הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם צריך כוריגון ב PCT לאחר סייקל קצר?

bigredmonster

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אהלן ,אני צריך תשובה או מעדי או ממשה 😃
סיימתי סייקל ביום חמישי האחרון פרסמתי כאן נושא לגבי שאלה מסויימת ותודה על התשובה המהירה,
יש לי שמה חשש קטן שלא השתמשתי בכוריגון,זה סייקל ראשון,
הסייקל היה קצרצר כ6 שבועות דיאנבול כששבועיים ראשונים 20 מ''ג ומעלים ל30 לשבועיים נוספים ו40 מ''ג לשבועיים אחרונים,סוסטנון 6 זריקות פעם בשבוע 250 מ''ל לשבועיים ראשונים ו500 מ''ל ל4 שבועות הנותרים
השתמשתי בליב 52, במולטי ויטמין,ויטמין C,ויטמין B12,אומאגה 3,פרו וירון,נולבדקס אני משתמש עכשיו יחד עם טריבולוס ואיכה-כלומיד כחלק מהPCT
האדם שלקחתי ממנו את החומרים טען שלא צריך כוריגון לסייקל קצר ואיכה כלומיד בעצם דומה באפקטיביות שלו לכוריגון
אני חושש שאולי יכול להווצר בעיה בעקבות חוסר שימוש בכוריגון
עדי\משה אני שואל אותכם כי אתם המומחים פה בנושאים האלה,יש לי ממה לחשוש?
תודה על העזרה

אז ככה. מי שאמר לך את מה שהוא אמר לך מבלבל את המוח HCG וכלומיד הם שני דברים שונים בתכלית וגם עובדים במסלולים שונים לגמרי. לגבי הסייקל שעשית. אתה תצליח להתאושש ממנו מכמה סיבות
1.סייקל ראשון
2.סייקל קצר יחסית
אמנם אתה מושבת כי השתמשת בחומרים שהם משביתים די חזקים אבל הפקטור בכמה חזק את מושבת ומה שמשפיע על התאוששות זה אורך הסייקל מינון וסוג החומרים ופה השתמשת ומינונים יחסית נמוכים ולא לאורך זמן. אז אתה כן תצליח להתאושש ללא HCG עכשיו!!!! שלא ישתמע פה שאני מצדיק או תומך בהרגל כזה ושמה שעשית הוא נכון כי הוא לא!!! לפעמים הבאות אני ממליץ לך בחום לשלב HCG במהלך הסייקל על מנת לא לפגוע עם הזמן ביכולת ההתאוששות שלך. ואני מציע לך לשלב טמוקסיפן וכלומיד על מנת לזרז את התאששות שלך מהסייקל הזה

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על עזרה עדי מעכשיו כל סייקל אני יקח את זה.
אני כן משתמש בטמוקסיפן וכלומיד(ציינתי למעלה בPCT),אני מתכנן באמצע דצמבר בערך להכנס לסייקל חיטוב אפילו לקראת ינואר,אתה אומר ההתאוששות עד אז תספיק?או לחכות עם זה עוד קצת?

• פותח/ת השרשור
כן זה ברור לגבי בדיקות דם,אני לוקח כל מה שצריך,אבל הכוונה שלי לגבי זה שלא השתמשתי בHCG בסייקל הקצר כמה זמן התאוששות אתה מעריך עדי שהכל יחזור לקודמתו לפי ההודעה שרשמת (מי שיש לו ידע בנושא מוזמן גם לענות)
תודה על העזרה

לתת לך הערכות וניחושים אני לא יכול אבל אני יכול להמליץ לך ללכת על בטוח ולעשות בדיקות דם ולוודא שהכל בנורמה כדי לדעת אם התאוששת או לא ברגע נתון.

• פותח/ת השרשור
אהלן שוב,יש לי שאלה חשובה,עדי השאלה מופנית אליך.,כפי שציינתי בסייקל שעשיתי (ראה למעלה)עשיתי PCT שכולל כלומיד 100 מ''ג לשבועיים ראשונים,ו50 מ''ג לשבועיים נוספים סה''כ 4 שבועות פלוס טמוקסיפן 4 שבועות 20 מ''ג,לא השתמשתי בHCG,החלטתי יותר לא להשתמש בסטרואידים,אוקיי לפי מה שראיתי הטסטוסטרון חזר למצבו הרגיל לאחר השימוש,אני כבר חודש לאחר הניקוי ואני שמתי לב ב4-5 ימים האחרונים חלה דעיכה בייצור הזרע,(חשק מיני יש לי)בדיקות דם עוד לא עשיתי,עכשיו יש לי 2 אלטרנטיבות שאומרת ככה מ2 אנשים מפתחי גוף פה בארץ,אחד אומר לי קח כלומיד לחודש 50 מ''ג לשבועיים ראשונים ו25 מ''ג לשבועיים האחרונים פלוס טריבולוס וZMA,הבנאדם השני אמר לי שאתם מכירים אותו נתורופט ,אמר לי שאני בכלל צריך לעשות ניקוי שנקרא דטוקסיפיקציה אבל מן הסתם האנטרס אצלו כלכלי גם, ולא לקחת כלומיד,מה עלי לעשות?..

• פותח/ת השרשור
על פי דבר כללי שאני רואה,אני מחר הולך לעשות בדיקות דם,השאלה היא מה לעשות בנתיים לחכות לתוצאות של הבדיקות ואז לדעת מה לקחת בעצם?או לקחת בכל מקרה

אל תקח שום דבר, אתה לא יכול לדעת מה ריכוז הזרע למ"ל לפי כמות הנוזל זו השערה טיפשית שאין לה מקום.
קודם-כל, הרבה משתנים משפיעים על ייצור הזרע, החל מכך שאתה מקיים הרבה יחסים(גם עם עצמך) וכלה גם במצבים נפשיים כגון לחץ או דחק, אם עשית בדיקות דם והן חזרו תקינות אני לא רואה בעיה מלבד העובדה שאתה כנראה פרנואיד.

רק בדיקת זרע תוכל להגיד לך מה ריכוז הזרעונים למ"ל בין שאר הדברים.

למען השקט הנפשי שלך תבצע בדיקות דם מקיפות הורמונליות ותראה היכן אתה עומד.
ברמת העיקרון, אם בבדיקות הקודמות התוצאות כבר היו תקינות (לדבריך) אין סיבה שהן ישתנו.

בהצלחה.

נ.ב.
אם תרצה תוכל גם לפרסם פה את תוצאות הבדיקה ההורמונלית ולקבל חוות דעת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא עשיתי בדיקות דם אחי אחרי הסייקל,לפני הסייקל כן הכל היה בסדר מן הסתם,היום אני יפרסם או מחר תבדיקות דם שעשיתי,אולי זה סתם פסיכולוגי כמו שאתה אומר,אני עד עכשיו דרך אגב לקחתי גדלן מצוי לכבד אם אתה אומר שמשתנים יכולים להשפיע על זה או שאין קשר?

אחי אתה תסם בלחץ היסטרי על כלום ושום דבר. תעשה בדיקות דם תראה שהכל תקין. אתה לא יכול לדעת מה ריכוז הזרע שלך לפי מראה עניים. ולא יזיינו לך את המוח. אתה סתם היסטרי. תירגע.

• פותח/ת השרשור
טוב הגיעו הבדיקות,לפי מה שאני רואה בלוטת תריס יצא גבוה מהנורמה,תפקודי כבד יצא מעל הנורמה לא בהרבה,בקשר לטסטוסטרון תותל FSH וLH יצא בנורמה אבל אני לא מבין בזה אם זה טוב או לא,מה דעתכם?...צריך לעשות ניקוי חדש?..כל מי שמבין בעניין מוזמן לענות..תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• test1.JPG
    test1.JPG
    KB 31.6 · צפיות: 337
  • test2.JPG
    test2.JPG
    KB 58.1 · צפיות: 312
  • test3.JPG
    test3.JPG
    KB 20.4 · צפיות: 302
  • test4.JPG
    test4.JPG
    KB 38.6 · צפיות: 370
  • test5.JPG
    test5.JPG
    KB 35.2 · צפיות: 313
  • test6.JPG
    test6.JPG
    KB 27.9 · צפיות: 297
נראה בסדר גמור. לא הייתי מתרגש מהתפקדי כבד שלך הם אמנם מחוץ לסקאלה אבל זה זניח. מבחינה הורמונאלית אתה בסדר גמור.

שום דבר בדיקות נראות מצויינות סה"כ.
CPK גבוה בגלל שאתה מתאמן.
GOT+GPT טיפה גבוה ברמה שאין מה לייחס לזה חשיבות, אתה כן יכול לקחת קצת גדילן מצוי או LIV52
לאיזה שבועיים יכול לעזור בניקוי קצת והורדת השמנוניות בכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית