הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקות סקוואט שלי ושל 2 חברים (6 סירטונים D:)

תרים יותר את החזה, תוציא יותר את היישבן. יש לך עמוד שדרה לא ישר כפי שהייתי רוצה לראות.

שני החברים שלך עשו את הסקוואט בסדר יחסית, שהאחרון לא ירד נמוך ממקביל.
יכלו לרדת שניהם יותר אם הפיסוק היה מעט רחב יותר (תזכור שעקבים צריכים להיות ברוחב הכתפיים).

נערך לאחרונה:
לידור פספס בעומק בסט השלישי שלו.
אתה עובד בסדר גמור, יכול לשמור גב טוב יותר אבל זה יסתדר ברגע שתלמד לעשות דדליפט כמו שצריך ואיך גב קשיח וחזק בפשיטה מלאה מרגיש, ותיישם על הסקוואט.

לידור פספס בעומק בסט השלישי שלו.
אתה עובד בסדר גמור, יכול לשמור גב טוב יותר אבל זה יסתדר ברגע שתלמד לעשות דדליפט כמו שצריך ואיך גב קשיח וחזק בפשיטה מלאה מרגיש, ותיישם על הסקוואט.
דווקא הייתי בטוח שפספסתי עומק ברוב החזרות בשני הסטים

הכי חשוב אבל איך היה החבר השלישי?

לפי דעתי תנו לו עוד אימון עם 50, והפעם שיעשה 3 סטים כמו שצריך בלי לפחד, ואחרי זה שיתחיל לעלות בקפיצות של 5.
איך הוא יישמח חחח
אתמול דיברתי איתו על זה והוא אמר שלא נראה לו שהוא יצליח אי פעם לעשות טכניקה טובה
הגיע הזמן הוא כבר בחצי מהמשקלים שלנו

איך הוא יישמח חחח
אתמול דיברתי איתו על זה והוא אמר שלא נראה לו שהוא יצליח אי פעם לעשות טכניקה טובה
הגיע הזמן הוא כבר בחצי מהמשקלים שלנו
לי היה קשה במיוחד, ועדיין קשה לי לשמור על טכניקה טובה בסקוואט, במיוחד שכבד לי.
אין מה לעשות, כל הטריק זה לדעת לעבוד כבד ונכון, ולא להביא משקל על חשבון הטכניקה כשעובדים בסטים לחזרות.

גם אצלי זה היה אחד הימים המאושרים, שסוף סוף פתרתי את הבעיה של ברכיים גולשות קדימה.

מה זה קשור?
ברגע שאתה יודע איך גב בפשיטה מרגיש אז זה מגיע די בטבעיות לכל ההרמות.

לא יודע, אולי לא יסכימו איתי פה ובכלל אבל אני מחזיק בדעה שסקוואט הרבה יותר קשה טכנית לביצוע מאשר דדליפט ואני חושב שהוא צריך ללמוד את זה על התרגיל עצמו.

לא יודע, אולי לא יסכימו איתי פה ובכלל אבל אני מחזיק בדעה שסקוואט הרבה יותר קשה טכנית לביצוע מאשר דדליפט ואני חושב שהוא צריך ללמוד את זה על התרגיל עצמו.
אין ספק שסקוואט זה התרגיל הכי קשה בהרמות הקלאסיות (אם לא מכלילים אולימפיות)
אבל עדיין - גב קשיח בפשיטה מרגיש זהה בכולן, רק צריך לקבל את התחושה 😃

מה זה קשור?
ברגע שאתה יודע איך גב בפשיטה מרגיש אז זה מגיע די בטבעיות לכל ההרמות.

דה סאן, למה אתה מתכוון כשאתה אומר "איך גב בפשיטה מרגיש"...על איזה פשיטה מדובר? אולי זה יוכל לעזור לי לשפר את הסקוואט
תודה מראש

למה אתה פסימי? אני מסכים איתך 😉

דה סאן, למה אתה מתכוון כשאתה אומר "איך גב בפשיטה מרגיש"...על איזה פשיטה מדובר? אולי זה יוכל לעזור לי לשפר את הסקוואט
תודה מראש
אתה צריך להוציא חזה החוצה עד שיש לך קשת בגב. תקרא את הפרק בSS יש שם גם ציור טוב שממחיש את העניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית