הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מסה ראשונה SS

• פותח/ת השרשור
בפרס תתייצב יותר טוב. תראה שאתה כאילו זז עם הרגליים, תחשוב שהם מקובעות לרצפה ואתה דוחף איתם את הגוף כלפי מעלה.
ותנסה לגמור את הסט של הפרס כמה שיותר מהר. אל תוריד, תנוח כמה שניות ותעלה, אלא תעלה, תוריד, תוציא ותיקח נשימה עמוקה, תן נגיעה קטנה בחזה עליון ושוב תעלה..

אוקי אני יעבוד על זה

תודה על העזרה 🤡

• פותח/ת השרשור
מחר בבוקר אני כנראה גם יצלם סקוואט + דדליפט ואולי גם בנצ'....
אני מקווה להשתפר בטכניקה בסקוואט ולראות מה הולך עם הדדליפט

---------- התגובה התווספה 13-10-2011 ב 10:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-10-2011 ב 22:06 ----------

איזה זין שכחתי שהיום החדר כושר המזדיין סגור בגלל החג ואני אתמול טוחן את כל המקרר ומתכונן לאימון חח איך התבאסתי אבל בקטנה ממשיכים הלאה את האימון אני יעשה מחר ואז אז אני כבר יהפוך את סדר האימונים ל יום שני רביעי שישי כי זה יותר נח לי בימי לימודים...

• פותח/ת השרשור
טוב היה היםו אימון a היה סבבה לא העלתי כמעט כי אני קודם כל רוצה לעבוד יותר על טכניקה מאשר סתם לרוץ במשקל

סקוואט 3x5 עשיתי 40 ק"ג צילמתי את שלושת הסטים אני יעלה בהמשך ואני מקווה שהשתפרתי...
בנצ' פרס 3x5 עשיתי 40 ק"ג יכולתי יותר אבל כאבה לי מאוד הכתף וזה ממש הקשה על הסטים ובגלל זה עשיתי רק שתי סטים ולא יותר....
דדליפט 1x5 היה אחלה של סט עשיתי 50 ק"ג אני יכול יותר לא ממש התאמצתי...

צילמתי את כל התרגילים ואני יעלה אותם יותר מאוחר לקבל ביקורות
התאכזבתי מהבנצ' וזה רק בגלל הכתף שהרסה את הסטים והיא עדיין כואבת....

• פותח/ת השרשור
העלתי את הסירטונים של הסקוואט והדדליפט
מצטער שזה שוב פעם הפוך אין לי מושג איך לסובב
סקוואט 40 ק"ג:
שימו לב ב 25 שניות שאני קצת מתקפל זה קרא כי היה לי כאב פתאומי בגב מה אתם מציעים לי לעשות לגבי זה כל פעם שאני עושה סקוואט כואב לי בגב :/
אני יודע שהמפרקים לא ישרים ושלא שמרתי על הראש בנקודה מסויימת מה עוד?

דדליפט 50 ק"ג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
Workout B
Squat 3x5 עשיתי 45 טכניקה יותר טובה לפי דעתי עשיתי סט אחרון בלי נעליים וזה באמת משפיע אני חייב להחליף נעליים עד אז אני עם גרביים צילמתי סרטון אני יעלה בהמשך
Press 3x5 עשיתי 30 ק"ג פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בבאונס וכל הטכניקה התחרבשה בגלל זה חח אני פשוט התבלבלתי בטירוף עם הקטע של הנשימה אז הטכניקה לא טובה אבל זה רק עניין קטן של הרגל עם הבאונס וזה אימון הבא אני ישאר על 30 ויתרגל עליו באונס
מתח 3x5 עשיתי בסט ראשון 8 אחר כך 6 אחר כך 4 וחצי אותו דבר רק בקושי יותר גדול מפעם אבל הצלחתי..

היה אימון סבבה
צילמתי גם סרטונים של הסקוואט.​

• פותח/ת השרשור
איזה זין מחר הולך להיות חרא אימון אין לי כלום אוכל בבית 0__0
איזה באסה
עד עכשיו בקושי הגעתי ל 1500 קלוריות שלא לדבר על חלבון שבקושי הכנסתי היום.

+

טוב בדיקת טכניקה מהאימון האחרון 45 ק"ג על המוט

סט שני (עם נעליים): מי שלא רוצה לחכות שעה שיעביר ל 0:33

סט שלישי בלי נעליים...:

---------- התגובה התווספה 19-10-2011 ב 13:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה 18-10-2011 ב 21:29 ----------

קודם כל חרא אימון הכי גרוע שהיה לי מתחילת התוכנית העלתי בהכל אבל חרא של טכניקה קשה רצח והיה באלי למות בסקוואט חח

Workout A
Squat 3x5 קודם כל היתה איזה זונה שחפרה לי מהרגע שהגעתי עוד כמה זמן אני מסיים בכלוב אז לא נחתי מספיק בין סט לסט כי לא היה נעים להחזיק אותה שעה לחכות נסלח בזה שהיא כוסית.
עשיתי היום 50 ק"ג אומנם העלתי אבל חרא של טכניקה והיה ממש קשה בסט האחרון הרגשתי שאני עומד לקבל התקף לב חח
bench press 3x5 הנחמה היחידית שלי להיום העלתי ל 45 ק"ג אני יכולתי גם 47.5 לא נורא.. אבל לא היו בעיות
deadlift 1x5 הכי גרוע שיכול להיות קודם כל לקח לי שנה להכניס את הפלטות הענקיות האלה עד שקראתי למשהו שיעזור לי -__-
ניסיתי היום 60 ק"ג חח הלכתי רחוק המוט פשוט לא התנתק מהרצפה וזה שיגע אותי אבל החלטתי בסוף לנסות לסינגל גם את זה בקושי הצלחתי וגם הטכניקה אני מאמין לא משהו אבל שיהיה...
לחמש אין מצב שהייתי מצליח ולהוריד חזרה במשקל ולעשות חמש כבר לא היה לי עצבים אז עשיתי סינגל.
בכל מקרה צילמתי את הדדליפט הפדחני הזה חח אני יעלה ונראה עד כמה הוא היה גרוע...
+גם צילמתי סט אחרון של הסקוואט נראה כבר אם אני יעלה כי אני רואה בבירור כבר שהוא גרוע ועם טכניקה נכונה...​

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יאללה טרולים יש עידכון לאימון b

squat 3x5 עשיתי עדיין 50 בתקווה לשפר את הטכניקה שיפרתי בקטנה עדיין לא טוב בתחתית גב תחתון מתעגל והמפרקים לא ישרים וברכיים גולשות לי בקטנה אימון הבא אותו משקל..

press 3x5 מרוצה מאוד מהפרס שיפור טוב בטכניקה עשיתי 33 ק"ג היה סבבה יש עוד מה לתקן אבל בכללי דיי טוב...

מתח עשיתי 9 7 5 החמישי חצי כזה...

בקיצור אימון סבבה סקוואט קשה.. צריך לתקן את הטכניקה ולאכול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית