דיון סקוואט כל יום-תוכנית אימונים

BigMass

משתמש מתחיל
190
0
נק' מוניטין:
-128
190
0
נתקלתי במאמר הזה,ונתקלתי מתישהו גם במאמר
דומה ששם דוגלים באימונים של כל יום.אומרים שהגוף יכול להתרגל להתאמן כל יום
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/max_out_on_squats_every_day
אני מקווה שזה לא יצנזר תמאמר,רציתי שתקראו אותו ותביעו את דעתכם.
יש היגיון אבל עדיין זה משהו קצת מוגזם

• פותח/ת השרשור
לך על זה. פתח לוג ותעדכן כל יום איך הולך.

יעני אתה מסתלבט שאני יבין?
ואם לא,אני פתחתי רק דיון ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנית ואם זה
בכלל באמת אפשרי להתרגל לסקוואט כל יום.
אם קראת את כל המאמר תראה גם למשל את הילד שפורסם שם שהיגיע למשקלים גבוהים
מאוד דרך התוכנית.
אבל מה שלא יהיה,זה נוגד את כל התורה של ריפטו,ביל סטאר ושל הרבה מאמנים אחרים,ולכן
זה מעלה ספק ביעילות התוכנית.

יש מתאמנים שמתאמנים כל יום ואפילו כמה פעמים ביום
זה לא מתאים לאדם מן השורה, למה להמציא את הגלגל תתאמן בתוכניות יותר נפוצות כמו הליניארית של ביל סטאר

Broz believes that there's no such thing as being overtrained, just undertrained.

נשמע לא מוזרק בכלל.

*אבל אני חייב לציין שהמאמר מעניין ויש הרבה נקודות מעניינות בסוף. שלא עם כולן אני או כל אחד אחר יסכים מן הסתם.

נערך לאחרונה:
יעני אתה מסתלבט שאני יבין?
ואם לא,אני פתחתי רק דיון ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנית ואם זה
בכלל באמת אפשרי להתרגל לסקוואט כל יום.
אם קראת את כל המאמר תראה גם למשל את הילד שפורסם שם שהיגיע למשקלים גבוהים
מאוד דרך התוכנית.
אבל מה שלא יהיה,זה נוגד את כל התורה של ריפטו,ביל סטאר ושל הרבה מאמנים אחרים,ולכן
זה מעלה ספק ביעילות התוכנית.

רציני לגמרי, לא מסתלבט. לדעתי זה משהו ששווה לנסות ואם הייתי יכול לנהל אורח חיים שיכול לתמוך בכאלה אימונים אז חד משמעית הייתי מנסה.

ובכן, הוא שובר שיאים פה ושם ומצליח לעשות על בסיס יומי (יעני כל יום) יותר ממה שה-1RM שלו היה לפני כן, אבל אנחנו חלוקים בנוגע לתרומה של התוכנית הזאת לפיקים של ה-PR. לדעתי הוא היה מגיע לזה גם עם תוכנית נורמלית יותר. את השאר תצטרך להוציא ממנו בעצמך 😛

יאללה, שתף. איך הולך לו?

כשהתחלתי הייתי נכשל כמעט כל יום עם כל דבר מעל 170. היום אני מגיע ל 195 על בסיס יומי ופה ושם 200 (מקווה שבימים הקרובים יותר).
הנקודה החשובה בתוכנית היא ללמוד להכנס לסטים בלי להתרגש, ולא לצעוק כמו ילד מפגר עם תסמונת דאון על המוט במשך רבע שעה לפני הכניסה. לדעתי עדיף גם בלי חגורה. כשאתה מתרגל לזה, אתה לא מרגיש "שרוף" אחרי אימון כזה.
מה שכן, התוכנית לא סולחת אם הטכניקה לא קרובה למושלמת. באיזשהו שלב דברים יתחילו לכאוב, אבל כשאתה מתקן את הטעות הכל עובר.

אין לי מושג איך זה עובד עם הרמות אולימפיות ביחד.

כשהתחלתי הייתי נכשל כמעט כל יום עם כל דבר מעל 170. היום אני מגיע ל 195 על בסיס יומי ופה ושם 200 (מקווה שבימים הקרובים יותר).
הנקודה החשובה בתוכנית היא ללמוד להכנס לסטים בלי להתרגש, ולא לצעוק כמו ילד מפגר עם תסמונת דאון על המוט במשך רבע שעה לפני הכניסה. לדעתי עדיף גם בלי חגורה. כשאתה מתרגל לזה, אתה לא מרגיש "שרוף" אחרי אימון כזה.
מה שכן, התוכנית לא סולחת אם הטכניקה לא קרובה למושלמת. באיזשהו שלב דברים יתחילו לכאוב, אבל כשאתה מתקן את הטעות הכל עובר.

אין לי מושג איך זה עובד עם הרמות אולימפיות ביחד.

ברשותך כמה שאלות :
1) עם כמה סקוואט התחלת את התוכנית?
2)כמה זמן לקח לגוף שלך להתרגל ולהגיע למצב של קרוב ל-PR או יותר בכל יום?
3) אתה מנסה להגיע למקסימום כל יום? אין ימים קלים?
4) כמה נסיונות אתה עושה עד שאתה מרגיש שמיצית?
5) עלית במסה?
6) אתה עושה (או מרגיש שיש צורך) בback up sets כמו שלישיות / רביעיות / חמישיות וכו'...?
בקיצור שתף:)

ברשותך כמה שאלות :
1) עם כמה סקוואט התחלת את התוכנית?
2)כמה זמן לקח לגוף שלך להתרגל ולהגיע למצב של קרוב ל-PR או יותר בכל יום?
3) אתה מנסה להגיע למקסימום כל יום? אין ימים קלים?
4) כמה נסיונות אתה עושה עד שאתה מרגיש שמיצית?
5) עלית במסה?
6) אתה עושה (או מרגיש שיש צורך) בback up sets כמו שלישיות / רביעיות / חמישיות וכו'...?
בקיצור שתף:)

1. לא בדקתי. השיא של כל הזמנים לפני זה היה 190, אבל לא יודע אם היה לי אותו כשהתחלתי.
2. משהו כמו 3 שבועות.
3. כן, אין ימים קלים. המקסימום היומי יכול להיות יחסית קל אם הולך לך זוועה.
4. זה לא הרמות אולימפיות, אתה עושה עד שאתה נופל, או עד שאתה מרגיש שאין שום סיכוי שהסט הבא יעלה.
5. אולי, לא ממש יודע.
6. כן, בדרך כלל מוריד 20-30 קילו ועושה זוגות עם קפיצות חזרה למשקל שקרוב למקסימום היומי. זה לא קורה כל יום, לפעמים אני עושה 1RM והולך. שלישיות ומעלה כמעט ולא קורה שאני עושה.

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שיש מישהו בפורום שעושה תתוכנית הזאת,האשכול נהפך לראיון אישי עם מר.קולדפיר.
1.תגיד מה משקל הגוף שלך?
2.אתה מרגיש שהתוכנית הזאת באמת טובה יותר מתוכנית של 3 אימונים בשבוע ולמה,תחפור קצת פה....
3.אני אכפת לי מכוח,ההתקדמות בתוכנית הזאת גדולה יותר מבתוכנית אימונים אחרת?
4.אתה באמת מצליח להתאמן כל יום,ולא מגיע לאימון "יתר"?
5.מה דעתך,למתאמן מתחיל כדאי להתחיל את התוכנית הזאת או אולי לעשות SS או משהו
דומה 3 פעמים בשבוע?אני מדבר נטו על התקדמות במשקלים.
6.פתח לוג על התוכנית סיקרנת פה את כולנו
7.פתח לוג
8.כנ"ל
9.חפרן אני
יאללה ל 10 לא בא לי להגיע נראלי שהוא כבר ישתגע.
באמת שיטת אימונים מאוד מעניינת,והיא מנוגדת לאימונים שמקובלים בימינו אבל למרות
זאת אפשר לראות שיש הצלחות בתוכנית....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית