הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS עד שהחלב יעלה לי לראש

• פותח/ת השרשור
אני עושה 1 התבלבלתי בכתיבה

1.11.11
פרונט סקוואט
פעם ראשונה למדתי אז עליתי עד 45 ואז 45X3X5
פרס
37.5X3X5 PR
הסט האחרון היה קשה ובכללי בחזרה האחרונה בסט השלישי והשני יד ימין התיישרה לגמרי כשיד שמאל עוד הייתה באמצע 😳
דדליפט
100X1X5 PR
פאקינג 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה קשה, יש סיכוי שעגלתי את הגב כי לא היה לי מי שיסתכל אבל עדיין...

אימון מעולה!!

• פותח/ת השרשור
בהצלחה. תאמת אחד ההרגשות!!

והיום תפוסה לי הבטן בגלל הפרונט סקוואט, לא הרגשתי את הרגליים עובדות אבל הבטן פשוט כמעט התפוצצה

• פותח/ת השרשור
3.11.11
סקוואט
82.5X3X5 עכשיו נתחיל סופסוף להתקדם נורמאלי
בנצ'
57.5X1X5,4,5 PR
זה ממש מעצבן שיצאה לי שכמה אחת באמצע סט האמצעי וזה עיקם הכל אבל באחרון הצלחתי לסגור חמישייה אז נתקדם
פאוורקלין
40X5X3 PR

אני ממש לא יודע מה לעשות מצד אחד אני כבר יותר מידי שמן, די הרבה בגדים שלי כבר בקושי עולים עליי, כולם אומרים לי שממש השמנתי (למרות שגם התנפחתי), ההורים חופרים ועושים בעיות וגם המשקל שלי כבר די גובה (עליתי מ63 ל77-8). מצד שני אני לא קרוב למיצוי SS, אבל גם השומן כבר הורג אותי כי פשוט לא יפה ולא נוח. מה לעזאזל לעשות?

הנה המטרות שכשאני מגיע אליהם אני 100% יתחיל חיטוב (חודש וחצי-חודשיים אם לא יהיו תקיעות רציניות)

סקוואט: 110
דדליפט :120
בנצ': 70-75
פרס: 50-55
פאוורקלין: 60+

מישהו יודע איך למתן את העלייה בשומן בתקופה הזאת ובכללי למנוע כל תקיעה אפשרית (אני ממש בונה על החודש וחצי האלה כי יותר אני לא בטוח שאני פשוט יוכל להסתדר 😵).

תחטב עכשיו
תוריד נוזלים, תרד לאחוז שומן סביר ומשם תן במסה
ייקח לך זמן להגיע לסקוואט 110 ובנץ' 75.. עד אז כבר תהיה על א"ש גבוה מאוד

• פותח/ת השרשור
אבל יש לי חרא משקלי עבודה :(
ואם אני מחטב אני רוצה אחד ארוך כדי להגיע לריבועים - אין פואנטה לעשות את זה עכשיו

עזוב, ניתאי אומר לכל אחד שעובר את ה14 אחוז שומן לחטב
וחוצמזה שומן זה טוב, עכשיו חורף לא יהיה לך קר

ניתאי יודע מה הוא מדבר
ומה עם הסקוואט שלי פוניה? בא לי פעם אחת לשמוע שהטכניקה טובה

• פותח/ת השרשור
אני עושה דדליפט פעם בשבוע וביום הזה עושה סקוואט קל (אני בחרתי פרונט סקוואט כדי לצאת מהשגרה והתרגל לראק פוזישן), אני עושה את זה כדי שיהיה לי יותר התאוששות (גם בגלל האיגרוף וגם כי הדדליפט פאקינג קשה!).

ואני בא היום ב1 וחצי ככה מקסימום 2

אני עושה דדליפט פעם בשבוע וביום הזה עושה סקוואט קל (אני בחרתי פרונט סקוואט כדי לצאת מהשגרה והתרגל לראק פוזישן), אני עושה את זה כדי שיהיה לי יותר התאוששות (גם בגלל האיגרוף וגם כי הדדליפט פאקינג קשה!).

ואני בא היום ב1 וחצי ככה מקסימום 2

בוא ברבע ל1 ככה

• פותח/ת השרשור
5.11.11
סקוואט 85X3X5 היה קשה אבל הצלחתי!
פרס 40X3X3,2,1 לא יודע למה אבל ננוח ואימון הבא ננסה שוב
פאוור קלין 42.5X1X1 היה ממש ממש ממש קשה ולא הייתה טכניקה טובה אז עבדתי עם מוט ריק על טכניקה.

לא יודע מה לעשות עם התרגילים לגב (דדליפט, קלין, מתח ,חתירה). נפתח אשכול נראה מה יגידו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית