ייעוץ האם צריך כוריגון ב PCT לאחר סייקל קצר?

bigredmonster

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אהלן ,אני צריך תשובה או מעדי או ממשה 😃
סיימתי סייקל ביום חמישי האחרון פרסמתי כאן נושא לגבי שאלה מסויימת ותודה על התשובה המהירה,
יש לי שמה חשש קטן שלא השתמשתי בכוריגון,זה סייקל ראשון,
הסייקל היה קצרצר כ6 שבועות דיאנבול כששבועיים ראשונים 20 מ''ג ומעלים ל30 לשבועיים נוספים ו40 מ''ג לשבועיים אחרונים,סוסטנון 6 זריקות פעם בשבוע 250 מ''ל לשבועיים ראשונים ו500 מ''ל ל4 שבועות הנותרים
השתמשתי בליב 52, במולטי ויטמין,ויטמין C,ויטמין B12,אומאגה 3,פרו וירון,נולבדקס אני משתמש עכשיו יחד עם טריבולוס ואיכה-כלומיד כחלק מהPCT
האדם שלקחתי ממנו את החומרים טען שלא צריך כוריגון לסייקל קצר ואיכה כלומיד בעצם דומה באפקטיביות שלו לכוריגון
אני חושש שאולי יכול להווצר בעיה בעקבות חוסר שימוש בכוריגון
עדי\משה אני שואל אותכם כי אתם המומחים פה בנושאים האלה,יש לי ממה לחשוש?
תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי,בקשר לניקוי הגוף דהטוקסיפיקציה הוא יעיל?(מי שמבין מוזמן לענות)

לגבי הזרע אני רואה שהכל יסתדר סתם לקחתי סרטים כנראה.

תודה אחי,בקשר לניקוי הגוף דהטוקסיפיקציה הוא יעיל?(מי שמבין מוזמן לענות)

לגבי הזרע אני רואה שהכל יסתדר סתם לקחתי סרטים כנראה.
שמע הניקוי הזה שאדון עזרא קורא לו דהטוקסיפציה,זה משליך להרבה המצאות של ניקויי רעלים שאנשים גילו או המציאו ולווא דווקא מה שהוא מציע לך,אני אגיד לך מה הוא נותן לך ומהנסיון המר שלי איתו למרות זאת אני יכול להגיד לך שלדעתי זה באמת עוזר לפרק רעלים ולהוציא אותם בשתן,אבל לא צריך לשלם 650 שקל בשביל זה ואל תתקרב אליו..מדובר בסה"כ במינון של איזה 200-300 מ"ג וויטמין בי 3 ועוד כמה תוספים טבעיים שוליים שהוא נותן לך,אתה יכול לעשות את זה באופן עצמאי,כעקרון זה וויטמין בי 3 במינונים כמו שאמרתי לך אתה יכול לעלות בהדרגה כל יום עד לאזור ה-700 מ"ג,לא צריך יותר,ואל תיבהל מהאדמומיות והעיקצוצים הם חולפים עד שעה..אתה יכול להוסיף על זה וויטמין סי במינונים של 1000 מ"ג עד 3000 מ"ג ליום,תריץ את זה איזה 10 ימים בערך כשאתה עולה בהדרגה במינונים שתה הרבה ואתה תרגיש שהגוף מוציא רעלים באמת בהשתנה,אם לקחת סמים בעברך זה אפילו יעורר את ההשפעה מחדש,בגלל הפירוק של השאריות..לא כולם יסכימו איתי אני חושב שזה באמת עובד ויש עוד כמה כאלה..העקרון הוא פשוט ואין צורך ללכת לאדון עזרא וגם לא מומלץ,אפשר לעשות את זה לבד ב-40 שקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז זהו שיש לי חבר טוב נתורופט לוקח 150 שקל תפריט לשבועיים ו2 תוספים שהוא מביא לי,לא לקחתי סמים בעברי,שמעתי דברים טובים על הניקוי הזה הקטע הוא,שבתהליך הזה בקושי אוכלים

אהלן שוב,יש לי שאלה חשובה,עדי השאלה מופנית אליך.,כפי שציינתי בסייקל שעשיתי (ראה למעלה)עשיתי PCT שכולל כלומיד 100 מ''ג לשבועיים ראשונים,ו50 מ''ג לשבועיים נוספים סה''כ 4 שבועות פלוס טמוקסיפן 4 שבועות 20 מ''ג,לא השתמשתי בHCG,החלטתי יותר לא להשתמש בסטרואידים,אוקיי לפי מה שראיתי הטסטוסטרון חזר למצבו הרגיל לאחר השימוש,אני כבר חודש לאחר הניקוי ואני שמתי לב ב4-5 ימים האחרונים חלה דעיכה בייצור הזרע,(חשק מיני יש לי)בדיקות דם עוד לא עשיתי,עכשיו יש לי 2 אלטרנטיבות שאומרת ככה מ2 אנשים מפתחי גוף פה בארץ,אחד אומר לי קח כלומיד לחודש 50 מ''ג לשבועיים ראשונים ו25 מ''ג לשבועיים האחרונים פלוס טריבולוס וZMA,הבנאדם השני אמר לי שאתם מכירים אותו נתורופט ,אמר לי שאני בכלל צריך לעשות ניקוי שנקרא דטוקסיפיקציה אבל מן הסתם האנטרס אצלו כלכלי גם, ולא לקחת כלומיד,מה עלי לעשות?..
מה זה טריבולוס ו-zma ?

• פותח/ת השרשור
ZMA זה אבץ מגנזיום ברזל להתאוששות וכאלה
וטריבולוס זה איזה צמח מחזק ומשפר את המערכת ההורמונלית של יצור טסטוסטרון,זה סטס ייעץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית