הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות בבטן

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
למה בטן של בילדרים תמיד נפוחה גם כשהם מגיעים ל3 א.ש. ? מישו אמר לי שזה נובע משימוש בGH אפשר הסבר קצת יותר מפוטר ומבוסס? תודה מראש

לא כל בילדר יש לו בטן נפוחה. זה יכול להיות גורם אנטומי\גנטי או כתוצאה משימוש מופרז ב GH

אני לא מכיר את הכמויות שלוקחים מתחילים/מתקדמים, בד"כ רואים את זה אצל בודיבילדרים מהרמות הגבוהות בגלל שהם לוקחים מינון ממש גבוה.
חכה לתשובה של מישהו שמבין יותר ממני..

כל ספורטאי והתחום והמטרות שלו.
מסכים איתך שזה מכוער אבל זה מה שצריך כדי להגיע לרמה הגבוהה.

• פותח/ת השרשור
אבל זה די דפוק הייתי אומר, כי כל הקטע של בילדינג זה איך שאתה נראה נטו, שום דבר אחר לא מעניין אותם, אז גם להראות חרא נוסף על הכל?!😣 מטומטמים...

תרגיעו. זה לא קורה לכולם רק למי שיש לו נטיה גנטית לזה. וזה קורה במימונים ממש גבוהים ולאורך זמן. זה לא שאם תקחו עכשיו 30 IU GH תתעוררו מחר עם בטן נפוחה זה לא עובד ככה.

תרגיעו. זה לא קורה לכולם רק למי שיש לו נטיה גנטית לזה. וזה קורה במימונים ממש גבוהים ולאורך זמן. זה לא שאם תקחו עכשיו 30 IU GH תתעוררו מחר עם בטן נפוחה זה לא עובד ככה.

המינון המומלץ הוא 5IU ? והשימוש הוא רציף כל יום ללא הפסקה ? (עד שמפסיקים כמובן).

אבל זה די דפוק הייתי אומר, כי כל הקטע של בילדינג זה איך שאתה נראה נטו, שום דבר אחר לא מעניין אותם, אז גם להראות חרא נוסף על הכל?!😣 מטומטמים...
מה הקשר? זה או זה או להפסיד בתחרות.
הם מודעים להשלות של זה ולוקחים את זה בחשבון.
כל הקטע בבילדינג זה לנצח, לא איך שאתה נראה.

אני קיבלתי זריקות GH שנתיים וחצי,ולא הבנתי למה הבטן
שלי די נפוחה.ולא היה שומן ואם אני מכווץ יש לי קצת ריבועים.
יעני היא באמת התנפחה.תגידו זה איכשהו יכול להזיק שהאיברים בבטן גדלו?
יעני לחיי היומיום לבריאות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית