הפלוס המשמעותי באייפון זה החווית גלישה באינטרנט כנגד אנדרואיד שב iOS היא הרבה יותר "נעימה" אם כי הדפים עולים מעט לאט, אבל ה 4S לפי מה שנאמר שיפר זאת דרסטית ואני מניח ש iP5 יעלים את הסוגייה לגמרי.

313729_266072930099555_201631076543741_812822_282911607_n.jpg

אני עדיין בעד אייפון, אבל זה רק כי התרגלתי למערכת הפעלה ולאפליקציות (JB) במכשיר (וגם כי אני לא משתמש כמעט במצלמה).
לדעתי הפלוס המשמעותי באייפון זה החווית גלישה באינטרנט כנגד אנדרואיד שב iOS היא הרבה יותר "נעימה" אם כי הדפים עולים מעט לאט, אבל ה 4S לפי מה שנאמר שיפר זאת דרסטית ואני מניח ש iP5 יעלים את הסוגייה לגמרי.

לא שווה לך לקנות אחד כזה ולאט לאט להתרגל אליו אם הוא עדיף טכנולוגית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית