הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן כשמונה חודש , התחלתי SS לפני כמה ימים

סקוואט 80 בהתחשב בזה שלא השקעתי הרבה ואני בערך שלוש שבועות עושה סקוואטים...
משקל למסה הנוכחית עם תוכנית כמו SS אני אגיע ל80 קילו יחסית מהר..

נכון, אם עושים ss כמו שצריך אז בדרך כלל אנשים עולים במשקל יחסית מהר. ולהתחיל ss מ80 קילו סקוואט נשמע כמו הבטחה לעלייה טובה מאוד ולתוצאות מרשימות בסוף התכנית, רק תעשה לעצמך טובה ואל תדפוק את זה. תישן כמו פקאצה מפונקת עם אבא טייקון מצפון תל אביב, תאכל מספיק, תגיע עם כל המרץ שתוכל לגייס - כלהאמצעים הטבעיים כשרים! תהיה מרוכז ונחוש ותגיע לאן שתרצה. בהצלחה!

עלייה של 15 קילו ב5 חודש..ב3 האחרונים אין התקדמות

15 קילו ב5 חודש וב3 האחרונים אין התקדמות= 15 בחודשיים
היא דחוסה...
בגלל זה זה ככה מכווץ , אם אתם רוצים אני יעלה את הגודל הרגיל שלה...
ובקשר לעלייה למשקל , ב5 החודשים הראשונים עליתי בערך 3 קילו לחודש בלי אבקות בלי כלום , כשאתה נמצא על 53 קילו על מטר שמונים כמו שרואים אותי שם שחיף...אתה עולה בכמויות מהירות...חשבון פשוט...איך הגעת ל7.5 קילו לחודש אלוהים יודע...

אז למה כתבת שב-3 האחרונים אין התקדמות?

15 קילו ב5 חודש וב3 האחרונים אין התקדמות= 15 בחודשיים

אז למה כתבת שב-3 האחרונים אין התקדמות?

אני מצטער להרוס את החישובים, אבל 15 קילו ב-5 חודשים + 0 קילו ב-3 חודשים = 15 קילו ב-8 חודשים (מה שהוא כתב בכותרת של הפוסט!)

אני מצטער להרוס את החישובים, אבל 15 קילו ב-5 חודשים + 0 קילו ב-3 חודשים = 15 קילו ב-8 חודשים (מה שהוא כתב בכותרת של הפוסט!)

איזה מפגר אני. הייתי בטוח שהעליה הכוללת היתה ב5 חודשים ובשלושה האחרונים מתוכם
הוא לא עלה במשקל.

טעות שלי!
😣😣😣😣😣😣😣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה גבר , אבל לא נראה לי שזה הגנטיקה כאן ...
כפי שאתה רואה לפני שהתחלתי להתאמן הייתי 53 קילו על מטר שמונים גועל נפש...
יש לי חילוף חומרים ממש גבוה (4-5 פעמים בשירותים ביום ) ... קשה לי מבן אדם נורמאלי לעלות במשקל גוף אני קורע את התחת באימונים ומעמיס אוכל ... רק מהשקעה יש אצלי תוצאות כאלו...

חילוף חומרים זה לא הסיבה שאתה לא עולה במשקל. זה סתם תירוץ. זה עניין של כ120-100 קלוריות יומית בין אדם עם חילוף חומרים איטי ואחד עם חילוף חומרים מהיר.

• פותח/ת השרשור
לי אישית קשה יותר להכניס תפריט של 3200-3500 קלוריות ליום מאשר בן אדם רגיל , הקיבה שלי לא בנוייה לזה .. בכל מקרה עד לפני 8 חודשים הייתי בערך 15 קילו פחות ...בגלל זה כשהתחלתי לאכול בכמות כזאת..התחלתי לבלות בשירותים יותר

וגם התחלת לעלות במשקל הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית