הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה|בקשר לצבא

מה אתה בוכה כמו ילדה קטנה תעשה 3 שנים כמו כולנו ושב בשקט

חשבתי רק לבנות יש הפרעות אכילה ואובססיביות לספורט ואם הם לא מתאמנות הם רוצות להתאבד
מסתבר שיש גם גברים כאלה
חבל שלא אמרת בצו ראשון כמה החדר כושר והאימונים חשובים לך איך אתה מצפה שיתחשבו בזה אם לא ידעת אותם?
ואנשים לא מתאבדים כי אין להם חדר כושר הם מוצאים רעיון יצירתי איך בכל זאת להתאמן
מה עם ריצות מסביב לבסיס בכל ערב בזמן שכולם במקלחות? כל פעילות גופנית תשחרר לך חומרים למוח שגורמים להרגשה טובה לא רק הפלטות על המוט
אני גם הייתי במצב שלך ולא יכולתי להתאמן ורציתי למות והייתי בדיכאון מזה ובסוף לא רק שלא התאבדתי גם חזרתי לאימונים
תחשוב טוב יהיה טוב בצלחה *

אתה מדבר פה כמו איזה בילדר מאולימפיה.

גם אני התגייסתי ואחרי 3 וחצי שנים איבדתי המון שריר.
אבל אח"כ משתקמים די מהר עם הידע, הנסיון והזיכרון.

תנסה להגיע לקל"ב יומיות, במ.צ זה לא תמיד אפשרי.

מזל שיש זיכרון שריר, אחרת לא הייתי מתגייס

פחחחחחחחחח עוד אחד שרוצה לחרטט בשביל לקבל ת"ש.
תלך לקב"ן ותגיד לו שמה? שבלי אימונים אתה תתאבד?
הוא כבר ראה אלפים כמוך, עוד זיין שכל שרוצה את החלום של כל חייל, 5-9 יומיות מקוצרות, להדליק את הממטרות בבוקר וללכת הבייתה.

אל תשכח גם ללכת למשקית ת"ש, רק אל תצפה שמשהו יזוז עד שתגיע לסדיר שלך, שזה יקח כמה חודשים טובים (טירונות מ"צ + קורס).

אתה יכול גם לעשות בעייות ולהכנס לכלא, נראה מי ישבר קודם, אתה או צה"ל (תן ניחוש מהיר מי).

בהצלחה בשירות, רק תעשה טובה עם אתה במקרה רואה אותי לא מדוגם אל תדפוק לי דוח, סבבה?

יש פיה בצבא. היא/הוא יכול לעשות כל מה שאתה יכול לדמיין. שמה הוא קצין/ת בריאות הנפש או בקיצור קבן/ית. מומלץ בחום.

פששששששש אתה מתבכיין על שלוש שנים מסכנות?

תספר את הבעיות שלך לגלעד שליט,אני בטוח שהוא יכול להכניס לך קצת פרופורציה בחיי, לא?😆

פששששששש אתה מתבכיין על שלוש שנים מסכנות?

תספר את הבעיות שלך לגלעד שליט,אני בטוח שהוא יכול להכניס לך קצת פרופורציה בחיי, לא?😆

ושגלעד שליט יספר את הבעיות שלו למרטין גריי 😃
הכל יחסי, לדעתי אנשים כמוהו לא צריכים לשרת בכלל - סתם נזק לצה"ל ולך בעקיפין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית